Bildirim
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (50. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mi 6 mı a3 mü sizce hangisi daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: Innovative
Mi6 dan sonra neye erdim henüz bilemiyorum hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cevabınız için.quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
Ilk alan benim daha yasamadim hocam -
Ben de Huawei P10 dan geçmeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var P10 nu aratır mi acaba kafamda deli sorular:))
Alt solda olan geri tuşu sağ tarafa alma imkanı varmı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 10 Kasım 2019; 0:24:8 >
sahibinden aldıysan anca o fiyat olur ime atılıyordur .nerden aldın faturalımı?quote:
Orijinalden alıntı: mkurtulus
1250 TL ithalatçı garantili aldım arkadaşlar telefon çok iyi tek şikayetim YouTube sınırlama var 720p hiçbir şey 1080p olmuyor o sasirti onun haricinde canavar gibi 64gb olanini aldım
trendyol indirimi yalan oldu aynı fiyat, n11 de bakalım ne olacak ? -
Değişik bir soru hocam bu, net cevabı yokquote:
Orijinalden alıntı: wedsaz
Mi 6 mı a3 mü sizce hangisi daha iyi
Alıntıları Göster
Bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: ortakatro
Alt solda olan geri tuşu sağ tarafa alma imkanı varmı arkadaşlar?
Trendyol fos çıktı
N11 için garanti kartımı hazırladım 100lira n11 bonus verecek
Rakam 1640 mavi / 1614 siyah
Tabi bu rakamların çekle/indirimle bir şekilde enaz 1500olması lazımki bonusla birlikte uyguna mal edelim
Mi9lite 2bine düşerse onuda alabilirim şuan 2270
Sahibinden aldım bundan önceki telefonumu da ayni şekilde aldım 2 yıl sikintisiz kullandım şimdide aldık bakalım aldığım her 4 ay garanti veriyor 4 aydan sonra ne olursa bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: hakanhan68
sahibinden aldıysan anca o fiyat olur ime atılıyordur .nerden aldın faturalımı?
trendyol indirimi yalan oldu aynı fiyat, n11 de bakalım ne olacak ?
Alıntıları Göster
Türkiye garantili telefon çok kullandım ama problem genelde sizden kaynaklı diyor yolluyor 1000tl lik telefon zaten ha garanti ha değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tmm şimdi oldu ithalatçı garanti değil işte dükkan garantisi diyelim
ime sıkıntısı olmasa bende mi 9 lite istiyordum 1750 ama ime dert olabilir ilerde diye , garantili a3 daha mantıklı.
sende keşke 300 ü dert etmeseydin klon ime affı bile 250 tl idi.servis konusunda haklsın hepsi zaten aynı ,en önemlisi ekran kırılınca ver bin tl diyor.
neyse hayırlısı oldun dertsiz kullan -
ben n11 kuponu kullanılırmı diye satıcıya sordum belli değil dedi.
kupon kullandırsalar bile tahminimce şu an zaten hepsi % 20 indirim diye ibareleri var .onları kaldırıp öyle satabilirler gene aynı hesaba gelir o zaman bakalım yarın göreceğiz çakallıkları -
Vallah elimizden geliyor alırız ekranı takarız napalim artık hahahaquote:
Orijinalden alıntı: hakanhan68
tmm şimdi oldu ithalatçı garanti değil işte dükkan garantisi diyelim
ime sıkıntısı olmasa bende mi 9 lite istiyordum 1750 ama ime dert olabilir ilerde diye , garantili a3 daha mantıklı.
sende keşke 300 ü dert etmeseydin klon ime affı bile 250 tl idi.servis konusunda haklsın hepsi zaten aynı ,en önemlisi ekran kırılınca ver bin tl diyor.
neyse hayırlısı oldun dertsiz kullan
-
Evet, jelatin de vardı. O etiketi ithalatçı firma yapıştırıyor. Xiaomiden gelen cihazın kutusunun içine garanti belgesi, kullanma klavuzu ve gerekirse şarj aleti fiş adaptörü falan koyup bantla kapatıyor ve jelatinliyorlar. Bu bant kutunun sizden önce başkası tarafından açılmadığını gösteriyor. Hatta zarar vermeden sökemiyorsunuz.Ya keseceksiniz, ya da parçalayarak sökeceksiniz. -
Ama ithalatçi firma yapıştırıyorsa cihaz Xiaomi Türkiye garantili olamaz o zamanquote:
Orijinalden alıntı: sokrat68
Evet, jelatin de vardı. O etiketi ithalatçı firma yapıştırıyor. Xiaomiden gelen cihazın kutusunun içine garanti belgesi, kullanma klavuzu ve gerekirse şarj aleti fiş adaptörü falan koyup bantla kapatıyor ve jelatinliyorlar. Bu bant kutunun sizden önce başkası tarafından açılmadığını gösteriyor. Hatta zarar vermeden sökemiyorsunuz.Ya keseceksiniz, ya da parçalayarak sökeceksiniz. -
Yarın alacağım sanırım ben de babam için. Duruma göre mi9lite ya da samsung galaxy a40 da alabilirim -
Fiyatlar inceden yükselmeye başladı n11 de.. mail geldi sepetinizdeki ürünler indi diye ama yükseyor
Mi9lite
A3
A30s
Takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X