Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kopenhag da fiyatlar bu şekilde internetten aldı en ucuzu, Türk parası 1228 tl ediyor pahalı mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreuger

kopenhag da fiyatlar bu şekilde internetten aldı en ucuzu, Türk parası 1228 tl ediyor pahalı mı ?
    Ben geçenlerde yurtdışı fiyatlara bakmıştım sizin bahsettiğiniz yerde nedir bilmiyorum ama 170/200 $ arası fiyatlar gördüm
    Türkiye ye göre ucuz ama yurtdisnda gerçekten çok uygun fiyatlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 7 Kasım 2019; 22:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    mesala usa da hindistanda vs bu telefonlar cok daha ucuzdur ona süphe yok lakin avrupada ve özellikle Türkiye de insafsiz vergiler var bu tür cep telefonlarinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Beyaz da cok güzel. Zaten güzel kılıflar var rengin pek önemi yok. Satıcı sağlamsa fiyat gayet iyi.

Alıntıları Göster
    hiç güven vermedi bir ilan daha girmiş herşey yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreuger

avrupada 200 euro görünüyor mağaza fiyatı ile int fiyatı farklı olabilir ama burdaki gibi en iyi fiyat uzak doğuda .

Kimovil.com
    Compare prices for Xiaomi smartphones
    https://www.kimovil.com/en/xiaomi-smartphones-prices

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

hiç güven vermedi bir ilan daha girmiş herşey yanlış.

Alıntıları Göster
    Zaten sağlam satıcı değilse sakın bulaşmayın

• Mi A3 ilanı girmiş, redmi note 7 fotoğrafları var. Hepsiburadadan 100 lira ucuz ama, bana da güvenilir gelmedi

• Merhabalar. Xiaomi mağazasında cihaz 2 bin lira civarına satılıyor, hepsiburada satıcı olarak 1599'a satılıyordu; beyaz rengin stoğu bitti. Herhangi bir mağaza ve satıcı önerisi olan var mı?

xiaomi hologramlı ve havası alınmış poşetli olarak satan "Xiaomi Türkiye Garantili" satıcılardan tavsiyesi olan?
  • Vatan computer'den alcam cihazı indirim bekliyorum 1.999 TL'den düşmedi bi türlü. İnternetten almıyorum güven sorunum var
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Internetten alırsanız sim takmadan ve wifi bağlamadan 14 gün deneyebilirsiniz cihazı. Baktınız sorun var ya da beğenmediniz, iade edersiniz. Hem de 500 liraya yakın daha ucuz bulursunuz xiaomi garantili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Internetten alırsanız sim takmadan ve wifi bağlamadan 14 gün deneyebilirsiniz cihazı. Baktınız sorun var ya da beğenmediniz, iade edersiniz. Hem de 500 liraya yakın daha ucuz bulursunuz xiaomi garantili.
    reis işte bu yuzden almıyorum daha önce açılmış denenmiş cihazları yeniden paketliyorlar gönderiyorlar o zaman sıfır almanın ne mantığı kaldı ikinci el alırım o düşünceyle. tabi teşekkür ederim öneri için :)
  • Khortytsa kullanıcısına yanıt
    Amazonda şuan 1400 küsür tl xiaomi türkiye garantili 64gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirulas -- 8 Kasım 2019; 2:44:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

reis işte bu yuzden almıyorum daha önce açılmış denenmiş cihazları yeniden paketliyorlar gönderiyorlar o zaman sıfır almanın ne mantığı kaldı ikinci el alırım o düşünceyle. tabi teşekkür ederim öneri için :)

Alıntıları Göster
    Haklısınız ama tedarikçiler aynı öyle düşünün. Yani mağazadan da alsanız aynısı olabilir. Tabii en rahat nasıl edecekseniz öyle alın. Ben daha ilk günden arıza çıkması durumunda cihazı servise vermeyi göze alamadığım için interneti tercih ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

1500 lira bandında rakipsiz bence. Ben 1530 TL ye aldım. Tamam yazılımsal sıkıntıları mevcut ama güncellemeler ile bu cihaz cillop olur.

Kamera başarılı, yazılımsal olarak da gelişmesi gerek. Parmak izi yavasligini çok takmıyorum, ucuz etin yahnisi hesabı diyerek geçiştiriyorum. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.

Kısacası günlük işler için hem yakışıklı hem de orta-üst segmente yakın özelliklerden biraz barindirsin diyorsanız tek geçilir bu cihaz.

