Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi A3 xioami nin en çok satan cihazlarından biri olacak bence.
    Belki rekor yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 13 Kasım 2019; 17:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam.

n11 de kullanıcılara verilen cevapta onbinlerce sipariş aldık diyor ki haklılar.
    soru-cevap kısmında sadece a3 de 850-900 soru var 11.11 tarihinden sonra verilmiş. iyi yanı 11.11 öncesi kargoları çıkarmışlar kendilerini hazır etmişler.

verdikleri bilgi bugunden itibaren kargolar başlayacak denmiş. ek olarak forumdada kargoya veirldiğini telefonunun bir kişi yazmış.

fiyat olarak uyguna aldık. adamların 10binlerce siparişi aynı gün stoktan çıkarmaısnı beklersek bu imkansız telfon fiyatlarını hepiniz biliyorsunuz milyon dolarlık stok demek bu rakamlar.

işin özü verdikleri tarihe kadar bazıları bekleyecek. bazılarıda erkenden kavuşacak telefonuna.

fiyat şişirmesini ve satışların kapatılması demek mevcut siparişleri önce bir çıkaralım sonra işimize bakarız demek olabilir.

eldekileri çıkaramıyorsan yeni müşteriyi kendine kitlemenin ayrıca bekletmenin bir anlamı yok diye düşünmüş olabilirler. alternatiflere yönelttiklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolunay7x -- 13 Kasım 2019; 17:43:8 >

• Beyler tel geldi neleri indirelim? Poko launcher indirdim gcam için link atar misiniz, klavyeyi nasıl duzeltebiliriz

• Beyler tel geldi neleri indirelim? Poko launcher indirdim gcam için link atar misiniz, klavyeyi nasıl duzeltebiliriz

• Klavye için swiftkey öneririm. @Fernando! Geri kalan şeyler size kalmış, XDA'dan fotoğraf galerisi için Quickpic uygulamasının modlanmış halini indirebilirsiniz. Video oynatma için o kadar çok alternatif var ki, yıllardır kullandığım MXPlayer fakat onun da sorun sayılabilecek bir kusuru reklamlı olması. Müzik çalar için parasını verip PowerAMP ve Stellio Player kullanıyorum. Launcher olarak yine Nova launcher Prime öneririm. Para vermek istemeyenler Microsoft launcher kullanabilir.
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Ben de Xiaomi kullanıcısıyım ama daha önce hiç saf android deneyimim olmadı.

Sanırım A serisi eylül gibi çıkıyor. 1 sene bekleyeyim, A4 alayım diyorum.

Halihazırda Xiaomi Mi Max 3 var bende. Gayet yeterli, sadece büyük. 1-2 kere düşürdüm, ekranı hafiften çatladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

slm 9 lite konusunda gördüm yeni aldınız . a3 de eşinizde.
    tam kıyaslama yapacak kişi sizsiniz esasında .

parlaklık ,kamera ,büyüklük gibi farkları nedir ? aradaki 700 tl ye değermi ?
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/174979-307616/xiaomi-mi-a3_xiaomi-mi-9-lite/
    tasarım olarak ikisi de aynı hatlara sahip.mi 9 lite biraz daha büyüğü.ele oturuşu gayet güzel.ekranı full hd.ama mi a3 720p eksi birşey değil.batarya konusunda daha tutumlu.zaten 720p olmasını gözle anlamıyorsunuz bile.saf androidi sevmedim.o yüzden mi 9 lite daha iyi bence.batarya konusunda ve sar değeri konusunda mi a3 daha önde.parlaklık olarak mi a3 286 ppi ama güneş altında bu değer 500lere çıkıyormuş.normal kullanımda aşırı fark yok arada.mi a3 bu konuda birçok modelden üstün zaten.kamera olarak mi a3 1 tık geride kalıyor.fakat gcam ile gece çekimlerinde çok çok iyi.mi 9 lite gcam performansı kötü.sanırım bu model için tam portlanmış bir versiyon yok.en azından ben bulamadım.stock kamera kullanıyorum sadece.nfc farkı da var mi 9 lite da.
    benim için en önemli olan şey çağrı ses kaydıydı.mi 9 lite için birsürü program denedim ama hiçbiri çalışmadı.android 9 dan sonra bu kısıtlanmış olduğu bilgilerini edindim.fakat mi a3 de acr ses kayıt çok güzel çalışıyor.keşke mi 9 lite de çalıştırsaydı.belki de saf android olduğu için mi a3 de çalışıyordur.
    aradaki farka değer mi derseniz kamera,ekran boyutu,nfc ve +2 gb ram sizin için önemliyse 700 tl farka değer.

