Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    175132 olarak belirlenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

175132 olarak belirlenmiş.
    F/P cihazı olduğu kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    bencede. tek sıkıntım lg g7 den sonra nasıl olur.umarım çok aratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

bencede. tek sıkıntım lg g7 den sonra nasıl olur.umarım çok aratmaz
    Ben galaxy note 5ten geçmeyi düşünüyorum ama kalem olayı elimi kolumu bağlıyor. Bir türlü sipariş veremedim o yüzden.

hakkımızda hayırlısı o zaman hocam:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Bildiğim kadarıyla şunu diyorsunuz, o bir bug:

https://c.mi.com/thread-2575665-1-0.html

Alıntıları Göster
    Aynen dostum onu diyordum herhalde yazı yazarken ekranda gözüksün diye özellik diye tahmin etmiştim ama bug sorunuymuş.. anladığım kadarıyla yazılım ile düzeltiliyormuş.. guncellemede kapatırlar herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyle düzeltirler, bariz bir bug çünkü haberleri olmuştur.

• balomer kullanıcısına yanıt
    Son fotolar efso

• quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Çok fazla geniş açı çok fotoğraf çekmedim. Çektiklerimde de bir sorun görmedim. PC ye aktarıp ayrıntılı bakmak lazım.

Çift sim kullanıyorum ve telefon saf android olduğu için kendi içinde miui vb. gibibir çift uygulama özelliği dahil olarak gelmiyor. Benim sadece whatsapp için çift uygulamaya ihtiyacım vardı. Onun içinde parallel space kurdum. Şimdilik sorun yok, reklamlar dışında :)
    hmm hocam çift whatsapp benım ıcın cok onemlı ultra geniş kamera tercihinden sonra, keske bir arayüz olsaydı en azından dual whatsapp için :/
    sanırım bu durum benım satın alma kararımı etkıleyecek
  • 1500 lira bandında rakipsiz bence. Ben 1530 TL ye aldım. Tamam yazılımsal sıkıntıları mevcut ama güncellemeler ile bu cihaz cillop olur.

Kamera başarılı, yazılımsal olarak da gelişmesi gerek. Parmak izi yavasligini çok takmıyorum, ucuz etin yahnisi hesabı diyerek geçiştiriyorum. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.

Kısacası günlük işler için hem yakışıklı hem de orta-üst segmente yakın özelliklerden biraz barindirsin diyorsanız tek geçilir bu cihaz.

Abisi mi9 lite ve mi9tyi de kullandım. İlginçtir aynı kameralar olmasına rağmen mi9 lite in kamera yazılımı canavar gibi algoritma yapıyor. Android one miui farkı bariz şimdilik, bakalım ileride ne olur 😁.

• SNote (Samsung Note değil) çalışıyor mu, deneyebilecek kimse var mı? Widget testi de yapmanız mümkün mü? Note 5teki notlarımı aktarmak istiyorum çünkü.

• bir arkadaş aldı 1228 tl yada 190 euro ya yurt dışından beyaz renkli .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

arkadaşlar geçmiş sayfalardaki yorumlara elimden geldiğince bakmaya çalıştım. telefonun kronik sorunu yok, ısınma sorunu yok, şarjı iyi gidiyor, güneşte parlaklık seviyesi yeterli değil vs...

benim sormak istediğim şu lg v30 almayı düşünüyordum ama o kadar para vermeye gerek var mı diyip (ayrıca 2017 yapımı telefon) aklım bu telefona kaydı. telefonu oyun oynamak amacıyla kullanan biri değilim. benim istediğim akıcı, hızlı, stabil ve beni 3-4 yıl götürecek bi telefon. telefonu youtube, twitter, instagram, internet, dizi, film ve müzik dinlemek için kullanacağım. kamera kalitesi gayet yeterli zaten benim için

1- bu yüzden gerek menüde gerek uygulamalarda takılma donma olsun istemiyorum bu telefonda böyle sorunlar var mı?

ne saf android ne de miui falan hiç anlamıyorum (5 yıldır iphone 5s kullanıyorum, öncesinde kötü samsung modelleri kullanmıştım)

2- internette okuduğum kadarıyla genel olarak herkes miui arayüzünün saf androidden daha iyi ve stabil olduğunu yazmış bu doğru mu?

