Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş 720p ekranlı İPhone 11e gelince adamlar yapmış yaavv demeyi elden bırakmıyorlar.

Tamam fullhd+ bir cihazdan geçince farkediliyor ama atla deve değil.

Benim için bu telefonda sıkıntı diyebileceğim, yakınlık sensörü olabilir. Ben kulagimdayken sürekli bir yere basıyorum genelde sinir bozucu buna update gelmesi lazım.
    Bir de tam ekran hareketleri ve sağa sola çekince ileri geri yapma olayını çok özledim
    Bu da Android 10da mevcut inşallah güncelleme bir an önce gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yan kapatma tuşuna basmadan ekranı kilitleme imkânı var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

İş 720p ekranlı İPhone 11e gelince adamlar yapmış yaavv demeyi elden bırakmıyorlar.

Tamam fullhd+ bir cihazdan geçince farkediliyor ama atla deve değil.

Benim için bu telefonda sıkıntı diyebileceğim, yakınlık sensörü olabilir. Ben kulagimdayken sürekli bir yere basıyorum genelde sinir bozucu buna update gelmesi lazım.
    Bir de tam ekran hareketleri ve sağa sola çekince ileri geri yapma olayını çok özledim
    Bu da Android 10da mevcut inşallah güncelleme bir an önce gelir.
    ben lg g5'ten geçtim. qhd ekran. tabi ki çözünürlük farkı var. ama altı üstü 6" telefon ekranı. abartmaya gerek yok. piksel sayılıyormuş, göz bozuyormuş. yok artık yani.
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Microsoft launcheri yükle onda ayarı var çift dokunuşla kitliyor. Bende şu always-on özelliği ayarlayamadım parmak izi okumayla çakışıyor (Amoled diye bi uygulama kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDisci -- 31 Ekim 2019; 22:55:51 >
    Launcher gerek yok Ayarlar/erişilebilirlik /etkileşim denetimleri erişilebilirlik menüsü aktif ettiğinizde sağ altta erişilebilirlik simgesi aktif olacaktır basılı tuttuğunuz da büyütme ve erişilebilirlik menüsü olarak kullanabilirsiniz menüde ses açma güç ac/kapa bildirim vsvs kısayol var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrr00000 -- 31 Ekim 2019; 23:36:17 >
  • rrr00000 R kullanıcısına yanıt
    Ooo bu iyiymiş. Thanks.

Supermis bu bende ilk kez gordum

• Always on Display

Always on içinde launcher gerekmiyor saat uygulamasını ana sayfaya kopyalayıp basılı tuttuğunuzda ekran koruyucuyu kısa yoldan aktifleştirerek kullanabilirsiniz (uzun süreli kullanım için uyku modunu kapatarak veya süresini uzatarak)

• Telefon görüşmesi yaparken ekran sürekli açılıp kapanıyor. Böyle bir sıkıntı var nasıl halledilir.

• seanzz24 kullanıcısına yanıt
    iPhone ekranı retina. Yani gözü yormuyor. iPhone sevmem ama ekranı iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sensör aktif çalışıyor değil mi ? Arama ekranında kamera bölümünü elinizle kapatıp açın çalışıp çalışmadığını test edin çalışmıyorsa ( optimizasyon sıkıntısı olan arkadaşlar varmış ) *#*#6484#*#* proximity sensör test edin .Cihazda proximity sensör bildirim ledinin olduğu bölümden algılıyor aldığınız ekran koruyucuda bu LED bölümü siyah , şeffaf değilse veya tamamen kapalıysa muhtemelen sorun ekran koruyucudandır son çare koruyucuyu söküp tekrar test edin olmadıysa donanımsal bir problemdir ki sanmıyorum

• Bunu kullanıyorum problem yok şuan uygun fiyata bulan arkadaşlar varsa paylaşabilirsiniz malum biraz tuzlu fiyatı

Ekran koruyucu derken ekran filmi ise şuan ekran koruyucu yok.
    Bu markada başka telefonlarda da bu sorun sık var galiba. Redmi note 7 de de sık rastlanan bir durum.

Anladım doğrudur

• You tube da kalibrasyon vs. Videoları vardı galiba redmi ile ilgili oradan da ayarlanabilir sanırım
    Proximity sensor kalibrasyon vs. Videoları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 1 Kasım 2019; 14:39:38 >
  • Gg üzerinden 5D dedikleri tam ekranı kaplayan koruyucu almıştım daha hiç yere düşme olmadı ama önce cebimdeyken ufak bir yeri aşınmıştı şimdide de o aşınan yerden koruyucunun çatladığını gördüm. Hiç toz olmamasına rağmen zorla köşelerdeki havayı çıkarmıştım. Tam ekran diye alınıp altta 1-2 mm boşluk kalan koruyucuları alanların dikkatine... Ürünler aynı ise pek güvenmeyin derim, memnun kalmadım.

• Arkadaşlar yurtdışı A3 aldım. Telefona güncelleme gelmiş fakat güncelleme yaparken hata veriyor ,yüklemiyor. Ne yapmak gerek?

Telefonda yüklü romun bilgileri

Derleme no: PKQ1.190416.001.V10.3.4.0.PFQMIXM
    Çekirdek Sürümü : 4.14.146-SYBERIA
  • Hali hazırda Redmi Note 5 kullanıyorum ve A3 yanında benim cihaz puslu, cansız tft ekran gibi kaldı. Şu resim ise A3 ve 9T karşılaştırması mesela. Özellikle A3 ön kamera da çok daha iyi 9T'den.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Telefonun şarjını merak edenler:)
    Genelde pil tasarrufu açık kullanıyorum, herhanagi bir dez avantajını görmedim.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 1 Kasım 2019; 22:0:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Hali hazırda Redmi Note 5 kullanıyorum ve A3 yanında benim cihaz puslu, cansız tft ekran gibi kaldı. Şu resim ise A3 ve 9T karşılaştırması mesela. Özellikle A3 ön kamera da çok daha iyi 9T'den.

Kesinlikle katılıyorum, hatta diyorum mi9 lite ile arada kemera bakımında fark yok. Bazı arkadaşlar sensör un farklı olduğunu yazacak IMX 582 VE IMX 586 arasındaki tek fark birinin 4k 30 fps diğerinin 4k 60 fps video kaydı yapabilmesidir. Geri kalan hersey aynı on kamera dahil.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.