Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan telefonunuzda en son hangi güncelleme numarası yüklü arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    5 ekim 2019 yazıyor
  • Arkadaşlar telefonun 4gb Ram olması kasma falan yaptırıyor mu? Saf android olması az Ram tüketimi sağlıyor değilmi? ne kadar Ram harcıyor? Pugb gibi oyunlar oynamam ama haber siteleri, alışveriş siteleri Twitter instagram falan gezerim beni kurtarır mı? Özelikle fazla sayıda uygulama kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmamasına sevindim gidip bakıcam bende bu hafta teknosaya 9 lite 800 tl fark vermek istemiyorum

burda yabancı fiyat karşılaştırma var
    Kimovil.com
    Compare prices for Xiaomi smartphones
    https://www.kimovil.com/en/xiaomi-smartphones-prices

150 x 5,70 =855 tl bizde 1600 tl zaten 800 fazla fazla veriyoruz bi 800 daha veremem.

• yksln kullanıcısına yanıt
    inceleme videosunda fotolarda netlik hemen yapmıyor dediler foto yada video ve gündüz gece dikkatinizi çektimi
  • N11'deki satıcılar bindirime başladı yavaş yavaş 1700 civarına yükseltiyorlar fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

inceleme videosunda fotolarda netlik hemen yapmıyor dediler foto yada video ve gündüz gece dikkatinizi çektimi
    Pek farketmedim ama kullandıkca belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 3 Kasım 2019; 21:18:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Arkadaşlar telefonun 4gb Ram olması kasma falan yaptırıyor mu? Saf android olması az Ram tüketimi sağlıyor değilmi? ne kadar Ram harcıyor? Pugb gibi oyunlar oynamam ama haber siteleri, alışveriş siteleri Twitter instagram falan gezerim beni kurtarır mı? Özelikle fazla sayıda uygulama kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
    bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama farklı bir açıdan bakarak. ben çoğu işimi chrome'dan hallediyorum. uygulama kullanmadan. mesela twitter'ı aktif kullanırım ama uygulama yüklemedim. az uygulama kullanmayı seviyorum. acaba hangisi ram konusunda daha etkili. bende şu an ortalama ram kullanımı 2,8 gb. toplam 9 uygulama yüklü. en çok ram tüketen uygulama chrome. onu yüz tanıma takip ediyor (halbuki yüzümü tanıtmadım, parmak izi kullanıyorum. ilginç).

• bamberg B kullanıcısına yanıt
    mi a3 konusu hem bu forumda hemde miui forumda acayip sessiz.birkaç kişi hariç kolay kolay telefonla ilgili paylaşımda yapmıyor.bende lg g7 var 70-80tane uygulama vardır içinde 3gb kullanım oluyor geriye 800mb kalıyor ama yetiyor eğer ki alırsam mia3 üumarım yeterli olur
  • 58 program görünüyor ama sorun hic yaşanmadı. Bu arada ram doluluk oranini bulamadım. Bulsam onunda yazardım. Biraz cihazın acemiliği var.

• yksln kullanıcısına yanıt
    geliştirici seçeneklerini açınca çıkıyor hocam
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    konunun sessiz olması iyiye işaret herkes sıkıntı yaşamadan kendi istediğini alarak telefonu kullanıyor demek ki lg g5 vardı bende de konusu çok canlıydı sorun makinesi çünkü cihaz.

çok uygulama yok bende hocam bu konuda yardımcı olamıyorum ama başka soru varsa yardımcı olayım
  • Cihazı artık depolama kapasitesi yetersiz gelen 16gb Huawei P9 Lite'ın yerine sipariş verdim. Annem kullanacak umarım beğenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

konunun sessiz olması iyiye işaret herkes sıkıntı yaşamadan kendi istediğini alarak telefonu kullanıyor demek ki lg g5 vardı bende de konusu çok canlıydı sorun makinesi çünkü cihaz.

