Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki root felan gibi şeyler yapmadan direk yukleyebiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blade3444 B kullanıcısına yanıt
    evet dostum yükleniyor buyur link
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

Merhaba arkadaşlar redmi note 7 ile bu cihaz arasında kaldım. Ama forumda note7 ile ilgili ekran ve ahize problemlerini okudum. Gittigidiyorda satılan a3 lerde de aynı ahize probleminden bahsedilmiş. Var mı bu soruna denk gelen? Yoksa sadece belli bi seride mi?
    Bir cihazda denedim ahize sesi orta düzey güçte ve ses ton olarak koyu bir tona sahip
    Yani konuşma sesinin bas tiz oranları pek iyi değil. Bu da netligine etki ediyor maalesef.
    Nedeni şu olabilir. Ekranın üzerinde çok dar bir yer var hoparlör için bu yüzden biraz zayıf kalmış bence.
    Genel olarak idare eder düzeyinde ahize sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 24 Ekim 2019; 12:58:27 >
  • kullandığım asus telefonda otomatik başlatma yöneticisi vardı ona benzer bi uygulama bilen kullanan varmı programların kendiğinden acılmasını engelliyodu
  • Benim gibi telefon kullananlar için kolay kolay şarj bitmez arkadaşlar. Uygulamaları dark mode da kullanın.
    Hatta ben eğer WhatsApp duvar kağıdını da siyah bişey yapsaydım o zaman belki 6 günü görürdü.
    Wifi ve mobil veri açık. GPS de kullanıldı. Oyun da oynadım bir kaç tane. Sonuç;
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 24 Ekim 2019; 15:49:26 >

• Merhabalar arkadaşlar, cihazınızı ekran koruyucusuz kullanmayın. 3 hafta kullandım çok hafif kılcal çizikler olustu. Telefoncu herhangi bir sorun olmaz çünkü gözle görülecek çizikler değil dedi.

Tahtakaleden 5d tam ekran koruyucusu aldım. 20 liraya. Sensörler ve parmak izi okuyucu çok güzel çalışıyor. Çok kaliteli tavsiye ederim.

• Antalya kullanıcısına yanıt
    yksln kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Vodafone hat ile kullanılacak. Kullanıma çok engel mi? Peki. Vodafone da böyle bi imkanımız yoksa sıfır telefonu servise göndermek üzer. Hediye alacağım çünkü @Antalya@yksln@yksln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 24 Ekim 2019; 19:49:23 >
  • arge48 kullanıcısına yanıt
    Ahize sesini soruyorsanız, kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Kesinlikle engel diyemeyiz.
    Benim eski cihaz sesi çok güçlü olduğundan mi a3 ahize sesini yadırgadım şahsen.

• yksln kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏

• Arkadaşlar A3 şu an hangi android versiyonunda acaba? Bir de bana göre (denediğim her A2 lite da bunu hissettim) A2 lite da ekran dokunmatik hassasiyeti düşüktü (A1 de kullandım A1 için böyle düşünmüyorum) A3 stock android olduğu için beğeniyorum ve almak istiyorum fakat ikinci eli denk gelmediği için ekranını test edemedim maalesef.

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Android 9 kullanıyor
    Dokunmatikte bir sorun yaşamadım

• balomer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

• Şimdilik sadece ekran için bir şey söylemek istiyorum.
    Eski telefonum i9500 ve 5' super amoled 1080p. Mi A3 ise amoled 720p.
    Üşenmedim ve iki ekranı sony 4k demo videosunda karşılaştırdım.
    Film vb. uzun videolar izliyorsanız ve görüntü önemli diyorsanız 1080p tercih edilebilir olduğu kanaatine vardım.
    Teknolojisi eski, ekranı küçük bile olsa 1080p amoled, 720p amolede çok olmasada bazı sahnelerde fark ettiriyor. Özellikle puslu, dumanlı sahneler. Bu arada LCD ekranları bilmem.
    Onun dışında oyunlar, ana ekran vb. durumlarda 720p fark dahi edilmiyor. Filmlerdeki olay da dediğim gibi dumanlı, puslu sahneler.

