Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metintekin

Çift hat aktif kullanan varmı? Çift sim kullanım menüsünün ekran görüntüsünü paylaşırmısınız? Her aramada sms te hangi sim kullanılsın diye soruyormu?
    M20 64/4 cihazdan geçmeyi düşünüyorum amoled ve kamera özelliklerinden dolayı
    İzmirde alan varmı?
    Bende M20 almayı düşünmüştüm de reis M20'nin ekranı bundan çok daha iyi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

Arkadaşlar daha önce yüksek çözünürlüklu (min full HD +) telefon kullandiysanız bu telefonun ekranı çok kötü gelecektir.Göz bozacak seviyede kötü geldi bana.
    Bu beni çok düşündüyor henüz almadım ama neden böyle bir piksel yoğunluğu ile piyasada bu cihaz gram anlamadım
  • Mi a3 ile note 8 arasındayım. Amoled ekran, 32 mp ön kamera, bt 5, ekranda parmak izi okuma ile mi a3 daha iyi. Note 8 ise miui arayüzü ve daha güncel bir model olarak öne çıkıyor.

Mi a3 ün ekranını gidip görmek lazım fakat amoled olmasından dolayı uzaktan daha iyi görünecektir. Çok yakından bakınca pikselleri görebilirsiniz ama normal seviyeden bakınca sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

A3 şuan bana daha mantıklı geliyor. Fakat telefon donanımın tam hakkını android one olmasından dolayı veremiyor. Arayüz çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Almadan önce kesinlikle mağazalarda görüp denenmesi gerekiyor.yoksa hayal kırıklığı yasatabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

Almadan önce kesinlikle mağazalarda görüp denenmesi gerekiyor.yoksa hayal kırıklığı yasatabilir.
    yıl 2020 oldu şu hale bak 10 numara tasarım vasat ekran cidden ya
  • mi a3 daha iyi ama karacuma dönemi mi 9lite, a50, rn 8pro bunlara bak. yanlız max 2000 civarına düşerler.
    Neden mia3 dersen miui hoşuna gitmeyebilir ve sd 665 çok güçlü değil birde üstüne miui arayüzü performansı düşürür bir samsung arayüzü kadar olmasada artık, ayrıca güncelleme avantajınıda boş geçme görsellik desen launcher ve çoğu 3. parti popüler uygulama telefon ile gömülü gelenden iyi olabilir.

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    - şarj aleti tabii ki çıkıyor yalnız 10 watt
    - 2 sene android güncellemesi, yani 9 ile çıktı 11 i alabilir
    - Bana Xiaomi Türkiye diye geldi, Genpa garantili, iyidir kötüdür diyemiyorum hiçbir tecrübem olmadı
    - ikinci oturum diye birşey var, ben şirket işlerimi ikinci oturumda yapıyorum, orası da aynı Windows daki oturum gibi birşey, ikinci WhatsApp kurulumu, bankalar vs yapabilirsiniz
    - evet seçebilirsiniz, hatta hangi hat internete çıksın, nereden sms gönderilsin vs gibi seçenekler var

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Telefon pubg de note 7 den daha düşük ayarlarda oynatabiliyor. Gfx tool ile pubg ayarlarını açıp oynamak gerekiyor. Bunun sebebinin android one olduğunu düşünüyorum. Mi a3 donanım olarak güzel ama yazılım olarak sıkıntıları olan bir cihaz. Testlerde snapdragon 710 lu cihaz performansı veriyor mi a3 fakat kullanımda bu farkı görmek ne mümkün daha da kötü performans sunuyor :) mi 9 lite ve 8 pro 800 lira daha pahalı. Bir tek işlemci farkına o parayı vermem. a50 ise kamerasıyla kaybediyor 25 mp 1080p 30 fps üzerine çıkamayan kötü bir kamerası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Ekim 2019; 18:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Telefon pubg de note 7 den daha düşük ayarlarda oynatabiliyor. Gfx tool ile pubg ayarlarını açıp oynamak gerekiyor. Bunun sebebinin android one olduğunu düşünüyorum. Mi a3 donanım olarak güzel ama yazılım olarak sıkıntıları olan bir cihaz. Testlerde snapdragon 710 lu cihaz performansı veriyor mi a3 fakat kullanımda bu farkı görmek ne mümkün daha da kötü performans sunuyor :) mi 9 lite ve 8 pro 800 lira daha pahalı. Bir tek işlemci farkına o parayı vermem. a50 ise kamerasıyla kaybediyor 25 mp 1080p 30 fps üzerine çıkamayan kötü bir kamerası var.
    mi 9 lite hem işlemci hem camera olarak daha iyi biliyorum
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten daha iyi ama 800 lira daha pahalı.