3- saf androidin ve miui gibi arayüzlerin ne olduğunu az çok öğrendim, saf android daha sıkıcı, özelleştirilemeyen, gereksiz uygulamalar barındırmayan bi işletim sistemi anladığım kadarıyla. bu halde daha stabil ve hızlı olması gerekmez mi?

bana saf androidle örneğin miui arayüzü kullanan telefonlar arasında bi karşılaştırma yapar mısınız +ları ve -leriyle objektif olarak. miui nin şu yönü iyi keşke bizde de olsaydı veya saf androidde şu eksikliği çekiyorum gibi...

4- dediğim gibi konuyu inceledim ama bunun cevabını pek bulamadım. ortalama bi kulaklıkla bu telefondaki müzik dinleme performansı nasıldır? tatmin eder mi?

cevaplarınız benim için önemli arkadaşlar zaman ayırıp cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler
    güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreuger

bir arkadaş aldı 1228 tl yada 190 euro ya yurt dışından beyaz renkli .
    Pahalı almış.
    170 ila 200 dolar arasında olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

arkadaşlar geçmiş sayfalardaki yorumlara elimden geldiğince bakmaya çalıştım. telefonun kronik sorunu yok, ısınma sorunu yok, şarjı iyi gidiyor, güneşte parlaklık seviyesi yeterli değil vs...

benim sormak istediğim şu lg v30 almayı düşünüyordum ama o kadar para vermeye gerek var mı diyip (ayrıca 2017 yapımı telefon) aklım bu telefona kaydı. telefonu oyun oynamak amacıyla kullanan biri değilim. benim istediğim akıcı, hızlı, stabil ve beni 3-4 yıl götürecek bi telefon. telefonu youtube, twitter, instagram, internet, dizi, film ve müzik dinlemek için kullanacağım. kamera kalitesi gayet yeterli zaten benim için

1- bu yüzden gerek menüde gerek uygulamalarda takılma donma olsun istemiyorum bu telefonda böyle sorunlar var mı?

ne saf android ne de miui falan hiç anlamıyorum (5 yıldır iphone 5s kullanıyorum, öncesinde kötü samsung modelleri kullanmıştım)

2- internette okuduğum kadarıyla genel olarak herkes miui arayüzünün saf androidden daha iyi ve stabil olduğunu yazmış bu doğru mu?

3- saf androidin ve miui gibi arayüzlerin ne olduğunu az çok öğrendim, saf android daha sıkıcı, özelleştirilemeyen, gereksiz uygulamalar barındırmayan bi işletim sistemi anladığım kadarıyla. bu halde daha stabil ve hızlı olması gerekmez mi?

bana saf androidle örneğin miui arayüzü kullanan telefonlar arasında bi karşılaştırma yapar mısınız +ları ve -leriyle objektif olarak. miui nin şu yönü iyi keşke bizde de olsaydı veya saf androidde şu eksikliği çekiyorum gibi...

4- dediğim gibi konuyu inceledim ama bunun cevabını pek bulamadım. ortalama bi kulaklıkla bu telefondaki müzik dinleme performansı nasıldır? tatmin eder mi?

cevaplarınız benim için önemli arkadaşlar zaman ayırıp cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler
    1- hayır. saf android olayı touchwiz olmadan en hızlı android deneyemini sunar.

2-tam tersi. saf android arayüzü en stabil arayüzdür

3-kendisi özelliksiz geliyor evet doğru. rootla veya launcher vb yükleyerek sınırsız özelleştirmeye sahip olabiliyorsunuz. evet daha stabil ve daha hızlı
    miui kullanmadım o yüzden + - olayını yapamam

4-orijinal akg marka samsung kulaklıkla dinliyorum gayet tatmin ediyor.

Bu uygulama hiçbir cihazınızla uyumlu değil.
    Kurulmuyor bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 7 Kasım 2019; 20:43:0 >
  • vefatihdemiralp V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, rica etsem yukarıda verdiğim uygulamayı deneme şansınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

Bu uygulama hiçbir cihazınızla uyumlu değil.
    Kurulmuyor bile :)
    Hadi ya, kötü oldu bu

Maalesef uyumlu değil hocam. Notları başka bir biçimde kurtaramaz mıyız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefatihdemiralp

Maalesef uyumlu değil hocam. Notları başka bir biçimde kurtaramaz mıyız?
    Samsung notes uyumluysa belki o yöntemle olabilir. Ben de sipariş geçmiştim ama aktarmak mümkün değilse iptal edecem sanırım.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.