Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkahn

Efsane degil hocam, bir arkadasin ekrani su sekilde yaniyormus

Alıntıları Göster
    Wow çok iyi cihazmış hakkaten😁

Amoled yanığı dedikleri bu dimekki😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 9 Kasım 2019; 23:33:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Mi6 dan sonra neye erdim henüz bilemiyorum hocam

Alıntıları Göster
    Mi 6 mı a3 mü sizce hangisi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Ilk alan benim daha yasamadim hocam
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Ben de Huawei P10 dan geçmeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var P10 nu aratır mi acaba kafamda deli sorular:))

• Alt solda olan geri tuşu sağ tarafa alma imkanı varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 10 Kasım 2019; 0:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkurtulus

1250 TL ithalatçı garantili aldım arkadaşlar telefon çok iyi tek şikayetim YouTube sınırlama var 720p hiçbir şey 1080p olmuyor o sasirti onun haricinde canavar gibi 64gb olanini aldım
    sahibinden aldıysan anca o fiyat olur ime atılıyordur .nerden aldın faturalımı?

trendyol indirimi yalan oldu aynı fiyat, n11 de bakalım ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedsaz

Mi 6 mı a3 mü sizce hangisi daha iyi

Alıntıları Göster
    Değişik bir soru hocam bu, net cevabı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

Alt solda olan geri tuşu sağ tarafa alma imkanı varmı arkadaşlar?
    Bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Trendyol fos çıktı
    N11 için garanti kartımı hazırladım 100lira n11 bonus verecek
    Rakam 1640 mavi / 1614 siyah
    Tabi bu rakamların çekle/indirimle bir şekilde enaz 1500olması lazımki bonusla birlikte uyguna mal edelim
    Mi9lite 2bine düşerse onuda alabilirim şuan 2270

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

sahibinden aldıysan anca o fiyat olur ime atılıyordur .nerden aldın faturalımı?

trendyol indirimi yalan oldu aynı fiyat, n11 de bakalım ne olacak ?

Alıntıları Göster
    Sahibinden aldım bundan önceki telefonumu da ayni şekilde aldım 2 yıl sikintisiz kullandım şimdide aldık bakalım aldığım her 4 ay garanti veriyor 4 aydan sonra ne olursa bakalım.
    Türkiye garantili telefon çok kullandım ama problem genelde sizden kaynaklı diyor yolluyor 1000tl lik telefon zaten ha garanti ha değil

• mkurtulus kullanıcısına yanıt
    tmm şimdi oldu ithalatçı garanti değil işte dükkan garantisi diyelim

ime sıkıntısı olmasa bende mi 9 lite istiyordum 1750 ama ime dert olabilir ilerde diye , garantili a3 daha mantıklı.

sende keşke 300 ü dert etmeseydin klon ime affı bile 250 tl idi.servis konusunda haklsın hepsi zaten aynı ,en önemlisi ekran kırılınca ver bin tl diyor.

neyse hayırlısı oldun dertsiz kullan
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    ben n11 kuponu kullanılırmı diye satıcıya sordum belli değil dedi.

kupon kullandırsalar bile tahminimce şu an zaten hepsi % 20 indirim diye ibareleri var .onları kaldırıp öyle satabilirler gene aynı hesaba gelir o zaman bakalım yarın göreceğiz çakallıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

tmm şimdi oldu ithalatçı garanti değil işte dükkan garantisi diyelim

ime sıkıntısı olmasa bende mi 9 lite istiyordum 1750 ama ime dert olabilir ilerde diye , garantili a3 daha mantıklı.

sende keşke 300 ü dert etmeseydin klon ime affı bile 250 tl idi.servis konusunda haklsın hepsi zaten aynı ,en önemlisi ekran kırılınca ver bin tl diyor.

neyse hayırlısı oldun dertsiz kullan
    Vallah elimizden geliyor alırız ekranı takarız napalim artık hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Kutunun daha önce açılmadığını gösteren etiketten bahsediyorum. Kutuyu açmak için bu etiketi yırtmanız gerekiyor.

ben ılk defa goruyorum boyle bır etıket ama ıyıymıs. pekı kutuyu acmadan once kutununda havası alınmıs jelatını var mıydı

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Evet, jelatin de vardı. O etiketi ithalatçı firma yapıştırıyor. Xiaomiden gelen cihazın kutusunun içine garanti belgesi, kullanma klavuzu ve gerekirse şarj aleti fiş adaptörü falan koyup bantla kapatıyor ve jelatinliyorlar. Bu bant kutunun sizden önce başkası tarafından açılmadığını gösteriyor. Hatta zarar vermeden sökemiyorsunuz.Ya keseceksiniz, ya da parçalayarak sökeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Evet, jelatin de vardı. O etiketi ithalatçı firma yapıştırıyor. Xiaomiden gelen cihazın kutusunun içine garanti belgesi, kullanma klavuzu ve gerekirse şarj aleti fiş adaptörü falan koyup bantla kapatıyor ve jelatinliyorlar. Bu bant kutunun sizden önce başkası tarafından açılmadığını gösteriyor. Hatta zarar vermeden sökemiyorsunuz.Ya keseceksiniz, ya da parçalayarak sökeceksiniz.
    Ama ithalatçi firma yapıştırıyorsa cihaz Xiaomi Türkiye garantili olamaz o zaman
  • Yarın alacağım sanırım ben de babam için. Duruma göre mi9lite ya da samsung galaxy a40 da alabilirim
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar inceden yükselmeye başladı n11 de.. mail geldi sepetinizdeki ürünler indi diye ama yükseyor
    Mi9lite
    A3
    A30s
    Takipteyim

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.