Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada üstteki kedili fotoyu iyi netleyememişim, yanlış odak yapmışım, normalde çok net çekiyor. Arka plana örnek olsun diye koydum bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilean_

Mavi de en az gri kadar belli eder bence parmak izini.
    Biraz önce siparişi verdim hocam gri renkte. Umarım memnun kalırız. :)
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için. Bahsettiğim stüdyo ışığı modu eklediğim fotoğraftaki. Galiba sizin eklediğinizdeki de stüdyo modu öyle gözüküyor. Evet android one çok sıkıcı bir arayüz zaten android one ile kullanılmaz. Nova launcher ya da poco launcher kurmak lazım. Bir de son olarak alttaki navigasyon işaretleri miui arayüzündeki şekline getirilebiliyor mu çok çirkin duruyor orijinal şekli ya da değiştirilebiliyor mu acaba?
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilean_ -- 11 Kasım 2019; 14:23:3 >

• gilean_ G kullanıcısına yanıt
    Hangi navigasyon işaretleri hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Yarın almayı planlıyorum 1500ün altına inerse. İstanbul bilişimde inmiş şimdiden ama güvenemedim
    sakın alma parsını ödemısle kalırsın para havaya gıder gondermezler cıhazı cunku ellerınde cıhaz bulunmuyor cogunlukla
    Bu geri falan tuşları var ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hesabımda kayda değer bi 110 TL falan kar edebileceğiniz kuponlar var ihtiyacı olana satabilirim kuponları acele edin.
    Burası hocam
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renkler tartışılmaz biliyorsunuz. Birisi mavi sever öteki pembe. Bunun doğrusunun olduğunu sanmıyorum.

Neden mavinin en kötüsü olduğunu düşündüm? Çünkü çok mavi :) Yani sanki içeride tasarımcılar 'abi mavi çok popüler bas ne kadar mavi varsa içine' demiş gibi hissettirdi bana :)

Beyaz daha minimal duruyor ve arka kapaktaki hologramlı (adı her ne ise) yapıyı daha iyi gösteriyor.

Ne demişler? "Less is more."
  • gilean_ G kullanıcısına yanıt
    Ekran kotu 400+ppi ve full hd+ telefonla farki bariz. Baska bir eksisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun fotoğraf çekimi fiyatına göre baya başarılı. Geniş çekim çok fark etmez diye düşünüyordum ama açtığım bir ilanda(emlak) baya faydasını gördüm .
    Çin'den baya aksesuar almıştım ama hepsine 14 TL küsur vergi çıktı . Arka kamera için koruyucu film aldım iyi oldu çünkü çıkıntı kamera çizilirse sıkıntı çıkacak . Arka kameranın etrafının çevreleyen ufak mavi çerçeve aldım ama daha kullanmadım . Kendi kılıfı güzeldi ama yine de onu kendi zevkime göre değiştirdim daha iyi oldu . Tek sıkıntı ön koruyucuda kaldı. Galiba telefonun köşeleri hafif eğimli aldığım koruyucu köşeden çatladı şimdi de ekran koruyucu bakıyorum.

• dual whatsapp olayını nasıl çözüm buldunuz arkadaşlar, launcher ile cozulebılıyor mu acaba? ona gore alacagım.
    galeri uygulaması olarak quick pic var forum xda da onu tavsiye ederim
  • n11 de 80 tl kuponla 1459 liraya siparis verdim. a2 lite kullanicisiyim, insallah bu da memnun eder.

Alttaki Google Search barını da kaldırdım demişssiniz hocam.poco launcher la mı kaldırdınız google search ü telefonunuzdan?
  • Siyahı koyu gri mağazada inceledim çok şık ama daha gösterişli ve farklı olsun diye beyazla mavi arasında kalıp mavi aldım
    Hanımda J7core var. Eskimeye başlamıştı carefourdan fibabank 12ay kredili siyah(koyu gri) A20 aldım başka ilden gelecek stok kalmamış İzmir de 1499 iyi fiyat taksit ve elden alım için..
    Kasım ayı telefon değişim mevsimi oldu yeni cihazlarımızı bekliyoruz

• Cihazı yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    Uzun zaman kullanılacak bir cihaz için kesinlikle iyi bir seçim.👍
    Yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bekleriz.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.