Uzun lafın kısası; Netflix, youtube vb işlerde ben bu telefonu çok aktif kullanırım diyorsanız 1080p,
    Bunlar dışındaki her şey için yeterli bir ekran. Yani piksel sayılıyor gibi aptalca yorumlara aldırış etmeyin.
  • 1 günlük kullanım testim
    geçtiğim telefon note 5 pro idi ekran ppi değeri 400 lerde ondan sonra çok az yerde yadırgadım ama alıştım ufak tefek grafiklerde göze batıyor
    eksik gördüğüm yanlar
    bildirim sayıları yazmıyor
    always on display sürekli açık ekran olsaydı güzel olurdu
    -- telefon ile alakalı mı yoksa instagram sorunumu bilmiyorum insagram hikayesinde gönderiye bak dediğim zaman ana sayfa yazıları ile gittiğim gönderi yazıları iç içe giriyor--

ses tatminkar tok
    ahize sesi gayet yüksek volte açık vodafone kullanıcısıyım son seste kulağıma dayamadan 30 40 cm mesafeden rahat duyuluyor
    parmak izi okuma normal hızda
    şarj güzel
    son tam şarj 26 saat önce ekran kullanımı 6saat 37 dakika kalan pil 29
    oyun yok instagram whatsapp internet kullanımı 4g ve wifi karışık
    kamerası tatminkar ama biraz dikkatli olmak gerekiyor çekince hemen oynatırsanız titreme yapıyor
    aklıma gelenler şimdilik bunlar sorusu olanlara yardımcı oluruz aklıma geldikçe yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

1 günlük kullanım testim
    geçtiğim telefon note 5 pro idi ekran ppi değeri 400 lerde ondan sonra çok az yerde yadırgadım ama alıştım ufak tefek grafiklerde göze batıyor
    eksik gördüğüm yanlar
    bildirim sayıları yazmıyor
    always on display sürekli açık ekran olsaydı güzel olurdu
    -- telefon ile alakalı mı yoksa instagram sorunumu bilmiyorum insagram hikayesinde gönderiye bak dediğim zaman ana sayfa yazıları ile gittiğim gönderi yazıları iç içe giriyor--

ses tatminkar tok
    ahize sesi gayet yüksek volte açık vodafone kullanıcısıyım son seste kulağıma dayamadan 30 40 cm mesafeden rahat duyuluyor
    parmak izi okuma normal hızda
    şarj güzel
    son tam şarj 26 saat önce ekran kullanımı 6saat 37 dakika kalan pil 29
    oyun yok instagram whatsapp internet kullanımı 4g ve wifi karışık
    kamerası tatminkar ama biraz dikkatli olmak gerekiyor çekince hemen oynatırsanız titreme yapıyor
    aklıma gelenler şimdilik bunlar sorusu olanlara yardımcı oluruz aklıma geldikçe yazarım
    Yazılım nasıl, stabil çalışıyor mu? Yazılımdan kaynaklı problem varmı ? Ben şuan mi a2 lite kullanıyorum yazılımsal problemler var? Tam stabil çalışmıyor...

Yukarıda bir arkadaş daha sormuş bende benzer sorayım. Android one arayüzünün eksikliği çok hissediliyor mu? Örneğin galeri uygulaması bile yok. Ben gidipte marketten bilmediğim uygulamaları kurmam. O yüzden telefonu ilk geldiği haliyle kullanmak istediğimizde ne gibi sıkıntılar çekebiliriz? İostan sonra android one arayüzü üzmez umarım :)

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar bi hatayla karşılaşmadım
    sizde ki hatalar neler mesela ona göre dikkat eder bakarım
  • aradığım iki şey var sadece şuan
    ekranı çift tık ile uyandırma ve kitleme ve ekran kayıt etme miuiden eksik olarak bunları gördüm
    galeri uygulaması var ama googleın güvenip kullanmıyorum hoş kullanmasan da isteyen istediği gibi alır ya neyse
    xda da quickpic uygulamasını indirdim onu kullanıyorum stabil tek depolama izni isteyen bir uygulama
    herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız direk alıp güncellemeleri yapsanız yeterli dosya yöneticisi bile artık gömülü geliyor
    Ben kurarsam bir tek gcam kurarım başkada bir şey kurmam. Önemli uygulamalar sorunsuz çalışsın bana yeter. Aklımda realme 3 pro vardı fakat ithalatçı kvk garantili olmasından kararsız kaldım. Yukarıda ahize sesi hakkında yorumlar yapılmış. Sen ahize sesinden memnun musun? Çekim kalitesi gücü nasıl? Benim için konuşma ve kamera kalitesi çok önemli. Kamera zaten iyi gözüküyor videolarda.

• gcam linkide attım yukarda onu önermişler belki daha iyisi de çıkar kamerayı iç alanda test edebildim hafta sonu köye gideceğim doğa fotoğrafı ve yıldız çekimi deneyeceğim
    aynı şekilde hattı da şehir merkezinde olduğum için 4g den düştüğünü görmedim şuan onu da test edeceğim
    volte açıkken ses çok iyi berrak ve tok kalabalık içinde konuşmadım orada nasıl olur bilmiyorum tabi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.