Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ystipi

Nova Launcher ile mümkün.

Alıntıları Göster
    Kurdum, uygulamayı alt üst ettim ama bulamadım malesef.
  • Bugün mi a3 ler mağazamızda toplandı. Tedarikçi iade aldı. Kronik sorunu falan var mıydı? Satın almayı düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Bugün mi a3 ler mağazamızda toplandı. Tedarikçi iade aldı. Kronik sorunu falan var mıydı? Satın almayı düşünüyordum.
    XDA dahil hiç bir yerde sıkıntı konusu yok, asıl siz sormalıydınız neden toplatılıyor diye.
  • quote:

Bugün mi a3 ler mağazamızda toplandı. Tedarikçi iade aldı. Kronik sorunu falan var mıydı? Satın almayı düşünüyordum.
    Hangi mağaza orası. Kaçak getirilmiştir IMEI sıkıntılı cihazlardır. İthalatçı sorunları vardır. Yani vardır bir yasal olmayan türden sorun.
    Çünkü gayet sorunsuz cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 6 Kasım 2019; 16:9:0 >
  • Teknosa. Mail gelince apar topar hepsini tedarikçiye çıktık. Sorunlu olduğunu düşündüm cihazların

• Teknosa kolay kolay satamaz o cihazları. Belki de kaynağı sağlam olmayan cihazlar.
    Daha geçen hafta 2300 TL fiyat vardı
    Türkiye Garantili 1600 e satılan cihaz sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 6 Kasım 2019; 16:54:22 >
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Size mi sorcam ne yapacağımı. Ne biçim üslup bu. Seviye yerlerde.

• yksln kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat konusunda problem vardı ama tüm xiaomi cihazları için geçerli bir durum bu.

• quote:

Size mi sorcam ne yapacağımı. Ne biçim üslup bu. Seviye yerlerde.
    Bana sormayacaksın da burayı da karıştırmayacaksın bro
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Niye burası karışıyor anlamadım?

• Gencler sakin
    Telefonlar hangi magazadan toplanmis anlamadim ben?

• Redmi Note 8 var elimde 4-64'lük yurtdışı cihaz , takas yapmak isteyenler olursa PM atsın yer İstanbul.

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hay aklınla bin yaşa reis. Gelmiş buraya soruyor tamam sorsunda mail geldi toplatıldı diyor insan bi ne maili geldi neden toplatılıyor madem çalışıyorsun ilk oraya sorar detayı bizle paylaşır gelmiş eleman burayı karıştırıyor üstünede kronik sorunu olmayan cihazda sorun arıyor. Kronik sorun arıyorsa ben söyleyeyim güneş ışığında ekran az görünüyor bu da tüm cihazlarda var kronık degıl genel sorun ama sıkıntı yapılacak çok bişey yok.

• quote:

Niye burası karışıyor anlamadım?
    Teknosada görevlimisiniz, hangi şubedesiniz veya hangi şube de bu olay gerçekleşti yazarmisiniz, buradan veya özelden.

• bamberg B kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun var demiyorum. Varsa kullanıcılar daha iyi bilir diye buraya yazıyorum. Burada topluluk içerisinde tabi düzgün konuşulması lazım. Bir laf atıyorsun kaçıyorsun demiş. Nereye kaçıcam?? Tanımadığınız bir insanla böyle mi konuşuyorsunuz?

• 1475 beyaz var siyah olsa keşke
    www.amazon.com.tr
    Xiaomi Mi A3 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili),Beyaz: Amazon.com.tr: Basne
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W3Q1VV5/?m=A2OVFSK27SVEBA&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Kimovil.com
    Compare prices for Xiaomi smartphones
    https://www.kimovil.com/en/xiaomi-smartphones-prices

• arkadaşlar geçmiş sayfalardaki yorumlara elimden geldiğince bakmaya çalıştım. telefonun kronik sorunu yok, ısınma sorunu yok, şarjı iyi gidiyor, güneşte parlaklık seviyesi yeterli değil vs...

