Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de mistore'dan alıp da siparişi onaylanan kimse yok değil mi henüz? Sanırım tüm siparişler 'Yeni sipariş' durumunda takıldı kaldı.
  • ikinci bir telefona ihtiyacım vardı, meizu 16th ile bu telefon arasında kaldım. Sonunda ne gerek var 700 tl fazlasına diye bunu tercih ettim. Umarım yanılmam. Youtube'da falan yorumlar gayet iyi. Meizuda ise tam tersi yorumlar baya kötü

En çok düşündürüğü yanları ile parmk izi yavaşlığı ve ANdroid one olması.
  • Kılıf tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: K4RT4L

Kılıf tavsiyesi
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-a3-kilif-zore-negro-silikon-P370176669
    Şu kılıflara AUTO FOCUS yazan Çinlilerin aklını... Tam bir amelelik ya...
  • Mi Store mağazasından aldım ben de cihazı. Kargo süresi sarkacak olursa yurt dışından da alma şansım var. 130-140 Euro fiyat görünüyor sizce garantisiz cihaz için değer mi arkadaşlar? Babamın telefon sıkıntılandı erkenden alalım değiştirelim dedik, cihaz 25 Kasım'da kargolanırsa 2-3 güne de anca gelecek tarih kasım sonunu bulacak. 30 Kasım'da da annem yurt dışından gelecek. :)
  • Gönderim 25kasım yazıyor ama o tarih olmadan gönderirler diye düşünüyorum
    Kutudan kılıf çıkıyor ama ekran koruyucu olmadan geliyor sanırım
    Telefoncularda kırılmaz cam bulunabiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    130/140 Euro çok iyi rakamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

130/140 Euro çok iyi rakamlar
    Komple iade edip yurt dışından almak da mantıklı gibi. Arada bayağı bir fiyat farkı var ama bir yandan da garanti meselesi var. Kargonun durumuna göre bakalım artık.

Bu arada N11'deki Mi Store Mağazasında A3'ün fiyatı değişmiş.
  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Dün öğleden önce almıştım benim de onaylanmadı hala fakat bugün sabah alan arkadaşımın siparişi az önce onaylandı. Sizin ne durumda?
  • 11.11 satışında mi store onaylayıp kargolarsa 851-tl gibi bir maliyetle mavi rengini aldık bakalım

herkese hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 12 Kasım 2019; 15:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

11.11 satışında mi store onaylayıp kargolarsa 851-tl gibi bir maliyetle mavi rengini aldık bakalım

herkese hayırlı olsun
    O fiyata indi mi cidden. Babama telefon lazım. Kaçırmışım.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    imkanınız varsa yurt dışından da getirin ayriyeten burada karlı şekilde satarsınız
  • 3nokta1 kullanıcısına yanıt
    Yeni Sipariş durumunda. Aynı şekilde bekliyoruz
  • ekran için parmak izi okuyucuyu engellemeyecek-geciktirmeyecek bir koruyucu tavsiyeniz var mı arkadaşlar ?
  • Mi store n11 de benim siparişimi onayladı. Bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

11.11 satışında mi store onaylayıp kargolarsa 851-tl gibi bir maliyetle mavi rengini aldık bakalım

herkese hayırlı olsun
    Nasıl bu fiyata mal ettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 12 Kasım 2019; 16:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Komple iade edip yurt dışından almak da mantıklı gibi. Arada bayağı bir fiyat farkı var ama bir yandan da garanti meselesi var. Kargonun durumuna göre bakalım artık.

Bu arada N11'deki Mi Store Mağazasında A3'ün fiyatı değişmiş.

Alıntıları Göster
    Getirt tabi. Çok başarılı bir cihaz. O fiyatlara mükemmel olur. Garanti konusunda cihazda Sıkıntı da çıkaracağını hiç sanmam.

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    Nezaman sipariş verdiniz hocam hayırlısı olsun.
    İnşallah sipariş sırasına göre onay ve gönderim yaparlar

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.