Şimdi Ara

Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu 144.90TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
22.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sari tilki

urün elime ulasti gercekten ses kalitesi gerek konusmada gerek muzik dinlerken cok cok iyi. beklemiyordum. yalniz kulak yapimdan tam oturtamiyom dusup duruyor benden kullanamiyabiklirim :)
    Hocam ben de ayni kulakligi bugun aldim ,sizinkinin kutusunda mi true wiriless earbuds mu yaziyor yoksa direk airdots mu ?

Siz begenmissiniz ama benim beklentime gore cok asagida kaldi ses kalitesi.

Ne tarz muzik dinliyorsunuz ? Rock ve metal muziklerde biraz yetersiz kaliyor.Tizler iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj süresi için yorumlar çok farklı, tereddütte kaldım. Ne kadar gidiyor acaba şarjı ?
  • Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu 144.90TL kutusu bu.

ben pop rap ve rock karisik dinliyorum saatlerdir gayet tatmin edici oldu. Beklenti ile de alakali olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enes Özenyoutube
    Xiaomi Airdots VS Redmi Airdots Bluetooth Kulaklık Karşılaştırması
    https://www.youtube.com/watch?v=bl67b5_VXNY

Neden Çin den almıyoruz ?
  • jervis kullanıcısına yanıt
    kulaklığın ucunu memory foam olarak tavsiye edeceğiniz ürün var mı? link verebilir misniz?
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Çok uzun bir pm attım hocam umarım işinize yarar.

• Meizu ep52 ye göre ses performansı nasıldır ? ve batarya toplamda müzik olarak 5-6 saat götürür mü ?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Ep52 bence çok daha iyi bir ürün ama lite olmayanı olursa.

Kulaklıklar 2-3 saat gidiyor. Kutu ile günde max 2 saat kulkanım ile 6-7 gün arası. Belki daha da az olabilir çünkü sadece yoşda kullanımı yazdım.

Biri tv için kullanılır mı yazmış. Eğer müzik ve gerçekten çok kaliteli sesli yauınları izleyecekseniz almayın. Sesi daha iyi kulaklıkşar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack888

Belki anlarsınız hatanızı da daha yazmazsınız konu kapanır dedim ama nerdee! Bu son yazım buraya. Haklısın burası forum ve forumda curcuna olmasın diye bir sürü ayrı başlık açılmış ve belli kuralları var her bölümün. İnsanlara doğru yerde yardımcı ol tabi forumun amacı bu ama doğru yerde! Son olarak sen başlıktan içeride ne konuşulduğunu anlıyorsan ne mutlu sana ve sıcak fırsatlar kuralları uymuyorsa sana bence sen bakma bu bölüme!
    Sıcak fırsatlarda sadece para mı konuşulacak ne alakası var? Bu ürün özelinde bir çok inceleme videosunda bağlantı problemlerine değinilmiş ve ben de kendi sorunumu burada dile getirdim. Alacak arkadaşlar için referans olacak bilgiler olabilir. Alma kararlarını etkileyebilir. Unutmayın fırsatın sıcak olması için ürünün de buna değmesi gerek.

• Teşekkürler kaptım bir tane umarım iptal etmezler

• Tface T kullanıcısına yanıt
    Hocam video subatta paylasilmis, vergi duzenlemesi mayista geldi. Artik %40 vergi cikiyor urun fiyatina, bir de dosya masrafi gibi bir sey sanirim.
    Bu karsilastirmayi ariyordum dun yazmistim cevap atan olmamisti, sansina sizden buldum tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam, peki sizce hepsiburada da satılan versiyonu mu almak gerek ? Red mi yazıyor.
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Konu basliginda gecen kulaklik ile attiginiz ayni hocam, onceki sayfalarda basliktaki urunun sizin attiginiz versiyonun global modeli oldugunu okumustum. Dil farki olabilir tek tahminim. Youtube linkindeki beyazin farki ise hoparlorunun farkli olmasi sanirim, max sesi daha fazlaymis (hepsiburadada 300 kusur tl ve beyaz)

