Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam bende bangir bangir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 zamanı fiyatı artmazsa güzel indirimle alınabilecek bir cihaz. Note 8 den 100-200 lira kadar daha ucuz ve bence aradaki farka değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Android 10 güncellemesi ne zaman cihazlara gelecek?

• Gece modu
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Mi A2 kullaniyorum. Esime almayi dusundugumden, bu cihazi bir magazada inceleyim dedim. Telefonu elime almamla birakmam bir oldu. A2, A3 un yaninda incecik kaliyor.

• tam a3 tamam alim dedim bunu gördüm videolarda böyle tramlar belli oluyormu ?
    TechUtopiayoutube
    Xiaomi MI9 Lite vs Xiaomi Mi A3 Camera comparison/Screen/Size/Sound Speakers/Design! Review CC9
    https://www.youtube.com/watch?v=1Ok1FjmrrUQ

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Adamın ve daha öncede benim dediğim gibi oyun ve normal ekran modlarında fark göremezsiniz. Videolarda 4k monitör ile 1080 monitör arasındaki fark ne ise bu ekran ile (720p) ile 1080p arasındaki fark odur. telefonda youtube ve netflix izleyiciyseniz önermem. Ama onun dışında bir fark göremeyeceksiniz.
  • Geri tuşunu sağa alamıyormuyuz acaba bulamadım ayarlarda

• Benim telefonda öyle bişi yok. Bakıyorum kaynaktakine

Baktım buda benim çektiiğim kameradan dolayı öyle görünüyor öyle bi görüntü yok

Bu görselde bulutların orada bozulma var telefonda görünmüyor o şekilde kamera ile çektiğimden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDisci -- 29 Ekim 2019; 11:34:47 >

• Telefonun ekrani nasil? Şu an galaxy s4 kullaniyorum 5 inc ekran bile 1080p. Hem de super amoled. Bu telefona geçersem çok mu sırıtır gözüme çözünürlük?

Bir de benim için kulaklik cıkışı çok önemli. Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 29 Ekim 2019; 12:6:7 >
  • varda sen farkında değilsin

@Crebain

sanki led aydınlatma panele tam yayılmamış gibi
    malzemden çalmışlar ucuz etin yahnisi

• dün redmi note8 le aynı karşılaştırma yaptım. ekran çözünürlüğünün farkı neredeyse yok dibinden baktınmı ancak pikselleri görebildim. ama mi a3te amoled yanığı vardı sararmıştı ekran bu sorunu yaşayan varmı?? :/ birde note 8 daha akıcı geldi mi a3te arada bir takılmalar yaşadım.
  • Ekrandan ziyade android onedan dolayı biraz önyargılıyım bu telefona. Android one dan memnun olmayan veya çok memnun olan var mı artılarını eksilerini söyleyebilecek

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Kamerayla cektiiğimiçin öyle görünüyor telefonun ekranında öyle bi görüntü yok 100 lira daha ver ötekini al madem

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Android one pek hosuma gitmedi.markaların arayüzleriyle gelen uygulamalar yok launchere kadar kendin kuruyosun iysini bulmak uğraştırıyor

• Valla miui olsa alacağım telefon direk bu olur ama şuan tereddütteyim

• launcher önerisi olarak microsoft launcher'ı tavsiye ederim. kurdum, çok da güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 29 Ekim 2019; 16:33:29 >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Ben asus kullanıyodum onda otomatik baslatma yöneticisi vardı uygulamaların kendiliğinden başlamasını engelleye biliyodun bunda o yok mesela. görev yöneticisi vardı oda yok bunlar küçük eksikler ama önemli ha diğer uygulamaları bulabilirsin galeri müzikçalar vb. ama bunlar varmı bilmiyorum varsada iyisini bulmak uğraştırıyor. miuı nasıldır bilmiyorum

• Android one olması neden sorun olsun anlamıyorum. Store da istemediğin kadar launcher var. Microsoft launcher mesela en çok rağbet görenlerden.
    Android one olmasının bilmediğim başka bir dezavantajı varsa bir sey diyemem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.