benim sormak istediğim şu lg v30 almayı düşünüyordum ama o kadar para vermeye gerek var mı diyip (ayrıca 2017 yapımı telefon) aklım bu telefona kaydı. telefonu oyun oynamak amacıyla kullanan biri değilim. benim istediğim akıcı, hızlı, stabil ve beni 3-4 yıl götürecek bi telefon. telefonu youtube, twitter, instagram, internet, dizi, film ve müzik dinlemek için kullanacağım. kamera kalitesi gayet yeterli zaten benim için

1- bu yüzden gerek menüde gerek uygulamalarda takılma donma olsun istemiyorum bu telefonda böyle sorunlar var mı?

ne saf android ne de miui falan hiç anlamıyorum (5 yıldır iphone 5s kullanıyorum, öncesinde kötü samsung modelleri kullanmıştım)

2- internette okuduğum kadarıyla genel olarak herkes miui arayüzünün saf androidden daha iyi ve stabil olduğunu yazmış bu doğru mu?

3- saf androidin ve miui gibi arayüzlerin ne olduğunu az çok öğrendim, saf android daha sıkıcı, özelleştirilemeyen, gereksiz uygulamalar barındırmayan bi işletim sistemi anladığım kadarıyla. bu halde daha stabil ve hızlı olması gerekmez mi?

bana saf androidle örneğin miui arayüzü kullanan telefonlar arasında bi karşılaştırma yapar mısınız +ları ve -leriyle objektif olarak. miui nin şu yönü iyi keşke bizde de olsaydı veya saf androidde şu eksikliği çekiyorum gibi...

4- dediğim gibi konuyu inceledim ama bunun cevabını pek bulamadım. ortalama bi kulaklıkla bu telefondaki müzik dinleme performansı nasıldır? tatmin eder mi?

cevaplarınız benim için önemli arkadaşlar zaman ayırıp cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

arkadaşlar geçmiş sayfalardaki yorumlara elimden geldiğince bakmaya çalıştım. telefonun kronik sorunu yok, ısınma sorunu yok, şarjı iyi gidiyor, güneşte parlaklık seviyesi yeterli değil vs...

benim sormak istediğim şu lg v30 almayı düşünüyordum ama o kadar para vermeye gerek var mı diyip (ayrıca 2017 yapımı telefon) aklım bu telefona kaydı. telefonu oyun oynamak amacıyla kullanan biri değilim. benim istediğim akıcı, hızlı, stabil ve beni 3-4 yıl götürecek bi telefon. telefonu youtube, twitter, instagram, internet, dizi, film ve müzik dinlemek için kullanacağım. kamera kalitesi gayet yeterli zaten benim için

1- bu yüzden gerek menüde gerek uygulamalarda takılma donma olsun istemiyorum bu telefonda böyle sorunlar var mı?

ne saf android ne de miui falan hiç anlamıyorum (5 yıldır iphone 5s kullanıyorum, öncesinde kötü samsung modelleri kullanmıştım)

2- internette okuduğum kadarıyla genel olarak herkes miui arayüzünün saf androidden daha iyi ve stabil olduğunu yazmış bu doğru mu?

3- saf androidin ve miui gibi arayüzlerin ne olduğunu az çok öğrendim, saf android daha sıkıcı, özelleştirilemeyen, gereksiz uygulamalar barındırmayan bi işletim sistemi anladığım kadarıyla. bu halde daha stabil ve hızlı olması gerekmez mi?

bana saf androidle örneğin miui arayüzü kullanan telefonlar arasında bi karşılaştırma yapar mısınız +ları ve -leriyle objektif olarak. miui nin şu yönü iyi keşke bizde de olsaydı veya saf androidde şu eksikliği çekiyorum gibi...

4- dediğim gibi konuyu inceledim ama bunun cevabını pek bulamadım. ortalama bi kulaklıkla bu telefondaki müzik dinleme performansı nasıldır? tatmin eder mi?

cevaplarınız benim için önemli arkadaşlar zaman ayırıp cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler
    Donma takilma yok
    Ben onceden normal android kullaniodum honor 9 lite ile bu dhaa stabil bence
    Herkes dosya yoneticisinden sikayetci
    Ses cikisi guzel dree beats wifi ile kullaniyorum
    Iphoneden android biraz zorlanicaksin hocam ama 1 haftaya alisirsiniz
    Telefon bence gayet iyi ve cok para vermeyz gerek yok

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.