Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Ben de o indirimle aldım. Axess de varsa tadından yenmez.
  • sokrat68 kullanıcısına yanıt
    bonus kartımdan dolayı 11.11i bekliyorum bakalım kaça mal edicem:)
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Hocam, çok teşekkürler, yedek telefonum iyice canımı sıkmaya başladığı ve renk stoğundan korktuğum için siparişi verdim, sağlık olsun ama kampanyalı fiyata almış gibi oldum axess'le 1518 liraya geldi. O yüzden çok takmadım. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Hocam, çok teşekkürler, yedek telefonum iyice canımı sıkmaya başladığı ve renk stoğundan korktuğum için siparişi verdim, sağlık olsun ama kampanyalı fiyata almış gibi oldum axess'le 1518 liraya geldi. O yüzden çok takmadım. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler
    Aldığın yerde veya herhangi bir sıkıntı yoksa cihaz çok iyi hiç aklın takılmasın. Sar falan da iyi. Gerisi hikaye..Buz gibi cihaz👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 8 Kasım 2019; 14:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khortytsa kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam
    Hayırlısı olsun. İyi günlerde kullanın. Biz telefonu eşime aldık ve kurulumunu ben yaptım. Kurulum sırasında incelediğim kadarıyla doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Redmi Note 7/8 ve Mi a3 arasında kalmıştım ama önceki birkaç telefonu AMOLED ekran olduğu için IPS LCD almayı tercih etmedim. Ayrıca bunun kasa çerçevesi de metal ve çok da şık görünüyor. Aşırı büyük değil ve elde çok rahat kullanılıyor. 720p olayına takmış insanlar ama bence AMOLED ekran olması olayı değiştiriyor.

AndroidOne olması bir başka tercih sebebi oldu. Diğer markaların kendi arayüzleri ile gelen bloatware'den nefret ederim ve çoğunu da silemezsiniz. Bu saf androidle geliyor. Hemen en son güvenlik güncellemesi de geldi ve Android 10'u da bu yıl sonuna kadar alacağı söyleniyor. Saf android oldukça sade ve hızlı. Touchwiz, OneUI veya MIUI kadar janjanlı değil belki ama ben kendim istediğim gibi özelleştirmeyi tercih ederim.

Yalnız dikkat telefonla gelen faturanın baskı kalitesi çok kötü ve okunmuyor. Satıcıya mesaj attım 2 gün sonra bana fatura@sar.com.tr adresine sipariş numarasını göndermemi söylediler. Bu adrese mesaj atınca faturanın bir kopyası e-mailime gönderildi. Temiz bir baskı alıp kutusuna koydum. Siz satıcıyla uğraşmayın diye yazıyorum. Fatura okunmuyorsa doğrudan verdiğim adrese mesaj atın. Satıcının iletişimi çok kötü.

• Arkadaşlar telefona bir türlü Twrp yükleyemiyorum. Komutları uyguluyor fakat Twrp ekranı gelmiyor.
    Telefona Twrp yükleyen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 8 Kasım 2019; 16:43:36 >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    O ne ise yariyor?

• @yksln teşekkür ederim, gelince inceleyeceğim bakalım sar değerinin apple'dan düşük olması ayrıca çok hoşuma gitmişti zaten. Çözünürlük takıntım yok bir de. Batarya süresi, kamera performansı benim için çok daha önemli, GCam ile mükemmel sonuçlar veriyor cihaz örnek çekimlerde deneyip göreceğim.

@sokrat68 teşekkür ederim hocam, kayseri'den geliyormuş. gittigidiyor'da istanbul yazıyordu kargo yeri; sevinmiştim yarın elime ulaşır diye. O biraz üzdü ama sağsalim gelirse fatura işini de halledeyim, teşekkür ederim.

@anıl72 çok teşekkürler

Çözünürlükte falan sorun yok. Sen bakma yazanlara. Şu fiyata ve hatta 2000 tl ye daha iyi cihaz yok.
    Geçen hafta yazmıştım, bunu Samsung üretse 2300 den aşağı satmaz. Gelsin cihazınız ki eğer sorun yoksa aynısını söylersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 8 Kasım 2019; 18:30:46 >
  • Hem mavi hemde koyu gri Hepsiburada da ve satıcı da kendisi zaten 1599 a var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

bittibitiyor'un gg dükkanından aldım cihazı. Kargoda, cihazda sıkıntı yok. Kapalı kutu, emniyet bandı sağlam ve MI Türkiye garantili etiketi üzerinde geldi. IMEI numaraları ithalat yoluyla kayıtlı. Dükkan iletişimi sıfır yalnız, yoruma da yazdım ama üründe sorun yok. 2000 TL vermeyin bence, gg indirimi ile 1530'a aldım beyaz modelini.
    emniyet bandı derken?
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    Meizu yazılımsal sıkıntıları var bide teknik servisi belli değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meizu nun en sorunlu telefonu x8 herkesin aklında meizu var ama sıkıntılı

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Hocam o numaraları başka telefona whatsapp dan yolla sonra yeni telefona oran ona tekrar whatsapp dan yolla öyle oluyor çok yaptım

• Mi A3 ün yerine alınabilecek tek cihaz bence redmi note 8. Fakat yine de mi A3 daha iyi ve daha ucuz.
    Mi A3 daha hafif, nispeten pil daha iyi, amoled olduğundan ghost sorunu olmayacaktır.(redmi'lerde bu konuda şikayet çok) ve en önemlisi de kamerası Sony ve daha iyi ve saf android avantajı var, ve redmi gibi xiaomi'nin yan ürünü değil.
    Meizu mevzusuna bakarsak güzel cihazları var ama hem sar değeri adamın beynini mahveder, hemde ekran koruması olmaması yazılım vs gibi birçok önemli negatif tarafları var.
    Meizunun en iyi cihazı 16 th. Gerisi pek mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 8 Kasım 2019; 22:46:16 >
  • Telefon gözüme çok güzel geliyo ya çıkan kılıfı kullanıyor musunuz? sağlamlığını bilmem ama oda güzel görünüyor
  • Telefonun 6gb ramli modeli var mı? Türkiye'de resmi olarak satılıyor mu?

Edit: Yokmuş.
    www.mi.com
    Mi Global Home
    https://www.mi.com/global/mi-a3/specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 9 Kasım 2019; 2:19:48 >
  • Kesinlikle, aynı düşünüyorum sizinle. Xiaomi keşke bunun bir de 5 inç küçük bir modelini daha üretse.

• satıcılarda türkiye garantili yazıyor fakat kimine genpa servisleri kimine kvk servisleri bakıyor.

gerçek türkiye garantili cihazlara hangi servis bakıyor arkadaşlar
    yada ikisi arasında bir fark varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 9 Kasım 2019; 8:5:18 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.