Mi a3'e fortnite kurabilen var mı? Program aracılığıyla note 7 ye bile kuranlar var ama mi a3 e kuran görmedim. 720p ekranın performansını gösteremiyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Ekim 2019; 1:12:39 >
  • Mi 9lite kusursuz bir full hd amoled veriyor ve kamera olarakta çok başarılı bir model 32mp/4-1 piksel birleştirme ile efsane ön kamera performansı var arkada gayet iyi. Birde şimdi işlemci deyip geçiştiriyorsunda sd665'de çok düşük be aga al iki sene max kullan at işi gibi. Redmi note 8pro'da ciddi bir oyun performansı verdiğinden önerdim kamerada çok başarılı. Şuan ciddi bir fark var 800tl ama karacuma dönemi 2000 civarına inerse 800tl fark yine o gün bile olsa bence daha iyisini almak daha mantıklı yinede siz bilirsiniz hocam saygılar.

• Merhaba, ben de almayı füşünüyotum telefonu ve benim en takıntılı olduğum nokta ahize sesi. Şu anda huawei p10 lullanıyorım ve ahize sesinden çok memnunum. Bu iki telefonun ahize sesini karşılaştıracak arkadaş var mı acaba? Bir de always on Display özelliği var mı telefonda yüklü olarak yani ayarlardan ayarlıyabiliyor muyuz?

• telefonu alanlar android one'dan memnunlar mı? En basitinden galeri uygulaması içine ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

yıl 2020 oldu şu hale bak 10 numara tasarım vasat ekran cidden ya

Alıntıları Göster
    Yıl 2020 oldu Apple 10 bin liraya sattığı iphone 11'de hd çözünürlükte ips ekran kullanıyor.1600 liraya satılan hd amoled ekranlı cihaz için ağlayanları anlamak güç.

• Ben Android One kullanırken galeri için Lenovo'nun galeri .apk dosyasını kullanıyordum, hiç bir izin de istemiyor. Müzik çalar olarak zaten bir yığın seçenek söz konusu markette. Benim parayla aldığım Stellio ve PowerAMP uygulamalarım var. Video oynatma için de çok uygulama seçeneği var, en popüler olanlarından birisi MX Player. ayrıca AppSales uygulamasını kurarsanız indirime giren, ücretsiz olan uygulamaları da günlük takip edebilirsiniz.
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    mi a3 ün kamerası yeterli, mi 9 litenin kamerası ne kadar iyi bilmiyorum ama 800 lira fark vermeye değmez. Snapdragon 710 zaten fark yaratacak bir işlemci değil. Note 8 pronun işlemcisi fark yaratıyor kamerası daha iddialı fakat yine aradaki farkı düşününce gerek görmüyorum. Ben ne zamandır 6s plusla devam ediyorum. Şu 6s plusa 4000 mah batarya takabilsek 1-2 yıl daha devam ederim :)
    Realme 3 pro var snapdragon 710 lu ama ithalatçı garantili diye vazgeçtim. Note 8 veya mi a3 ten birini alır geçerim. Normalde mi a3 daha iyi ama android one arayüzünden korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Ekim 2019; 13:14:35 >
  • narcose N kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevaplar için
  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    Google fotoğraflar uygulaması zaten mevcut, ayrıca files uygulaması (yine Google) da var, galeri ile çok soru soran vardı ama ben herhangi bir kötülüğü ya da sorununu göremedim, bugün de poco başlatıcı (Xiaomi nin) kurdum, çok daha güzel, çünkü ana ekranda Google barı vardı bir tek onu sevmiyordum, onu da bu başlatıcı ile gidermiş oldum hem de çok daha güzel özelleştirme yapabildim.

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    P10 u bilemiyorum, önceki telefonum note edge idi, ahize sesi ile sorun yaşayan bir kaç yorum okumuştum ancak ben herhangi bir sorun yaşamadım, sesi tatminkâr, yine söyleyeyim p10 nasıldır bilemem, Mi A3 ahize sesi açısından üzmez diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.