Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ekran üzerinden parmak izi kullanma tecrübesi nasıl arkadaşlar, ben arkada ya da yanda sevemedim ama ekran üzerinden okutma çok iyi fikir olsa da sizce şu haliyle kullanışlı mı?

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Daha Önceki cihazlarımda hep sorun yaşıyordum (gerçi sadece cihazlarda değil emniyette vs de sorun yaşadım parmak izim yok denecek kadar az) ilk gün okuyor sonra okumuyordu bunda öyle bir sorun ile daha karşılaşmadım yavaş diyorlar ama normal geliyor bana

• balomer kullanıcısına yanıt
    O nasil oluyor hocam el derisi cok mu ince, yoksa yanik vs mi var?

• Arkadaşlar bu telefonun Xiaomi Türkiye garantili olanından almak istiyorum ama bazı satıcıların sattığı kutularda güvenlik bandı yok bazılarında var ben güvenlik bandı olan kutudan istiyorum aksi takdirde sadece poşetlenmiş olan kutular belki daha önce açılmış yeniden paketlenmiştir diye çünkü böyle olaylar çok oluyor yeni alacaklar dikkat etsin bana yardımcı olabilecek var mı nerden hangi satıcıdan alabilirim güvenlik bandı olan cihazı?
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Xiaomi magazasindan alin o halde

• Çift hat aktif kullanan varmı? Çift sim kullanım menüsünün ekran görüntüsünü paylaşırmısınız? Her aramada sms te hangi sim kullanılsın diye soruyormu?
    M20 64/4 cihazdan geçmeyi düşünüyorum amoled ve kamera özelliklerinden dolayı
    İzmirde alan varmı?

• N11 techpazardan alabilirsiniz paketleme özenliydi. Xiaomi Türkiye garantili ve hologrami cihaz kutusu üzerinde var olmazsa kutuyu açmadan iade edebilirsin

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    +905353723424 firma numarası arayıp bilgi alabilirsin sipariş öncesi

• Asistanı kapatınca ahize sesi yükseliyor.

• Arkadaşlar selamlar...

GMAIL uygulamasının bildirimlerinin gelmemesi / gecikmesi gibi bir probleminiz var mı?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aninda geliyor

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Normal hocam insan eli yanık vs yok ama garip bir şekilde çoğu yerde okunmuyor

• bende iyi bir indirim bekliyorum n11 yada siyah cumada a3 karar kıldım

9t -9lite ve a3 derken fiyat baskın çıktı tr garantili (ime derdi yüzünden ) a3 alıcam 1600 düştü fiyatı.
    kamera zaten üçündede aynı bence ufak tefek farklar var pro foto cekmiyecem pil ve telefon çift hat daha önemli.
    parlaklıkta 550 çıkıyor o yüzden onu kimse dert etmesin videoda var ölçmüşler sd kart bir artı
    tek eksi benim için ekran çözünürlük onuda para farkı için görmezden gelirim iphone 6 dan geçicem pili bitirdi beni

- kutudan şarj aleti çıkıyormu ? teknoseyirde yok dedi.
    - saf android diye daha uzun süre güncelleme alıyormuş doğrumu ?
    - ve alırken nereye tercih edeceğiz kvk mı genpa servis ? ikisindede şikayetler gördüm.
    -çift hatta 2 whatsapp kullanabilirmiyim ?
    - çift hatta hangi hattan arama geliyor ararken hangi hattan aramak istiyorum seçme varmı?
    TeknoSeyiryoutube
    2000 TL Altı Popüler Telefonlar Karşı Karşıya
    https://www.youtube.com/watch?v=siu_-xgEZRI

TechUtopiayoutube
    Xiaomi Mi A3 vs Xiaomi CC9 vs Mi9T/Redmi K20 Speed test/Performance Snapdragon 665 vs 730 710
    https://www.youtube.com/watch?v=SaUDtrDs0Js

• Taze bir resim ekleyeyim
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Arkadaşlar daha önce yüksek çözünürlüklu (min full HD +) telefon kullandiysanız bu telefonun ekranı çok kötü gelecektir.Göz bozacak seviyede kötü geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Xiaomi magazasindan alin o halde
    Erzurumdayım Erzurumda yok. Netten almak zorundayım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.