Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
434.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak edenlere referans olması amacı ile gece modunda ve geniş açıda çekmiş olduğum fotolardan birkaç örnek.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mkurtulus kullanıcısına yanıt
    Bloetoot performansı ve hoparlör performansı mükemmel sadece kulaklık çıkışı zayıf tabi ben iphone 7 ye göre değerlendiriyorum kulaklık çıkışına iphoneların kulaklık performansı mükemmeldir iphone 7 ye göre cılız ama bluetoot ve hoparlör performansı çok güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Güzel karşılaştırma olmuş. Sonuç ortada 👍👍

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

FullHd+ M20 6.3" 8aylık cihazımdan buna geçiyorum emin olun lcd ekran pişmanlıktır

Hanıma A20 aldım 6.4" Hd+ Amoled ekran cam gibi.. göze sokup bakmadıkça piksel falan belli değil

A3 mavi renk siparişi MiStore n11 den kargolanan varmı
    mavi rengini aldım. Mesaj saati itibariyle kargolama yapılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

telefonda dizi film izleme durumu nasıl peki arkadaşlar? bu 720p olayı dizi film falan izlerken sorun yaratıyor mu bi eksiklik hissediliyor mu? ben telefonu yakından gördüm ve ekranı hiç de öyle bahsedildiği kadar kötü değil. ama bu film izlerken falan nasıl oluoyor merak ediyorum
    Eğer ilk amaç dizi izlemek ve detaycı biriysen başka telefona yonelebilirsin ama diğer her konuda asla.uzecek bir telefon değil eşime aldım oyun oynamaz telden film dizide izlemez önceliği kamera ve batarya idi ve daha öncede saf android kullanıyordu ,çok doğru bir karar almışım.kendiside çok memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

Merak edenlere referans olması amacı ile gece modunda ve geniş açıda çekmiş olduğum fotolardan birkaç örnek.

Mi 9 lite Gcam yeni ayarlama ile renkler normale döndü.

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    stock daha başarılı geldi .iki telefon arasındaki farkta iç mekanda çektiğin fotoda var a3 grain var 9 lite demek düşük ışıkta daha başarılı.

birde macro ve video deneme şansın varmı ? video yu yüklemesende olur yaz yeter. 4k kalitesi stabileze olayı ve gündüz gece fark gibi
  • Telefon sonunda kargoya verilmiş. Elimize ulaşması pazartesiyi bulacak gibi. 25 Kasım'a kalmaması iyi oldu.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, rengi neydi* 64'lük müydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Hayırlı olsun, rengi neydi* 64'lük müydü?
    Teşekkürler hocam. Evet 64 gb ve koyu gri renginde. :)

• mi store benim telefonu kargoya verene kadar telefonun piyasası 1200 seviyesine düşer zaten :D indirimin mantığı kalmadı
  • Aynen. Bugün de vermediler kargoya. Rezillik yahu.

Mavi renkten mi sıkıntı çıkıyor acaba?
  • Ben de beyaz sipariş ettim, henuz verilmedi kargoya

• Kısmetse seneye artık :) Gören de milyonlarca ürün kargolayacaklar sanır. Kaç bin tane kargo çıkartacaklar? Bütün ülke yemeyip içmeyip xiaomiden telefon mu aldı aynı gece? ayrıca siparişi önce olanın kargosu önce çıkar. Adamlar karışık gönderiyoruz diyor. Şimdi küfrü basacağım. Bu kadar saçmalık olmaz. Siparişimi teslim alayım bir sorun olmadığını göreyim onayı verirken 1 yıldızı basacağım. Sayfaya 25 kasım yazdı diye gerçekten de 25 kasımda kargolanacak anladığım kadarıyla. 25 tane -5 yıldız vereceğim.

Tahminimce kargolayan kişi sayısı sadece 1.
  • bende beyaz sipariş ettim.sanırım eline geçen kişilerin siparişleri gri olanlar.gece 00:16 sipariş saatim ama hala hareket yok kargolamada..
  • Tüm Xiaomi konuları giriş, gelişme ve kargo olarak devam ediyor :)
  • Güvenlik güncellemesi geldi sanırım

• Devam

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.