• Hocam airdots dediğin eğer beyazsa airdots youth edition diye geçmekte tuşlu değil dokunmatiktir. ohm değeri 16 ohm. redmi airdots tuşludur ohm değerini hiç görmedim herhangi bir yerde
  • thumt kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şu ikisi aynı sanırım (ohm değerini görmedim dediğiniz):
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi Airdots Earbuds Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık+şarj Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-mi-airdots-earbuds-tws-bluetooth-50-kulakliksarj-kablosu-P346458358

Bu da üstteki ikisine göre daha pahalı olan, dokunmatik ve 16 ohm dediğiniz ürün (ben 300 küsur tl yazmıştım ama şimdi bu fiyatta gördüm):
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Airdots Bluetooth 5.0 Spor Kablosuz Kulaklık - 12 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-airdots-bluetooth-5-0-spor-kablosuz-kulaklik-12-saate-varan-sarj-p-HBV00000HBV4U

Yurtdışı sitesinde ilk 2 linkteki ürün için şöyle bir not var:
    quote:

• Rastgele gönderilen hem yükseltilmiş hem de yükseltilmemiş versiyonlarında mevcuttur. "Mi" logosu ile yükseltilmiş versiyonu, "redmi" logosu ile yükseltilmemiş versiyonu

Bu durumda ikisi arasında kaydıysanız Mi yazanı n11'den almak daha mantıklı. Siyah olanın empedansı 32 ohm diye geçiyor hepsiburada'da.

• Aynen öyle hocam. Kimisi Redmi yazılı kimisi MI yazılı geliyor yurtdışı alındığında. Kendim şahsen yurtdışından aldığım için nasip :D beyaz olan surround sese sahip diye biliyorum ve 16 ohm empedans. Bana göre de sanırım 32lik tws airdots ama hepsiburadada satıcı sallamasyon da değer girmiş olabiliyor bilemem.
  • sonuç olarak hani linkteki daha kaliteli ise onu alacağım ancak halen bir çözüm bulabilmiş değilim. Tabi 300tl lik olanı değil
  • herkese iyi akşamlar trendyolda 3 ürün var 2 si Xiaomi biri QCY markası var fiyatlar birbirine çok yakın ben pek bi fark göremiyorum sizce hangisi
    Trendyol.com
    Mi True Wireless Earbuds Basic Bluetooth 5.0 Kulaklık - İthalatçı Firma Garantili AİRDOTSBASIC Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-true-wireless-earbuds-basic-bluetooth-5-0-kulaklik-ithalatci-firma-garantili-p-31263929

Trendyol.com
    Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-airdots-tws-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-p-6676673

Trendyol.com
    QCY T1C Çift Mikrofonlu Şarj Edilebilir Bluetooth Telefon Kulaklığı RC900QCY220 QCY | Trendyol
    https://www.trendyol.com/qcy/qcy-t1c-cift-mikrofonlu-sarj-edilebilir-bluetooth-telefon-kulakligi-p-4064176?boutiqueId=316800&merchantId=111355

• Merhaba. Trendyol'dan 2 farklı butikten ürünü aldım. Fakat 2 farklı kutu geldi. Soldaki ürünün(earbuds) Xiaomi Tükiye garantili ve garanti belgesi var. Fakat sağdakinde garanti yok. Aradığımda ise fatura garanti olarak geçiyor dediler.

Sizce bir sorun olur mu garanti adına? GENPA'ya götürsem bi sıkıntı olmaz değil mi?

Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu 144.90TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keeNNN -- 30 Ekim 2019; 14:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Hayırlı olsun , hızlı şarja takmayın , olabildiğince pc usb sine + ilk 3 kullanım tam şarj tam boşaltım , garanti belgesi ve faturayı saklayın , imkanınız varsa kulaklığın ucunu memory foam ile değiştirin son olarak da kutuyu fazla düşürmemeye çalışın.
    Ürünün şarj aleti hangi tarz da zira android 2.0 şarj aleti olmuyor cihaza

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.