Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofamof

Hocam cihazda şöyle bir ayar var. Ekran kilidi ile ilgili. Ona bir bakın.

Smartlock aktif değil cihazda hocam kapalı o yüzden seçenekleri falan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu telefonda ekran kapalıyken whatsapptan falan mesaj geldiğinde telefon titreyip bildirimler geliyor mu ve ekranda gözüküyor mu?

bildirimler gelmiyor sadece ekranı açtığımızda whatsapp simgesinin yanında mesaj geldiği gözüküyor gibi bir şeyler okudum doğru mu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 13 Kasım 2019; 22:56:17 >
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Evet, playstore'dan satın aldığınız uygulamaları daha sonra aynı e-mail adresiyle giriş yaptığınız tüm cihazlara kurabilirsiniz. Ben indirime girdiğinde 0,49 kuruş gibi bir rakama almıştım ama şu an 10 TL görünüyor. Cepteteb veya enpara varsa indirimli alabilirsiniz. Fikir sahibi olmanız için ekran görüntülerini ekliyorum. Alttaki google bar gidiyor ve dark mode oluyor. İconlar da değiştirilebiliyor. Uygulamada 2 sayfa ayar menüsü var, istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Bence başarılı bir uygulama.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• sokrat68 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam .öğlen indirdim bende gayet güzel gözüküyor.ayrıca iş telefonu olarak kullandığım gm discovery de ücretsiz versiyonunu indirdim baya hızlandı telefon:)
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Bitmiyor maşallah

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Şarjdan çıkardıktan sonra telefonu elinden hiç bırakmamışsın hocam :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Parmak izini yeniden tanimlayin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

arkadaşlar bu telefonda ekran kapalıyken whatsapptan falan mesaj geldiğinde telefon titreyip bildirimler geliyor mu ve ekranda gözüküyor mu?

bildirimler gelmiyor sadece ekranı açtığımızda whatsapp simgesinin yanında mesaj geldiği gözüküyor gibi bir şeyler okudum doğru mu bu
    Bildirim geldiginde istersen ekranın ortasında mesaj gelen uygulamanın resmi ile uyanıp nerden kimden bildirim geldigi görünüyor bildirim ışıgı yanıyor istersen sadece bildirim ışıgı yanıyor istersen sadece ses+ titreşim istersen sadece titreşim tamamen senin seçtigin ayarlara kalmış

• Herkese merhaba, kargoyu beklerken bende bir soru sorayım; ekranı uyandırmak için telefonu elimize alınca uyandır... vs gibi seçenekler var mı, yoksa yalnızca güç tuşunu mu kullanabiliyoruz?
  • Bu telefona gecmeyi düşünüyorum pili nasıl gidiyor oyun olmadigi zaman web/insta/whatsapp/youtube kullanınca kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ve telefon şarjda aşırı ısınip şarjı kesiyormu sarjda kullanirken kaç saatte sarj oluyor ?

• tam şarjdan sonra 30 saatlik süre içinde 10-11 saat ekran süresi aldım

• android 10 guncellemesinin kasım sonunda gelecek diye bir soylenti var..cihazın yazılımsal bazı sıkıntıları var inşallah en kısa sürede düzeltirler..
    support.google.com
    When is Android 10 coming to Mi A3 (Android one device) - Android Help
    https://support.google.com/android/thread/15649226?hl=en
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Uygulama rehber kayıtları şu bu derken öyle oldu valla 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Uygulama rehber kayıtları şu bu derken öyle oldu valla 😀
    Herhangi bir ayar yaptiniz mi pil süresi için benim 24 25 saat 9 saat alıyorum mobil ve wifi karisik

• Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• mkurtulus kullanıcısına yanıt
    Hoparlör çıkışı ne kadar yüksek ve iyiyse kulaklık çıkışı o kadar zayıf,hoparlör olduğu yeri inletiyor hoparlörü besleyen devre nasıl kulaklığı beslemiyor anlamıyorum

Bende de şu anlık pil durumu böyle. Ortalama 10 saat ekran süresi alırım gibi. Pil tasarrufunu hiç açmıyorum. 2 gün rahat götürecek

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    detaylı anlatım için teşekkürler a3 yeterli gibi ama gidip mistore bi bakim sğl
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.