Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.205
Cevap
617
Favori
1.223.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer sorun bende vardı. Ben wifi(2.4 GHZ) ile ilişkili olduğunu buldum. Çevremde çok fazla kablosuz ağ var mi box s i etkiliyor. İnternet için kablo ile bağlantı yaptım ve arada rastgele ortaya çıkan takılmalar düzeldi. Sizde kablosuz bağlantı yaptıysanız belki kablolu bağlantıyı deneyebilirsiniz.
  • youtube problemleri, saçma sapan reset attırması falan wifi bağlıyken ben de yaşadım. kabloya geçince hiç sorun kalmıyor.
  • Selam mi box s icin bir inceleme videosu cektim, eski bir mi box 3 kullanicisi olarak karsilastirmasi da yaptim.

Cihazla ilgili sorusu olan varsa beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    Var.

• mi box s aramaktayım.dm den ulaşabilirsiniz
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Nerden Alabiliriz.
  • Telegram android box grubu.
    Telegram
    Join group chat on Telegram
    https://t.me/joinchat/B7uHB0Xna60cGbT4J2rqLA

• birkaç gündür netflixe girerken N harfinde bekliyor. Netflixe güncelleme gelmişti. o günden beri yapıyor. sonra kafasına göre giriyor. bu problem ile karşılaşan var mı?
  • Bende cihazı bugün aldım. Ama Netflix çalışmadı

Bu içerik şu anda oynatılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir içerik seçin

• netflix ve youtube ta takılma yok ip tv izlerken sık sık takılıyor çok acayip var mı önerisi olan kanalları hemen açıyor ama buffer kısmında sıkıntı var ramin tamamını kullanmıyor ben anlamafım yardımcı olurmusunuz

• AED07 kullanıcısına yanıt
    Ara bellek sorunu vardır.
    İpciye söyleyin 5 saniyede halletsin.

• Mause kullanırken butonların köşelerine geldiğinizde veya ekranın bazı noktalarında gezerken örneğin bir dialog box a tıklarken ekran böyle titrer gibi oluyor yazılımsal bir sorun bunu benden başka yaşayan var mıdır?

sadece mause kullanırken oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixrio -- 19 Mart 2019; 1:12:9 >
  • es dosya yönticisi nasıl kuruluyor ? İndiriliyor yazıyor ama devam etmiyor.
  • ES Dosya yöneticisi kurulmuyor . İndiriliyor da kalıyor . Neden olabilir ? Internet v.s sorunu yok.
  • mb2007 M kullanıcısına yanıt
    kurması lazım olmazsa apksını indir kur apkmirordan

• Bunu kurdum. Başka bir durum digiturk play üyeliğim var ama google play de aramada çıkmıyor. Aynı şekilde indirip mi kurmak lazım ?
  • Netflix ve IpTv kullanacagim sadece onerirmisiniz kasma vs okudum cok mu kotu? 400tlye buldum kapali kutu

• matrixrio kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir yakınımın başına aynı durum geldi. Ekran çözünürlüğünü kontrol edin, 1080p-1080i vb. çözünürlük ayarlarında sıkıntı çıkarmayan ayarı bularak çözersiniz.
  • mb2007 M kullanıcısına yanıt
    Evet, markette bulunamayan programların apk'sını güvebilir kaynaklardan bularak Es Dosya ile yükleyebilirsiniz.
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Netflix ve Youtube için kesinlikle öneririm. Aynı zamanda Digiturk üyeliğiniz varsa DigiturkPlay ve/veya BeinConnect için de şu an için sorunsuz.

IPTV kullanmıyorum, o konuda yorumda bulunamam.

Kasma kasılma Netflix'te mümkün değil çünkü cihaz neredeyse Netflix için üretilmiş. Tek dikkat etmeniz gereken konu, cihazı kapatma tuşu ile kapatmayın, bırakın kendisi bekleme konumuna alsın. 400 TL iyi fiyat(MiBox4 versiyonu için.)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.