Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ek olarak bugün öğleden önce verdiğim sipariş onaylanmış. Mistore
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    11.11 başladığında saat 00:16 da sanırım ilk sipariş veren bendim :D kimse siteye bile giremezken ben satın almıştım.hatta mi store bile siteye ulaşamıyordu sanırım.çünkü ben 1593 tl üzerinden alım yaptım.benden sonra hemen 1539 tl'ye güncellediler fiyatı :D
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    E nasıl oluyor bu yazılan fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4RT4L

Kılıf tavsiyesi
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-a3-kilif-zore-negro-silikon-P370176669
    Spigen kılıf aldım daha önce kullanmıştım ve çok iyi bekliyorum şimdi

• metintekin kullanıcısına yanıt
    555 liraya 1111-tl çek alıp kullandım hocam

1539-1111=428+555=983 cebimden çıkan para

75-tl n11 bonus 30-tl garantipay ilk işlem bonusu 30-tl 11.11 kampanyası bonusu

983-75-30-30=848

60-tl bonusu sigara alıp direk nakite çevirebiliyorum.

3-tl katılım ücreti aldı banka toplam maliyet 851-tl

• sakalak kullanıcısına yanıt
    1111tl çek ne çekiydi nerden buldunuz hocam baya iyiymiş. Alt limitide yoktu sanırım

11.11 30tl bonusu kaçırdım vallahi.. keşke sizde ödemeyi 1000e tamamlayıp 100bonus alsaydınız 75az olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

555 liraya 1111-tl çek alıp kullandım hocam

1539-1111=428+555=983 cebimden çıkan para

75-tl n11 bonus 30-tl garantipay ilk işlem bonusu 30-tl 11.11 kampanyası bonusu

983-75-30-30=848

60-tl bonusu sigara alıp direk nakite çevirebiliyorum.

3-tl katılım ücreti aldı banka toplam maliyet 851-tl
    1000 tl'ye alıyım cihazı sizden :p

şaka biryana 1111 tl olan ne çeki oluyor? ilk defa sizden duyduk bunu?
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Kupon satışı yapılacaktı bi ara n11 de oradan almıştır sanırım baya iyiymiş

Buna nereden katılıyoduk?
    garantipay ilk işlem bonusu 30

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

11.11 başladığında saat 00:16 da sanırım ilk sipariş veren bendim :D kimse siteye bile giremezken ben satın almıştım.hatta mi store bile siteye ulaşamıyordu sanırım.çünkü ben 1593 tl üzerinden alım yaptım.benden sonra hemen 1539 tl'ye güncellediler fiyatı :D
    Sizin fiyatta şanssızlık olmuş ama baya erken alabilmişsiniz
    Site çöktüğü için saat 02.15gibi sipariş geçebildim
    Hatta 1519a delta garantili almaya çabalarken mavi bitti ve mistore da 1539 görünce buradan aldım.
    Siparişim az önce onaylandı. Soru cevaptan sitemli birşeyler yazmıştım neden son siparişleri önce onaylıyorsunuz diyeetkisi oldu galiba

• sokrat68 kullanıcısına yanıt
    hocam nova launcher prime dediğiniz uygulama değil mi? ayrıca şimdi kendi telefonuma alsam mi a3 gelince tekrar almadan mi a3 e de aynı apk yı kurabilirmiyim?
  • geçen hafta sabah 9'da kupon satışı yapıldı hocam cuma günü aldım n11den altlimitsiz

garanti ilk işlem bonusu kredi kartını geçen ay aldım o sebeple sanırım kişiye özel geldi

bu arada mi store benim siparişe onay verdi.

11.11 sabaha karşı 03'de sipariş vermiştim.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 12 Kasım 2019; 19:24:12 >

• telefonu yeni satın alan arkadaşlar kullandıkça telefonla ve özellikleriyle ilgili görüşlerini detaylıca yazarlarsa çok iyi olur almayı düşünenler için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

telefonu yeni satın alan arkadaşlar kullandıkça telefonla ve özellikleriyle ilgili görüşlerini detaylıca yazarlarsa çok iyi olur almayı düşünenler için...
    Aralık'a kadar gelirse paylaşacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4RT4L

Kılıf tavsiyesi
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-a3-kilif-zore-negro-silikon-P370176669
    Kırılmaz cam için ne tavsiye edersiniz?
  • Beyaz renk için abes durmayan kılıf önerisi olan var mı? Kamera bölgesinden telefonun rengi belli olunca kötü duruyor. Sadece şeffaf mı kullanacağız hep

• Innovative kullanıcısına yanıt
    bence telefonun arka kapağının güzelliğini ortadan kaldırmamak lazım hocam.o yüzden içinden çıkan şeffaf kılıfla deneyeceğim eğer beğenirsem anti-drop darbe emicili şeffaf kılıf alıp kullanırım yok şeffaf halini beğenmezsem yukardaki linkteli zore kılıf hoşuma gitti onu alırım.
  • arkadaşlar bu cıhaz evofone sıtesı ve n11 mi resmi satıcısının arasında neden 300 400 lıra fark var bılgısı olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

arkadaşlar bu cıhaz evofone sıtesı ve n11 mi resmi satıcısının arasında neden 300 400 lıra fark var bılgısı olan var mı
    evofone de mi a3 2.600 olmus bi işler dönüyor yine
    https://www.evofone.com/
    Xiaomi Mi A3 64 GB Gri(Xiaomi Türkiye Garantili) Mi A3
    https://www.evofone.com/xiaomi-mi-a3-64-gb-grixiaomi-turkiye-garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

imkanınız varsa yurt dışından da getirin ayriyeten burada karlı şekilde satarsınız
    Onu da deneyelim hocam haklısınız. Eniştemle görüşeceğim eğer sorun olmazsa ve dediği fiyatlardan ayarlayabilirse 2 cihaz getirteceğim. Annem ve anneannemin valizlerinde birer cihaz olsa sorun olmaz galiba. :)

@yksln : iki cihaz getirtmeye çalışacağım hocam bir sorun olmazsa. Belki bu N11'den aldığım cihazı iade edebilirim. Duruma göre bakacağım artık. :) İmei işlemi de yapılabiliyor yanılmıyorsam bu cihaza.

Ekleme: Bu arada benim siparişim de 18.56'da onaylanmış arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 13 Kasım 2019; 0:28:49 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.