Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meehabalar mi a3 siyah 64 gb satın aldım merak edenler ve bigi almak isteyenler yazabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Baldıza aldık bugün gelmiş o inceleyecek bende duruma göre alicam 1haftaya bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1237

Meehabalar mi a3 siyah 64 gb satın aldım merak edenler ve bigi almak isteyenler yazabilir
    garantisi ne hayırlı olsun nerden aldın kaça aldın
  • Hepsiburada dan alacaktım 1600 e beklemek istemedim türk telekom bayinden 1800 e nakit aldım

• quote:

Hepsiburada dan alacaktım 1600 e beklemek istemedim türk telekom bayinden 1800 e nakit aldım
    Ciddi misin 1800e nasıl aldın reis 200den aşağı göremedim vatana falan gittim. Pazarlık mı yaptın bide kutuda kutu jelatini + güvenlik bandrolü yani kutuyu ilk kez açerken kesilmesi gereken band var mıydı
  • Herşey vardı hocam xiaomi türkiye bamdrolleri hepsi mevcut faturamı da aldım pazarlık yaptım tabiki

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar içeeisinden garanti evrakları olarak ne çıktı ve nereden aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Ciddi misin 1800e nasıl aldın reis 200den aşağı göremedim vatana falan gittim. Pazarlık mı yaptın bide kutuda kutu jelatini + güvenlik bandrolü yani kutuyu ilk kez açerken kesilmesi gereken band var mıydı

Alıntıları Göster
    Hepsiburada dan ve aynı adlı satıcı olmasına dikkat ederek aldım, evofone yapışkanlı havası alınmış jelatininde gayet orijinal şekilde elime ulaştı. 1600 e.
    Bence dışardan pahaliya almaya gerek yok.
    Genel olarak da çok iyi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Kasım 2019; 19:19:15 >
  • quote:

Herşey vardı hocam xiaomi türkiye bamdrolleri hepsi mevcut faturamı da aldım pazarlık yaptım tabiki
    bende deneyecem ama ilk kutuyu görmem lazım dsfsdf
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Bende sadexe xiaomi türkiye garanti belgesi çıktı genpa evofone gibi bir etiket yoktu imei ithalat yolu ile ksyıtlıydı

• quote:

Bende sadexe xiaomi türkiye garanti belgesi çıktı genpa evofone gibi bir etiket yoktu imei ithalat yolu ile ksyıtlıydı
    Türkiye Garanti belgesinin içinde ithalatçı firmanın evofone olduğu belirtilmiş. İcnde ayricaİstanbul Ankara İzmir Adana ve Bursa evofone teknik servis adresleri var

• Adresler bendede yazıyor ancak evofone ibareli bşrşey yok
    Biirşey olursa en kötü xiaomi türkiye yada aldığım kurumu hakem heyetine veririm

• Ben gcam i daha kurmadim, nereden kurdunuz, en iyi yükleme şekli nedir.?

• Google dan aratarak buldum gece fotografkarında baya fark ediyor

• Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• exelance1237 E kullanıcısına yanıt
    Ben almadım şu an için bilgim yok

• quote:

Google dan aratarak buldum gece fotografkarında baya fark ediyor
    Google play deki gcam tool olan mı? Yoksa Google arama motorundan mi bulduğunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Kasım 2019; 21:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Arkadaşlar telefonun 4gb Ram olması kasma falan yaptırıyor mu? Saf android olması az Ram tüketimi sağlıyor değilmi? ne kadar Ram harcıyor? Pugb gibi oyunlar oynamam ama haber siteleri, alışveriş siteleri Twitter instagram falan gezerim beni kurtarır mı? Özelikle fazla sayıda uygulama kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
    yapmıyor , evet ram kullanımı güzel , pubg oynayıp onları yapsan bile seni kurtarır , 30-40 civarı uygulama var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Ben gcam i daha kurmadim, nereden kurdunuz, en iyi yükleme şekli nedir.?
    apk ile yükleyin hocam. cidden fark ediyor stock kameraya göre
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.