Bildirim
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (60. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar bu telefonda ekran kapalıyken whatsapptan falan mesaj geldiğinde telefon titreyip bildirimler geliyor mu ve ekranda gözüküyor mu?
bildirimler gelmiyor sadece ekranı açtığımızda whatsapp simgesinin yanında mesaj geldiği gözüküyor gibi bir şeyler okudum doğru mu bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 13 Kasım 2019; 22:56:17 > -
-
teşekkür ederim hocam .öğlen indirdim bende gayet güzel gözüküyor.ayrıca iş telefonu olarak kullandığım gm discovery de ücretsiz versiyonunu indirdim baya hızlandı telefon:) -
-
Şarjdan çıkardıktan sonra telefonu elinden hiç bırakmamışsın hocam :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Parmak izini yeniden tanimlayin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildirim geldiginde istersen ekranın ortasında mesaj gelen uygulamanın resmi ile uyanıp nerden kimden bildirim geldigi görünüyor bildirim ışıgı yanıyor istersen sadece bildirim ışıgı yanıyor istersen sadece ses+ titreşim istersen sadece titreşim tamamen senin seçtigin ayarlara kalmışquote:
Orijinalden alıntı: Katalan!
arkadaşlar bu telefonda ekran kapalıyken whatsapptan falan mesaj geldiğinde telefon titreyip bildirimler geliyor mu ve ekranda gözüküyor mu?
bildirimler gelmiyor sadece ekranı açtığımızda whatsapp simgesinin yanında mesaj geldiği gözüküyor gibi bir şeyler okudum doğru mu bu
Herkese merhaba, kargoyu beklerken bende bir soru sorayım; ekranı uyandırmak için telefonu elimize alınca uyandır... vs gibi seçenekler var mı, yoksa yalnızca güç tuşunu mu kullanabiliyoruz? -
-
Bu telefona gecmeyi düşünüyorum pili nasıl gidiyor oyun olmadigi zaman web/insta/whatsapp/youtube kullanınca kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ve telefon şarjda aşırı ısınip şarjı kesiyormu sarjda kullanirken kaç saatte sarj oluyor ?
tam şarjdan sonra 30 saatlik süre içinde 10-11 saat ekran süresi aldım
android 10 guncellemesinin kasım sonunda gelecek diye bir soylenti var..cihazın yazılımsal bazı sıkıntıları var inşallah en kısa sürede düzeltirler.. support.google.comWhen is Android 10 coming to Mi A3 (Android one device) - Android Helphttps://support.google.com/android/thread/15649226?hl=en -
-
-
-
Hoparlör çıkışı ne kadar yüksek ve iyiyse kulaklık çıkışı o kadar zayıf,hoparlör olduğu yeri inletiyor hoparlörü besleyen devre nasıl kulaklığı beslemiyor anlamıyorum
-
detaylı anlatım için teşekkürler a3 yeterli gibi ama gidip mistore bi bakim sğl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X