Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: PELOTON Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.205
Cevap
617
Favori
1.223.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bağladığınız cihazın hdcp 2.2 desteği yok ise 4k seyredemezsiniz netflix te 4k ibaresi bile çıkmaz.
  • Wifi 5ghz baglandi cihaz kendinden restart fln yaptim oldu. tv 4k ama netflikx 4k cikmiyor arkadasin dedigi gibi tv de hdcp 2 mi dir. Ondan yok heralde yoksa internet hizli cihazin hizi resimdeki gibi
    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wara

Wifi 5ghz baglandi cihaz kendinden restart fln yaptim oldu. tv 4k ama netflikx 4k cikmiyor arkadasin dedigi gibi tv de hdcp 2 mi dir. Ondan yok heralde yoksa internet hizli cihazin hizi resimdeki gibi
    hdcp 2.2 yoksa netflix 4 k da yok hocam
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    gozle gorulen bisey deil heralde ama bu hdcp neyse artik :) yazmiyor biyerde.
  • quote:

gozle gorulen bisey deil heralde ama bu hdcp neyse artik :) yazmiyor biyerde.
    tv nin kullanım kitapçığında teknik özellikler bölümünde yazar hocam
    Baska bir program yukledim orda 4k olarak.izleyebiliyorum filmleri.netflixle alakali bi djrum baska demek
    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

• quote:

Baska bir program yukledim orda 4k olarak.izleyebiliyorum filmleri.netflixle alakali bi djrum baska demek
    4k izleyemezsiniz demedim hocam netflix i 4k seyredemezsiniz dedim.
    aynen netflix sikintili
  • wara W kullanıcısına yanıt
    YÜklediğiniz programın adı nedir?

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    videobox asagiki adresten indirdim
    Трешбокс.ру
    HD VideoBox 2.10.8 для Android
    https://trashbox.ru/link/hd-videobox-android

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 5 Mart 2019; 5:57:28 >

• Ben de yaklasik 2 hafta once aldim. Ayni zamanda Beelink gt1 kullaniyorum. Netflix full hd cok guzel oldu. Iptv kanallari da gayet iyi oldu. Sesli aramayi cok seviyorum. Keske netflix icinde de sesli aranabilse. Mesela perfect iptv playerda sesli arama calisiyor. 5ghz ile baglanti sorunsuz. Av receiver ile dolby calismasi da cok hosuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 5 Mart 2019; 11:6:5 >
  • kunduns K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlı olsun. BeinConnect deneme şansınız var mı acaba? Uygulama güncellendi ve çalışıyor şeklinde bilgiler okudum ancak teyit edemedim.
    Bende MI Box S ve BeeLink GT 1 Mini arasında ve GT 1'e daha yakınım. İki cihaz arası bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Kullanmiyorum ama aksam fırsat olursa denerim sizin icin.

Netflix icinse ve full hd ve uzeri icin mibox cok daha guzel goruntu veriyor ( av receiver kullaniyorsaniz dolby ses de cabasi). Kullanım amaciniz ne onu bilmek lazim.

Teşekkür ederim. Digiturk üyesiyim ancak dizilerin sezonlarını tabletten değil de TV´den izlemek amacıyla hem Netflix hem de Bein Connect için en iyi tv box diye düşünüyorum ama özellikle Beinconnect çalışıyor mu teyit edemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth kulaklığım, Mi S Box dan stabile server yayını almamı engelliyor. Ne zaman kulaklığı açsam iptv server durmadan donuyor izlenemez hale geliyor, oysa normalde 24 saat çalışsa bile donma nedir bilmeyen bir iptv servera üyeyim.

Ne yapmak lazım sizce bu konuda ? modemim Zyxel VMG8324-B10A modeli ve hız 35 Mbit. Modemin wifi olarak Mi Box a gönderdiği sinyal il ile kulaklığın wifi sinyali karışıyor herhalde.

Kulaklığı açamaz hale geldim donmasın server diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmantoska -- 6 Mart 2019; 13:2:24 >
  • cmantoska C kullanıcısına yanıt
    Evet Wi-Fi ve Bluetooth ağı çakışıyor. Modemin 5 GHz ağına bağlanarak sorun çözülüyor ama baktım sizin modemde yokmuş. Modemi değiştirdim sırf bu yüzden.
  • Yanıt için teşekkür ederim. Hangi modeme geçtiniz öğrenebilirmiyim acaba, memnunsanız hemen ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Kulaklıksız server izlemekten hiç zevk almıyorum çünkü.
  • Arkadaslar merhaba burada yeniyim. Mi box s aldim. Ve puffin browser dan mouse kullanabilmek icin logitech wireless mouse aldim. Mouse usb ye taktim fakat mouse calismiyor. Ekstra bi islem yapmam gerekir mi acil yardim lutfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmantoska C kullanıcısına yanıt
    Tp link archer vr800 ya da vr 2800 alabilirsin.hangisine bütçen yetiyorsa onu al.bende ikisi de var çok memnunum.18 aydır hiç sorun çıkmadı zaten 3 yıl garantili.

Ayrıca Türknet'e 15 lira daha ödeyip bir üst pakete geçebilirsin.75 mbit'e kadar hız alabilirsin.bana 70-75 mbit hız geliyor çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 6 Mart 2019; 17:36:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.