Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garip bir site çok zor çözdüm :D Ama burada sadece 8 Pro nun bilgileri var. Aradığım kıyaslamalar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

az önce alım yaptım,kredi kartı ödemesi de yaptım ama n11 de onaylandı yazısı göremeden site çöktü.karttan çekim oldu.gerisi şuan muamma :) siteye girilmiyor.

EDİT: işlem onaylanmış.Mİ STORE satıcısından 1593 tl'den (- 150 tl n11 kupon ve -100 tl bonus puan ile) 1343 tl'ye gelmiş oldu.

Alıntıları Göster
    Yarım saat sonra 1539 TL'ye düştü :(

Yine de hayırlı olsun tabi. Güle güle kullanın.
  • Zorda olsa 2saat20dk sonunda N11 den mavi renk sipariş verdim. İndirim koduyla 1384lira ödedim. 100lirada n11 bonus gelecek aralıkta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi9lite daha çok istiyodum ama 633lira fazla veremedim.. zaten maksimum yılda bir cihaz değiştiriyorum sıkıldığım için ilk xiaomi deneyimim olacak heyecanlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 11 Kasım 2019; 2:55:32 >
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Mi 9 lite baş sar değeri 1.42. alınacak cihaz değil bence.

• beyler kılıf ve koruyucu cam olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat. İndirim kuponu fırsatını kaçırmasam alıcam hemen de şimdilik pusudayız
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. En güvenilir satıcı mistore mu Hocam?
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Evet. Resmi satıcı. Evafon. Ve Genpa garantili. Diğerleri kvk ve delta. Bunlar resmi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 sadece 11.11 için mi kupon dağıtıyor?. Telefonu şuan alamam ama black friayde almayı planlıyorum. Black friday için kupon dağıtıyorlar mı?
  • Arkadaşlar bu cihazın en güzel rengi sizce hangisi inceleme fırsatım yok küçük bir şehirde yaşıyorum. Gri çok güzel gözüktü gözüme ama beyaz da aklımı çeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilean_ -- 11 Kasım 2019; 11:2:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gilean_ G kullanıcısına yanıt
    Bence iyiden kötüye: beyaz, gri, siyah, mavi
  • Akşama doğru fiyatlar biraz daha düşer mi yoksa şimdi alayım mı cihazı arkadaşlar? :)
  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Mavi konusunda kesinlikle katılıyorum en kötü rengi. Siyahı olduğunu bilmiyordum ama. Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Akşama doğru fiyatlar biraz daha düşer mi yoksa şimdi alayım mı cihazı arkadaşlar? :)
    O iş biraz şans işi.Ürün stokta kalmayabilir belli olmaz.Bende verdim sipariş,sorunsuz kullanırız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilean_

Mavi konusunda kesinlikle katılıyorum en kötü rengi. Siyahı olduğunu bilmiyordum ama. Çok teşekkür ederim.
    Mavinin o kadar kötü olduğunu bilmiyordum.Değiştireyim o kadar kötüyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganozlu -- 11 Kasım 2019; 11:37:44 >
  • Son 1 stok ile n11'den gri rengini alarak katıldım A3 kullanıcıları arasına. Ödeme aşaması çok sıkıntılıydı cidden, N11 çok kişiyi sevindirdiği kadar çok kişinin de ahını aldı bu kampanyada ki kötü yönetimi ile. Aksesuar vb bir çok şey eklediğim için 1600-165 TL olan kuponu kullandım, cihaz 1347 TL fiyatına denk gelmiş oldu.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Hocam kupon kalmadı değil mi, ben de almak istiyorum 1539'a kadar düştü.

Mavi renge kötü denmesinin sebebini öğrenebilir miyim? Ben de tam aksine olu beğendim. Bilmediğimiz sıkıntı varsa değiştirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Hocam kupon kalmadı değil mi, ben de almak istiyorum 1539'a kadar düştü.

Mavi renge kötü denmesinin sebebini öğrenebilir miyim? Ben de tam aksine olu beğendim. Bilmediğimiz sıkıntı varsa değiştirelim
    Mavi renk bence güzel ama yan çerçeveler mavi olmasa bence daha iyi olurdu. Mavi renk sadece arka kapakta kalmalıydı bana göre. Eğer kupon kullanarak aldıysanız hiç siparişinizi iptal edipte tekrar kupon arayışına girmeyin, kötü bir macera olur. Ayrıca illa ki rengi değiştirmek isterseniz satıcıya mesaj atıp siparişi iptal etmeden renk değişikliği yapabilirler mi bir rica edin bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.