Şimdi Ara

Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu 144.90TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
22.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman bir bozukluk değil. Ama çok önemli bir şey bu, telefon elimde dinledikten sonra ne anlamı var. Öyle ki telefon cepte, sağ elle başımı kaşısam kesinti oluyor.
    Yalnız, rahatlık ve bağlantı sorununun olmadığında aldığım ses gerçekten memnun edici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte vs kullanılabilir ama spor yaparken kullanılmaz diye düşünüyorum. Özellikle bisiklet sürerken mikrofon rüzgardan dolayı ses almayabiliyor. Karşı tarafa sadece rüzgar sesi gidiyor.
  • Qcy ile ön ve arka cepte 1 kere bile kesinti yaşamadım. Hatta şimdi telefonu sırt çantasının içine en alta koyup 20 metre kadar uzaklaştım yine de hiç kesilmedi veya cızırtı olmadı. Daha uzaklaşamadım, ne zaman kesilirdi bilemiyorum.

Ses kalitesi olarak da Qcy Aac codec kullandığı için daha iyi deniyor fakat pek fark yoktur herhalde. Sonuçta alt seviye ürünler bunlar. Asıl fark bağlantı kalitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Eylül 2019; 15:44:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Hayırlı olsun , hızlı şarja takmayın , olabildiğince pc usb sine + ilk 3 kullanım tam şarj tam boşaltım , garanti belgesi ve faturayı saklayın , imkanınız varsa kulaklığın ucunu memory foam ile değiştirin son olarak da kutuyu fazla düşürmemeye çalışın.
    Hocam hızlı şarj konusunda neden öyle dediniz merak ettim bende yeni aldım maalesef Trendyol ama verdiğim paraya degecek bir ürüne benziyor genel olarak yolda dinlemek için aldım diyebilirim çok müzik dinleyen birisi değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

O zaman bir bozukluk değil. Ama çok önemli bir şey bu, telefon elimde dinledikten sonra ne anlamı var. Öyle ki telefon cepte, sağ elle başımı kaşısam kesinti oluyor.
    Yalnız, rahatlık ve bağlantı sorununun olmadığında aldığım ses gerçekten memnun edici.
    Hocam canınızı sıkmak istemem ama yatak odasında şarjda telefon dururken mutfakta müzik dinleyebiliyorum bence sizin üründe sıkıntı var

• forum_m F kullanıcısına yanıt
    Aynı odada ben de dinleyebiliyorum, işte cebe girince sıkıntı. Peki kulağınızda filan düzeltmek için tuttuğunuzda kesilmeler oluyor mu seste?

• cep telefonu modeliniz nedir?

• quote:

Aynı odada ben de dinleyebiliyorum, işte cebe girince sıkıntı. Peki kulağınızda filan düzeltmek için tuttuğunuzda kesilmeler oluyor mu seste?
    hocam cebimde çantamda hatta 10 20m uzağımda bile sıkıntı yok
  • Sony xCompact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 18 Eylül 2019; 22:34:9 >
    O zaman garantiye gidecek demektir. Dediğim gibi kulaklığı düzeltirken bile kesilme olmakta.

• quote:

O zaman garantiye gidecek demektir. Dediğim gibi kulaklığı düzeltirken bile kesilme olmakta.
    aynen hocam sizin cihaz sıkıtılı bence de değişim isteyin bence ne kadar oldu bilmiyorum ama
  • İmkan varsa bluetooth 5.0 bir telefonla deneyin eğer hala aynı sorun varsa kulaklık arızalı demektir sorun yoksa telefondan kaynaklanıyor demektir.
  • Burası sorunlara çözüm yeri mi sıcak fırsatlar mı? Fiyat değişmiş sıcak fırsat bitmiş. Konu sizin yüzünüzden hala üstte. Sorunları yerinde konu açın orada tartışın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkblack888 D kullanıcısına yanıt
    Bunu yazarak tekrar konuyu yukarı çıkarmış oldunuz. Bende tekrar size yazarak yukarı bir daha çıkarmış oldum. Burası donanıhaber.com değil forum.donanımhaber.com yani her ne kadar sıcak fırsatlar olsa da burası sonuç olarak bir forum insanlar birbirine yardımcı olur eğer bu sizi rahatsız ediyorsa bakmayın konuya.

• Belki anlarsınız hatanızı da daha yazmazsınız konu kapanır dedim ama nerdee! Bu son yazım buraya. Haklısın burası forum ve forumda curcuna olmasın diye bir sürü ayrı başlık açılmış ve belli kuralları var her bölümün. İnsanlara doğru yerde yardımcı ol tabi forumun amacı bu ama doğru yerde! Son olarak sen başlıktan içeride ne konuşulduğunu anlıyorsan ne mutlu sana ve sıcak fırsatlar kuralları uymuyorsa sana bence sen bakma bu bölüme!

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Kendisi de iyi değil boşver. :) bu Kulaklıklar genel olarak düşük ses verir, mikrofon çoğunda kötü.

• Arkadaşlar şarjı 2-3 saat gidiyor mu? Evde tv de kullanmak için almayı düşünüyorum. Kafaüstü ile kanepeye uzanmak zor oluyor.

Hocam ben hem arkadaşlara hem kendime aşdım yaklaşık 10-15 adet
    Satıcılar her seferinde aynısnı dedi + 1 amper giriş yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Hocam ben hem arkadaşlara hem kendime aşdım yaklaşık 10-15 adet
    Satıcılar her seferinde aynısnı dedi + 1 amper giriş yazıyordu
    Eyvallah hocam teşekkür ettim
  • urün elime ulasti gercekten ses kalitesi gerek konusmada gerek muzik dinlerken cok cok iyi. beklemiyordum. yalniz kulak yapimdan tam oturtamiyom dusup duruyor benden kullanamiyabiklirim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.