Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm atmışsın ama ben göremiyorum
  • mkurtulus kullanıcısına yanıt
    Yapmadım genel olarak WiFi kullandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    rica ederim,aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olurum.
  • N11 mistore az önce kargoladı benim ürünü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekranı nasıl çokmu kötu ?

• Ekranı gayet tatmin edici ki ben teknosada gördüğümde beğenmemiştim, parlaklığı da gayet iyi bence, ben çok beğendim bu telefonu rahatlıkla tavsiye ederim

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Ben de beklemedeyim. Mavi renk aldım, renkten dolayı gecikme olmaz umarım.
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkaraburc

N11 mistore az önce kargoladı benim ürünü.
    Hangi renk almıştınız hocam? Beyaz renk bekliyorum ben.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Siyah aldım ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın bildirim ışığı var diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Hali hazır da bildirimler, cevapsız çağrılar olmasına rağmen bildirim ışığı göremiyorum.

Edit: Youtube'dan buldum. Ayarlar > Uygulama ve bildirimler > Bildirimler > Işığı yakıp söndür. Bu işlemi yaptıktan sonra aktif oluyormuş. Default olarak bunun kapalı olması epey saçma olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 14 Kasım 2019; 19:14:42 >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    bende 1 beyaz 1 mavi aldım 10saat arayla 2side kargolanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    286 ppi ekranı var. Noktayı görüyorum diyen adamlara ipad versek ne güzel ekranı var derler... 264 ppi... Ips...

Pubg, cod gibi oyunları hangi ayarda kaç fps ile oynatıyor denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

gcam https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1102173/b8e8d600-0e7f-4ce8-a72d-33db9c681feb.jpeg

kendi kamerası gece modu https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1102173/093b32b4-03d6-4e88-8e59-46fac0e5186a.jpeg
    Gcam ciddi fark yaratmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonda dizi film izleme durumu nasıl peki arkadaşlar? bu 720p olayı dizi film falan izlerken sorun yaratıyor mu bi eksiklik hissediliyor mu? ben telefonu yakından gördüm ve ekranı hiç de öyle bahsedildiği kadar kötü değil. ama bu film izlerken falan nasıl oluoyor merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 14 Kasım 2019; 20:4:29 >
  • Amoled olduğundan ips'lere göre daha canlı bir ekran var ve renkler daha güzel.

• FullHd+ M20 6.3" 8aylık cihazımdan buna geçiyorum emin olun lcd ekran pişmanlıktır

Hanıma A20 aldım 6.4" Hd+ Amoled ekran cam gibi.. göze sokup bakmadıkça piksel falan belli değil

A3 mavi renk siparişi MiStore n11 den kargolanan varmı

• Ben de Redmi Note 5 ile son resmimi çekip bu cihaza geçiş yaptım artık. Delta garantili 1512-155TL maliyet ile edindim cihazı. Aslında dün 17.03 gibi gelmiş kargo şubeye ama sanayi depomuzda diye geri çevirdiler, bugün teslim alabildim. Zaten cihazı uzun uzadıya araştırmıştım, ilk etap olarak gayet memnunum.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1237

Hoparlör çıkışı ne kadar yüksek ve iyiyse kulaklık çıkışı o kadar zayıf,hoparlör olduğu yeri inletiyor hoparlörü besleyen devre nasıl kulaklığı beslemiyor anlamıyorum
    Redmi note 4 vardı hoparlör çok iyidi ama bunda nebilim zayif ses bluetoot kulaklıkta nasıl acaba

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.