Abisi mi9 lite ve mi9tyi de kullandım. İlginçtir aynı kameralar olmasına rağmen mi9 lite in kamera yazılımı canavar gibi algoritma yapıyor. Android one miui farkı bariz şimdilik, bakalım ileride ne olur 😁.
    Bu cihazın güncellemelerle cillop olacağını hiç sanmıyorum tam tersi bence daha çok içine edecekler. Tamam donanımı güzel fiyat da uygun ama bence xiaomi android one olayında sınıfta kalmıştır. Şuan mi a2 lite kullanıyorum. Her gelen güncelleme problemli. Bir problemi çözmeleri aylar alıyor, hadi çözdüler bu sefer başka bir tarafı bozuyorlar... Daha da xiaomi den android one cihaz almam belki nokia olur. Ne yazıkki miui arayüzüne verdiği önemi android one vermiyor xiaomi, bu çok net. Xiaomi desteğe android 10 ne zaman gelecek diye sorun bakalım ne yanıt verecekler. Android one cihazları için android 10 tarihleri bile belli değil. Yani artık anlayın android one olayını ne kadar önemsediklerini. Bundan dolayı da mi a3 te resmen tepetaklak oldular hedefledikleri satış rakamlarının çok ama çok altında kaldılar... Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Xiaomi den telefon alacakcasınız miui olanı tercih edin başınız ağrımasın... Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Bu cihazın güncellemelerle cillop olacağını hiç sanmıyorum tam tersi bence daha çok içine edecekler. Tamam donanımı güzel fiyat da uygun ama bence xiaomi android one olayında sınıfta kalmıştır. Şuan mi a2 lite kullanıyorum. Her gelen güncelleme problemli. Bir problemi çözmeleri aylar alıyor, hadi çözdüler bu sefer başka bir tarafı bozuyorlar... Daha da xiaomi den android one cihaz almam belki nokia olur. Ne yazıkki miui arayüzüne verdiği önemi android one vermiyor xiaomi, bu çok net. Xiaomi desteğe android 10 ne zaman gelecek diye sorun bakalım ne yanıt verecekler. Android one cihazları için android 10 tarihleri bile belli değil. Yani artık anlayın android one olayını ne kadar önemsediklerini. Bundan dolayı da mi a3 te resmen tepetaklak oldular hedefledikleri satış rakamlarının çok ama çok altında kaldılar... Söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Xiaomi den telefon alacakcasınız miui olanı tercih edin başınız ağrımasın... Saygılarımla

Alıntıları Göster
    Miui tabanlı olanı da kullandım Android One tabanlı olanı da kullandım. Miui da kilit açma, rom yükleme, anti roll back vs gibi şeyler ciddi baş ağrısı. Miui sürümlerinin çoğunda zaten bildirim sorunu oluyor, o yüzden çoğunluk custom rom kullanır. Miui'dan çıkan resmi romlara edit yapıp daha iyi hale getirmeye uğraşıyor geliştiriciler. Evet Android One olarakta güncelleme konusunda hiç iyi değil, misal A2 Lite da en iyi ve stabil sürüm Android 8.1'dir, şu an 9'a geçenler 10 ile düzelir diye bekliyorlar ama Android One cihazlar için de hiç bir bug olmayan sorunsuz romlar bulunmakta. Hatta Mi A3 için bile var. Aslında bu işi biraz bilen ve irdeleyen birisi bu cihazları gönül rahatlığı ile kullanabilir ama ben cihazı satın alır ve kullanırım, rom, bootloader vs müdaheleli işlerden anlamam diyenler için sizin ve benim dediğim gibi Xiaomi yazılımsal buglar barındıran ve sağlıklı güncelleme veremeyen bir şirket bence. Bunun en büyük sebebi de yığınla cihaz çıkartması. Şu mantar gibi yerden bitme model çıkartmayı bırakmaları lazım.

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Hocam amazondaki mağaza hiç güven vermedi bana. Hasarlı cihaz vs uğraşmak da istemedim. 1600 civarına bittibitiyor diye bir mağazada var, hepsiburada'da amazon'da ama orası da sıkıntılıymış.
    bittibitiyor'un gg dükkanından aldım cihazı. Kargoda, cihazda sıkıntı yok. Kapalı kutu, emniyet bandı sağlam ve MI Türkiye garantili etiketi üzerinde geldi. IMEI numaraları ithalat yoluyla kayıtlı. Dükkan iletişimi sıfır yalnız, yoruma da yazdım ama üründe sorun yok. 2000 TL vermeyin bence, gg indirimi ile 1530'a aldım beyaz modelini.
    Hepsi burada da kolay kolay sıkıntı olmaz, şimdiye kadar ben veya çevremde sıkıntı yaşayan hatırlamıyorum. mi a3 telefonunun satıcısı da hb olursa daha iyi olur.

• @sokrat68 gittigidiyor'da yorumlar iyi, 75 lira da chip para veriyor... mantıklı oradan almak biraz daha inceleyip bugün sipariş verebilirim umarım. teşekkürler.

@yksln hocam, hepsiburada satıcılı olsaydı, dün gece alıyordum. ne yazık ki gece satış kapandı. stok güncellenmedi, bittibitiyor'da var gözüküyor. O da standart kargo olduğu içiin korkuyordum. Gittigidiyor'da aynı satıcı biraz daha uyguna satıyor ve chip para avantajı var. Sanırım oradan alacağım...
    salı günü 1529tl den sattı gittigidiyorda bittibitiyor adlı satıcı.%4 telefonlarda indirim yapıyor gg onu takip edersen daha uyguna gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.