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Hocam gcam pek fark etmiyor.
    Kendi kamerasida gayet iyi.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Gcam ile özellikle Gece çekimleri daha net, ayrıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 13 Kasım 2019; 19:14:22 >
    hocam gcam in gece performansı çok çok iyi kendi kamera uygulamasından.birkaç sayfa önce paylaşılmıştı gcam ordan bulabilirsiniz
  • Gece bende deneyim arkadaslar sagolun.

• Arkadaşlar telefonu cepte kendi kendine açılan varmı peder bey telefon cebimde açılıyor kendi kendine diyor( parmak izi tanımlı ) bu işin aslı astarı nedir acaba bilgisi olan varmı

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunla hic karsilasmadim hocam.

Acaba ekrandan parmak izi tarayıcı pantolon cep kumaşıyla falan açılıyor olabilirmi başka bir şey gelmiyor aklıma

• Kulaklik çıkışı nasıl bana biraz düşük gibi geldi yada kulaklık dandik evdeki olanlar ses az alan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bende a40 ve mi a3 arasındayım. Açıkçası a40 daha ağır basıyor boyutları çok güzel. Hem de a40'ta fiyat oynamaları bu kadar olmuyor.
    A40 çok hos bakalım migroslarda bulabilecek miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

A40 kamera kotu hocam
    foto makınam var
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazda şöyle bir ayar var. Ekran kilidi ile ilgili. Ona bir bakın.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bir çok launcher deneyip en iyisi şu diyenleri görebilir miyiz?

Ben Mint Launcher (Xiaomi Inc) denedim sevmedim. Şuan Poco Launcher kullanıyorum. Ama yukarıda farklı launcher'lar yazanlar olmuş.
    Bunları bir arada toplayıp genel hatlarıyla da olsa eksi ve artıları ile yazacak biri var mı ?

Mesela ben galeri olayına çok taktım. Google Gallery GO kullanıyorum. Ama foto çekince alttaki yuvarlak kısımdaki görüntü Google Fotoğraflar a atıyor. Anlık gösterse de sonraki tekrar kamera açtığımda bir önce çektiklerimi göstermiyor. Yani normal bir Android'de ya da IOS'da olduğu gibi fotoğrafı çekince hemen yerleşik uygulamaya atmıyor. Çünkü yerleşik galeri uygulaması yok :) Andorid One'ların yerleşik uygulaması aslında Google Fotoğraflar. Aşağıda çektiğim ekran görüntüsünde görebilirsiniz. Yeniden kamera uygulamasını başlattığımda o alttaki yuvarlak görüntünün içi boş yani galeriye ulaşamıyor. Kamera uygulamasını kapatıp galeriye ayrı olarak girmem gerekiyor.

Bu arada hem Launcher hem de galeri uygulamalarının güvenilir olmasını tercih ederim. Poco Launcher Xiaomi'nin, Gallery Go da Google'ın. Klavye galeriden daha ciddi başka bir klavye kullanmak isteyen arkadaşlar buna dikkat etsin bence. Kredi kartı, banka hesapları vs girişler yapıyoruz neticede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 13 Kasım 2019; 22:42:1 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.