Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon için güncel Twrp dosyası ve en son romu nereden indirebilirim?
    Bir de telefona Twrp nasıl yükleniyordu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefondan sıfır alıp Xiaomi Türkiye Garantili olup kutusunu ilk açarken güvenlik bandını yırtıp açan oldu mu yada hep havası alınmış jelatinle mi açıldı ilk açılış?
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    jelatinin örneğini atsana bi ben bişeyi kesip açtım. Bant gibi üzerinde barkod vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDisci -- 5 Kasım 2019; 21:55:44 >
  • Volte özelliği nasıl açılır. Bu konuda araştırma yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDisci

jelatinin örneğini atsana bi ben bişeyi kesip açtım. Bant gibi üzerinde barkod vardı
    01:20'den itibaren izle reis. Jelatini çıkardı ardından direkt kutuyu açıp cihaza ulaştı.
    Hardware Plusyoutube
    Xiaomi Mi A3 kutusundan çıkıyor - Ön kamera baya iyiymiş!
    https://www.youtube.com/watch?v=LAV01oqmNBI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 5 Kasım 2019; 23:1:19 >

• yksln kullanıcısına yanıt
    Vowifi aktivasyonu : *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#* ) (Menüye geldi ancak vowifi'ye bağlanmıyor)
    VoLte aktivasyonu : *#*#86583#*#* (*#*#volte#*#* ) (Sorunsun VoLte çalışıyor.)

Sağ üst köşeye HD yazısı gelecek Türk Telekom da olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Vowifi aktivasyonu : *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#* ) (Menüye geldi ancak vowifi'ye bağlanmıyor)
    VoLte aktivasyonu : *#*#86583#*#* (*#*#volte#*#* ) (Sorunsun VoLte çalışıyor.)

Sağ üst köşeye HD yazısı gelecek Türk Telekom da olmaz
    86583 olan kodu girdim enable yazdı ekranda. Başka bir değişim yok. volte devreye girdi sanırım
    HD yazısı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: granma79

Arkadaşlar telefon için güncel Twrp dosyası ve en son romu nereden indirebilirim?
    Bir de telefona Twrp nasıl yükleniyordu ?
    Yardım arkadaşlar.

evet bende kestim o evafone yazan banttan ama daha küçük istech yazıyor bide barkod var üstünde. Bide o şefaf naylonu kestim başka bişey yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDisci -- 5 Kasım 2019; 23:33:22 >
  • quote:

evet bende kestim o evafone yazan banttan ama daha küçük istech yazıyor bide barkod var üstünde. Bide o şefaf naylonu kestim başka bişey yoktu
    benim sormak istediğim o videoda gördünüz ya jelatini kesince kutu hemen açılabilir hale geldi sizde cihazı oyle mi açtınız yada ekstra güvenlik bandı falan kestin mi reis
    hayır yok kutu açıldı
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Evde başka cihaz var mı volte destekli? Onlarda yazıyorsa kodu tekrar giriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

Evde başka cihaz var mı volte destekli? Onlarda yazıyorsa kodu tekrar giriniz
    Sorun yok. Volte açık.
    HD yazısı Turkcell hatla ilgili durum veya özellik. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 5 Kasım 2019; 23:53:49 >
  • quote:

hayır yok kutu açıldı
    teşekkür ederimmm reis vatan computerda da baktım kutu jelatini açınca hemen cihaza erişilir bi şekilde satılıyor kesinlikle önceden açılma vs olamaz demişlerdi orda ki çalışanlarda ondan emin olmak istedim.
  • quote:

HB'den aldığım cihaz da aynı şekildeydi. Üzerinde istech etiketi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -nothing2lose-

Geri tuşunu sağa alamıyormuyuz acaba bulamadım ayarlarda
    Arkadaş sormuş, ben de sorayım, mümkün mü?
  • Bu telefona Twrp nasıl yüklenir arkadaşlar?

• arkadaşlar merhaba,
    acaba geniş acı kamerasından memnunusunuz? köşelerde çok fazla blurlanma oluyor mu?

Edit: Birde dual sim de çift WhatsApp aynı anda kullanılıyor mu? Huawei da klon özelliği vardı bunda da var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 6 Kasım 2019; 13:1:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Arkadaş sormuş, ben de sorayım, mümkün mü?

Alıntıları Göster
    Nova Launcher ile mümkün.
  • Navigasyon tusları ciddi sıkıntı sahsen launcher vb. program kullanmak istemiyorum...
    Arama da ilk rehber geliyor ilk tuş takımını getirtmek mumkunmudur?
    Onun dısından telefonla gorusme yaparken yanagım devamlı ekrana değiyor ve tuslara basıyor bunun engellemenin bir yolu yokmu?
    proximity sensor testi dogru gosetriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 6 Kasım 2019; 14:15:26 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.