Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

Ben Android One kullanırken galeri için Lenovo'nun galeri .apk dosyasını kullanıyordum, hiç bir izin de istemiyor. Müzik çalar olarak zaten bir yığın seçenek söz konusu markette. Benim parayla aldığım Stellio ve PowerAMP uygulamalarım var. Video oynatma için de çok uygulama seçeneği var, en popüler olanlarından birisi MX Player. ayrıca AppSales uygulamasını kurarsanız indirime giren, ücretsiz olan uygulamaları da günlük takip edebilirsiniz.
    Cevabın için tşk ederim.Uygulamaları bir kenara not ettim. Marketteki bazı galeri uygulamaları çok fazla izin istiyordu. Onlara bulaşmak istemedim. Ne olur ne olmaz. Lenovo'nun galerisini kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcose

Google fotoğraflar uygulaması zaten mevcut, ayrıca files uygulaması (yine Google) da var, galeri ile çok soru soran vardı ama ben herhangi bir kötülüğü ya da sorununu göremedim, bugün de poco başlatıcı (Xiaomi nin) kurdum, çok daha güzel, çünkü ana ekranda Google barı vardı bir tek onu sevmiyordum, onu da bu başlatıcı ile gidermiş oldum hem de çok daha güzel özelleştirme yapabildim.
    hocam mevcut olduğunu biliyorum. Nette bir kaç araştırma yaptım. Google'un galeri uygulamasındaki fotoğraf ve videoları buluta yüklüyormuş. Ben kendi fotoğraf ve videolarımın buluta yüklenmesini istemiyorum.
  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    Bu senin isteğine bağlı, seçeneklerden istersen yüklemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi nin forumunda da hayli tartışılmış düşük ahize sesi.
    Diğer tüm sorunlar bir yana da telefonun asıl amacını gerçekleştirememesi ya da eksik gerçekleştirmesi hayli dramatik. Ekim güncellemesinde de çözüm bulunamamış görünüyor soruna.

Linkte paylaştığım xiaomi forumunda birisi "servise götürdüm normal dediler artık umudumu güncellemeye bağladım" diyor.

Benim anlamadığım kalite kontrol test vb.aşamalarda fark edilmiyor mu bu durum. Velev ki fark edilmedi bu kadar yaygın şekilde rapor edilen bir sorunla ilgili nasıl bir adım atılmaz, bi açıklama dahi yapılmaz. Tuhaf.

Tam bir telefon beğeniyorum işte diyorum aradığım ürün bu. Sonra forumun sonlarında doğru hep bir kronik sorun gitgide daha çok şikayet edilen...

c.mi.com
    Low Headset Output on Mi A3 - Mi A3 - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2471761-1-0.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bana az gelmiyo sesi gayet iyi çağırı ses düzeyi yarıda hatta
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Arka cam diye biliyorum fakat çerçeve ne bu telefonda? Bazı sitelerde metal bazılarında plastik diye geçiyor. Plastikse eğer düştüğünde çerçeveden kırılma yapar mı acaba? Bir de always on Display var mı telefonda?

• Garrrage G kullanıcısına yanıt
    Parlak metal görünümlü plastik düşünce catlayabilir kırılabilir kendi kilifi ile kullandığınız sürece problem olmaz

• emregullu kullanıcısına yanıt
    Bazılarıda ahize sesi yeterli diyor. Denemek lazım standlardaki ürünlerin ahize sesini nasıl test edebiliriz

• Ses kaydedip ahizeden dinleyebilirsiniz diyeceğim de miui olan özellik android one da olmayabilir. Bide tüm özellikler kısmında çekirdek sürümüne ard arda tıklayınca test menüsü açılıyor miui de, eğer android one de de açılıyorsa receiver kısmından gelen sesi dinleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Deneyebilirsem mağazada deneyecem

• Buraya da yazarsanız iyi olur, ben hep iyi yorumlar gördüm duydum kullanıcılarından ama işte xiaomi de kullanılan hiç bir parçanın standartı olmayınca farklı farklı deneyimler çıkabiliyor aynı model cihazlarda. 11 kasımda veya daha öncesinde 1550 civarına denk geldiği an Samsung a40 ya da mi a3 düşünüyorum babam için. Ekranı 480p olsa bile parlak olduğu müddetçe sorun olmaz onun için.

Bende a3 ve note 8 düşünüyorum, note 8 in hoparlör temizleme özelliği hoşuma gitti keşke ahizeyide öyle temizleyebilse kesin alırdım. Çünkü bir süre sonra tozlanıyor ses seviyesi düşüyor

• Burn in Pink noise ile insan kendisi de yapar aslında, 800hz kullanıyormuş sanırım. Öyle ahım şahım bir şey değil bence :/ olmadı temizlik jelleri var o da iş görür bayağı.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    M20 güzel cihaz ama klavye takılması, ekran uyandırmada gecikme ve bazen ekran uyandırınca algılamama gibi birkaç ufak yazılımsal sorundan dolayı ve lcd ekrandan dolayı soğudum ve 6ay oldu sıkıldım değişim vakti yaklaştı

Amoled ekranlı ve daha iyi kameralı çift hat sorunsuz kullanacağım cihaz arıyorum. Samsung önceliğim ama pek seçenek yok şuan
    11.11 indirimi bekliycem bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 28 Ekim 2019; 0:59:52 >
  • Ben denedim etkili ama en çok verimi kolonya ile almıştım.

Güzel özellik, olmamasından iyidir :)

@metintekin

a50 şuan samsung da tek seçenek. Fakat mi a3 veya note 8 varken 400-500 lira fazla vermeye değmez. Üstelik a50 fiyatına 200 daha koyduğunda note 8 pro alınabiliyor.

Ilk kez boyle bir temizlik urunu gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

M20 güzel cihaz ama klavye takılması, ekran uyandırmada gecikme ve bazen ekran uyandırınca algılamama gibi birkaç ufak yazılımsal sorundan dolayı ve lcd ekrandan dolayı soğudum ve 6ay oldu sıkıldım değişim vakti yaklaştı

Amoled ekranlı ve daha iyi kameralı çift hat sorunsuz kullanacağım cihaz arıyorum. Samsung önceliğim ama pek seçenek yok şuan
    11.11 indirimi bekliycem bende
    11.11de ne olacak reis bende beklerim belki. Ayrıca yazılımsal sıkıntılar gider güncelleme ile umarım ve bende bu MI A3 modeli dikkatimi çekti ama ekran sıkıntısı olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

Yıl 2020 oldu Apple 10 bin liraya sattığı iphone 11'de hd çözünürlükte ips ekran kullanıyor.1600 liraya satılan hd amoled ekranlı cihaz için ağlayanları anlamak güç.

Alıntıları Göster
    Ağlamak değil kardeşim iph ile mi a3 yan yana koy piksel saycak mısın bakalım iPhone'da. Aynı değer ikiside ama mi a3'te sıkıntı var gözüküyor yanılıyor muyum açıkla o zaman.
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Ekranda sikinti falan yok arkadaslar, siz nasil sayiyorsunuz pixelleri anlamak mumkun degil.
    Herzamanki gibi telefona sahip olmayanlar atip tutuyor.
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Sizde var mı ahize sesi ya da kulaklık cıkış sesi yetersizliği?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.