Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkurtulus

1250 TL ithalatçı garantili aldım arkadaşlar telefon çok iyi tek şikayetim YouTube sınırlama var 720p hiçbir şey 1080p olmuyor o sasirti onun haricinde canavar gibi 64gb olanini aldım
      Newpipe
      f-droid.org
      404 Page Not Found | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
      https://f-droid.org/repo/org.schabi.newpipe_790.apk

Özellikleri:

• Cihazınız desteklemese dahi 4K çözünürlüğünde video izleyebilirsiniz
    • Farklı ülkelerin trendlerine ulaşabilirsiniz
    • Arka planda ses olarak çalma özelliği (daha az veri kullanımı)
    • Açılır pencere (farklı uygulamaları kullanırken açılır pencerede youtube içeriklerini izleyebilirsiniz)
    • Ses ve video olarak dilediğiniz çözünürlükte indirme özelliği
    • VLC player gibi farklı oynatıcıları kullanabilme

Youtube'un orjinal android uygulamasının boyutu 41mb, bu kadar özelliğe rağmen 7 kat daha düşük boyutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Kasım 2019; 19:49:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Ama ithalatçi firma yapıştırıyorsa cihaz Xiaomi Türkiye garantili olamaz o zaman

Alıntıları Göster
    Önceki mesajımda belirtmiştim, benim de kafam karıştı diye. İthalatçı firma İstech görünüyor ve bu firma resmi distribütörler arasında değil ama garanti belgesinde Xiaomi Türkiye Garantili yazıyor ve Genpa servisleri listesi var. Genpa'ya sormak lazım bu cihazlara servis verecek mi diye.
  • Xiaomi Türkiye garantisinin ne olduğunu kimse doğru düzgün bilmiyor çünkü o garantiye güvenip gönderenlerin cihazı Genpa yada KVK'ya gidiyor falan saçma sapan işler. Xiaomi TR ekibinin kendi teknik servis ekibi yok ki alternatif servisler ile anlaşma sağlamışlar. Bu durumda İthalatcı garantisi ile Xiaomi TR garantisinin ne farkı kalıyor?
  • Bamam için alacağım ama kararsızım. Bütçe yakkaşık 2000 tl .note 7 note 8 a3 hangisini seçsem bilemedim.
    (kendim mi 8 kullanıyorum)
  • Arkadaşlar baldıza almıştık a3 u çok memnun ama ana ekranda alt tarafta Google Arama çubuğu var ve kaldiralamiyir diyor nasıl kaldırabilirim acaba yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Xiaomi Türkiye garantisinin ne olduğunu kimse doğru düzgün bilmiyor çünkü o garantiye güvenip gönderenlerin cihazı Genpa yada KVK'ya gidiyor falan saçma sapan işler. Xiaomi TR ekibinin kendi teknik servis ekibi yok ki alternatif servisler ile anlaşma sağlamışlar. Bu durumda İthalatcı garantisi ile Xiaomi TR garantisinin ne farkı kalıyor?
    Düşününce haklısınız hocam. Ben de A3'ü araştırıyorum, N11'deki satıcılara soruyorum ''cihaz hangi firmadan garanti kapmasında'' diye. Genpa veya Kvk diyorlar. Bunlar resmi garantili mi oluyor şimdi? Bazı cihazlar ithalatçı garantili olarak geçiyor onlar daha uygun fiyatlı onların da kendilerince servisleri var. Xiaomi kendisi bakmıyor galiba cihazlara.

• Arkadaşlar Xiaomi Mi A3 ilk çıktığında alanlardanım. Telefondan çok memnunum. Ama annemin de telefon ihtiyacı doğdu. A3'ü ona verip Redmi Note 8 Pro almayı düşünüyorum. Önceliğim kamera. A3'den iyi midir kamerası? A3'ün kamerası mükemmel bu arada. Kıyaslayabilen oldu mu? Ana kamera bizdeki 48mp Sony IMX 586, Redmi 8 pro 64mp Samsung yazıyor. Geniş açı 120' 8mp olan aynıdır (sanırım) Ekstradan makro kamera 2mp çok iyi olacağını düşünmüyorum. Derinlik sensörünü sallamıyorum.

Mi A3 ekran parlaklığı full güneş altında güneş gözlüğü taktığımda biraz sıkıntı çıkarıyor. Ekrandaki parmak izlerini silersem bir tık daha iyi. Redmi Note 8 pro parlaklığı daha iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 10 Kasım 2019; 21:43:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dedemlililer D kullanıcısına yanıt
    Bende de herhangi bir sıkıntı yok.

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Ben Nova Launcher Premium almıştım zamanın birinde 50 kuruşa, onu kurdum. google çubuğu gitti ve dark mode kullanabiliyorum. Oldukça fazla kişiselleştirme olanağı var. Saf android görsel olarak çok albenili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1237

Mi a3 pil performansı
    normal kullanım wifi ile bugün 11 saat aldım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

sahibinden aldıysan anca o fiyat olur ime atılıyordur .nerden aldın faturalımı?

trendyol indirimi yalan oldu aynı fiyat, n11 de bakalım ne olacak ?

Alıntıları Göster
    YouTube Vanced kurarsanız 1080p görüntü alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

YouTube Vanced kurarsanız 1080p görüntü alıyor.

Alıntıları Göster
    normal youtube ıle ne farkı var 1080p olması dısında
  • Resimde herhangi bir editleme yoktur. Gece görüş moduyla çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 10 Kasım 2019; 23:16:36 >
  • Yarın almayı planlıyorum 1500ün altına inerse. İstanbul bilişimde inmiş şimdiden ama güvenemedim

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Youtube Vanced özel portlanmış bir youtube uygulaması. Reklam yok ve videolar arkaplanda çalıyor.
    https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedemlililer -- 10 Kasım 2019; 23:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Resimde herhangi bir editleme yoktur. Gece görüş moduyla çekildi.
    Resim nerede hocam?
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    O firmadan uzak durun. Ve bence mistore dışında bir firmadan alışveriş yapmayın. Telefonda bir sıkıntı çıktığında üzülürsünüz.

• n11 mistore mağazasında 1593-tl arkadaşlar %10-%11 çek ve 100-tl garanti bonus ile çok uyguna gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

n11 mistore mağazasında 1593-tl arkadaşlar %10-%11 çek ve 100-tl garanti bonus ile çok uyguna gelir.
    az önce alım yaptım,kredi kartı ödemesi de yaptım ama n11 de onaylandı yazısı göremeden site çöktü.karttan çekim oldu.gerisi şuan muamma :) siteye girilmiyor.

EDİT: işlem onaylanmış.Mİ STORE satıcısından 1593 tl'den (- 150 tl n11 kupon ve -100 tl bonus puan ile) 1343 tl'ye gelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 11 Kasım 2019; 0:52:50 >
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    mobile.mi.com
    Redmi Note 8 Pro丨Xiaomi France丨Mi.com - Xiaomi France
    https://mobile.mi.com/fr/redmi-note-8-pro/#specs
    hocam burdan bakarsin

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.