çok uygulama yok bende hocam bu konuda yardımcı olamıyorum ama başka soru varsa yardımcı olayım
    Yada telefonu alan kişi sayısı çok az. Ben de bu aralar Realme 3 Pro ve Mi A3 arasında gidip geliyorum. Ama daha karar veremedim. Mi A3 telefonunu Teknosada inceledim ama sanırım amoled ekran olduğundan dolayı ekran keskinliği çok fazla(olumsuz yönde). Ve bu çözünürlükle alakalı birşey değil. Babamda 260ppi ve 720p 6 inç ekranlı redmi s2 var. O ekrana bakarken hiçbir sıkıntı olmuyor ama Mi A3 bakarken amoled ekrandan dolayı heralde sanki pikseller taşmış gibi bir görüntü var. Neden bilmiyorum. Belki uzun kullanımda alışılabilir. Siz hiç böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemlililer -- 3 Kasım 2019; 23:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedemlililer

Yada telefonu alan kişi sayısı çok az. Ben de bu aralar Realme 3 Pro ve Mi A3 arasında gidip geliyorum. Ama daha karar veremedim. Mi A3 telefonunu Teknosada inceledim ama sanırım amoled ekran olduğundan dolayı ekran keskinliği çok fazla(olumsuz yönde). Ve bu çözünürlükle alakalı birşey değil. Babamda 260ppi ve 720p 6 inç ekranlı redmi s2 var. O ekrana bakarken hiçbir sıkıntı olmuyor ama Mi A3 bakarken amoled ekrandan dolayı heralde sanki pikseller taşmış gibi bir görüntü var. Neden bilmiyorum. Belki uzun kullanımda alışılabilir. Siz hiç böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?

Alıntıları Göster
    türkiye'de kullanan sayısı az olabilir doğrudur. ben detaylı incelemiyorum bu tarz şeyleri. ekrana bakıyorum sadece. beni rahatsız eden bir durum olmadı. alalı iki hafta olmadı. bundan önce lg g5 vardı. g5'in ekranı (qhd) çok daha netti, tartışılmaz. ama bunda da rahatsız edecek bir durum yok. yakından bakınca evet pikselleri fark ediyorsunuz.
    realme 3 pro'ya ben de bakmıştım. marka farkı, android one, type-c, teknik destek (internetten döküman bulma), ikinci el piyasası gibi nedenlerden ötürü mi a3'ü seçtim. ben günlük kullanıcıyım ama. günde 4 saatim toplu taşımada geçiyor. orada video izleyeyim, müzik dinleyeyim ve şarjı gitsin. twitter hariç sosyal medya kullanmıyorum. günde çok fazla mesaj arama yapmıyorum. telefondan oyun hiç oynamıyorum. eğer bu şekilde kullanmıyorsanız, telefondan daha farklı beklentileriniz varsa benim görüşlerim yardımcı olamaz.

• Bugün teknosada kamerasına bakıyordum daha önce baktıklarımda gayet iyiydi ama bu sefer karanlık boğuk çok kötü şekilde çekiyordu hatta görevliye de söyledim yanında da note 8 vardı a3'ün kamErası daha iyiyken veya aynıyken daha soluk göstermesi telefondan herhalde dedim o da a3'ü önerdiğini söyledi fakat sorunu bulamadı ön kamErada özellikle böyle bir problem yaşayan oldu mu?

• bamberg B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. O zaman birde fotoğraf odaklama sorunu var mı birkaç incelemede öyle dediler bende örnek fotolarda biraz hissettim. Sizin düşünceniz nedir

• Benim telefonda güncelleme 5 Ağustos yazıyor . Yeni güncelleme dosyası çıktığı halde indirirken hata veriyor,indirmiyor. Son güncellemeyi başka türlü nasıl yüklerim?
  • Eveet gelelim Mİ A3'ün hakkını vermeye. Önceden yakından görmeden cihaza biraz salladım ama bugun gittim vatanda inceledim cihazın ekranı 720P ama amoled olduğu için piksel sayması falan yok denecek kadar az yani dibinden bakınca belli oluyor ona da ne gerek var bakış açısı hizasında muazzam ekranı var ve cihazın kasasını ağırlığını beğendim ben burdayım diyor. hakkınızı helal edin dostlar :) gelelim benim soruma cihazın kutusunu inceleyemedım uzaktan kutusunda jelatin vardı onu gördüm acaba cihazda güvenlik bandı var mı kutusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Arkadaşlar telefonun 4gb Ram olması kasma falan yaptırıyor mu? Saf android olması az Ram tüketimi sağlıyor değilmi? ne kadar Ram harcıyor? Pugb gibi oyunlar oynamam ama haber siteleri, alışveriş siteleri Twitter instagram falan gezerim beni kurtarır mı? Özelikle fazla sayıda uygulama kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
    3 GB ram ile ağır oyunları oynayanlar var p smart 2019 M20 falan sıkıntı çıkarmıyorsa mi A3 hiç çıkarmaz emin ol
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.