Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz almadım sepette şuan. Ne yazık ki kuponum yok, olsa dalacam hemen zaten. Beyaz, mavi ve gri seçeneklerim var. Mavi kötü mü o kadar yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Henüz almadım sepette şuan. Ne yazık ki kuponum yok, olsa dalacam hemen zaten. Beyaz, mavi ve gri seçeneklerim var. Mavi kötü mü o kadar yav
    Beni mavi renk konusunda ki görüşümü söyledim, gerisi size kalmış. Kupon konusunda umarım yakın çevreniz de birini bulabilir yada forumda güvenilir birine denk gelirsiniz. Bol şans.
  • Teşekkür ederim @damn2u
  • quote:

Kuponlar aktarılabiliyor mu?
  • mavi rengin arkasında ışık aldığında ışıldayan bir desen var görünümü çok hoş

beyaz rengin çerçevesi kötü bence parlak metalik görünümlü plastik ucuz bir hissiyat veriyor arka tarafı güzel

mavi gri beyaz şeklinde sıralarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 11 Kasım 2019; 11:59:57 >
  • arkadaşlar bende n11 den mistore dan aldım telefonu en geç 21 kasımda kargoda diyor:( gelecek olan stokları satıyorlar herhalde
  • dedemlililer D kullanıcısına yanıt
    Kod yoluyla aktarılabiliyor diye biliyorum
  • 1389 tl ödedim 130 tl bonus yattı. 1259 tl maliyet böyle bir telefon için çok iyi geldi bana. umarım memnun kalırız.
  • quote:

Kod yoluyla aktarılabiliyor diye biliyorum
    750 tl üzerine 80 tl indirim kuponu var. Benim işime büyük ihtimalle yaramayacak. Aktarılabiliyorsa size aktarayım
  • dedemlililer D kullanıcısına yanıt
    Hayra geçer Hocam.
  • quote:

Hayra geçer Hocam.
    dm gönderdim
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    geceden beri siteye giremedim sabaha denedim gene yok yorumlarda millet giriyordu aklıma vpn geldi geçte olsa
    vpn ile ancak türkiyedeki n11 e yurtdışından girdim ancak ama sistem çok ağırdı.
    denemek için 2 parça 120tl ye ürün aldım kupon kullandım kart post onay geldi kabul oldu n11 dönerken hata verdi.
    şimdi karttan para çekilmiş ama n11 hesabımda görünmüyor .nasıl güvenim alicam telefonu tamda 1360 geliyordu

geceyarısına kadar süre var bakalım ne olacak tam bir facia oldu n11 çöküş
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    şu an esasında iyi 1550 mistore bile geldi diğerlerine para kaptırmamak için girdiler.

ama işte sistemleri çöktü beklemedeyim.
  • doganozlu D kullanıcısına yanıt
    Ben de canlı görmedim ama izlediğim incelemelerde çok cırtlak duruyor. Fazla dikkat çekici bence beğenmedim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

O iş biraz şans işi.Ürün stokta kalmayabilir belli olmaz.Bende verdim sipariş,sorunsuz kullanırız inşallah.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam. :) Kargo tarihi ileriye alınmaya başladı, ileriki tarihe atacak galiba bekledikçe. Renk konusunda da kararsız kaldım, telefonu babam için alacağım mavi renk hoş duruyor ama çok mu cırt olur acaba? Koyu gri olanı parmak izi tutar diye düşünüyorum, geçen gün Vatan'da inceledim. Beyazını da canlı olarak görmedim. Ayrıca kılıf ve ekran koruyucu tavsiyeniz varsa alabilirim arkadaşlar. Teşekkürler :)

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Koyu gri nasıldı sizce inceleme fırsatı bulmuşsunuz ?

• Arkadaşlar kullananlar cevaplayabilir mi rica etsem?
    1- Alt çerçeve çok rahatsız ediyor mu ?
    2-Damla çentik sevmiyor kullanacak kişi. Çentiği kapatsa çok mu kalın duruyor üst çerçeve. Çentiği kapatıp fotoğraf çekme imkanı olan var mıdır acaba ?
    3-Kamera modlarında stüdyo ışığı modu var mı şu mi 9t ve prolarda olan arka planı siyah yapan.
    4-Belki çok tartışıldı ama ekran çözünürlüğü gerçekten kötü duruyor mu ?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gilean_

Koyu gri nasıldı sizce inceleme fırsatı bulmuşsunuz ?
    Hocam parmak izini çokça belli eder diye düşünüyorum. Kılıfla kullanılırsa durum değişir tabii ki. Mavi biraz cafcaflı, beyaz da ucuz bir görüntü katıyor. Koyu gri en mantıklı olanı gibi. (Babam için konuşuyorum ben kendime alacak olsam maviyi alırım.) Ekran koruyucu ve kılıf da alarak noktayı koymak istiyorum. Kutudan silikon kılıf çıkıyor yanılmıyorsam ama bir tane de yedekte dursun. :)
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Mavi de en az gri kadar belli eder bence parmak izini.

• gilean_ G kullanıcısına yanıt
    Çentik rahatsız etmiyor. Mesela şuan DH uygulamasında senin mesajını okurken çentik yok. Ekstra bir ayar yapmadım. Üstteki bildirimler de o siyah alanda gözüküyor. Çentk olayını çok abarttılar :)

Kamera mükemmel. Stüdyo modu mu bilmiyorum ama güneş vuruyor mesela odaya, ışık alan yere (çekeceğini nesne) dokunup odaklıyorum ve ekranda çıkan ışık ayarını kısınca arka tarafı siyah yapıyor. Ben bu olayı çok sevdim.

Ekran çözünürlüğü (720p) tartışmaları aşırı gereksiz. Ekran görüntüsü çok güzel. 6 inch bir ekranda pikselleri sayıyorum diyenin alnını karışlarım :D

Daha önce yazmıştım ekran parlaklığı iyi. Ama mükemmel değil. Onu da neden söylüyorum; full güneş ışığında ekran parmak izleri ile doluyken ve bir de güneş gözlüğü varsa okunmuyor:) Mecbur gözlüğü çıkarıp parmak izlerini siliyorum. Bunun dışında hiç bir sıkıntısı yok. Hee bir de Android One bana sıkıcı geliyor, kişisel bir yorum. Mesela yerleşik galeri uygulaması yok. Google Gallery Go uygulaması indirdim. Ama mesela fotoğraf çekince alttan hemen galeriye ulaşmıyor başka bir yerde açıyor. Crop yapmak için uygulamaya girip oradan kesip düzenliyorum. Genel olarak arayüz için de Poco kullanıyorum. Saf Android'den daha iyi. Alttaki Google Search barını da kaldırdım.

Bu çentik olayı:

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Bu da arka plan siyahlaştırma:
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.