Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.212
Cevap
615
Favori
1.224.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mb2007

Hakli olabilirsin belki ama tv de hepsi destekleniyor
    Dolby digital
    Dolby digital plus
    Dts
    V.b
    Birde anlamadığım normal diskten oynadığım filmlerde de 5.1 alamıyorum. Film 5.1 ama stereo veriyor

Alıntıları Göster
    Hocam hangi oynatıcı kullanıyorsunuz? Arcsoft mx player veya kodi ise ayarlarından passtroughu aktif edip deneyin bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Hocam hangi oynatıcı kullanıyorsunuz? Arcsoft mx player veya kodi ise ayarlarından passtroughu aktif edip deneyin bir de

Alıntıları Göster
    Her ikisinide denedim sonuç aynı stereio 2.0 geliyor ses.

• merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldığım xiamoi mi box s 4k cihazımı satıyorum hepsiburadan com dan alındı 450 tl istanbul elden teslim
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazdan arıyorum.
    Satmak isteyen var ise dm'den ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler
  • Gyroscope Mini Fly Air Mouse

Ne tavsiye edersiniz?
    Basit ve ucuz olarak.

• Cihaz satmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

• Merhaba;
    Bu cihazdan ben de almak istiyorum. Ancak kafama takılan bir kaç durum var.
    1- Hdd 3.0 ile bağlantı yapıp, HDR 4k performansı nasıl.
    2- İp tv, kodi vb. 4k yayın performansı nasıl.
    Kullanan ve deneyimleyen arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, merhaba, TV’um maalesef akılsız, netflix seyretmek için bu cihaz (AliExpress 370TL) mı, yoksa 2. El Apple TV 3. nesil (İkinci el 370tl) mi? Telefonum iPhone, ama Samsung tabletim var, maç yayını izlediğim.
    Teşekkürler yardım için...

• Ethernet için tam uyumlu ve en iyi çözüm sağlayan dönüştürücü hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

Ethernet için tam uyumlu ve en iyi çözüm sağlayan dönüştürücü hangisi
    Ugreen ethernet, mi box icin uretilmis.

• Merhaba arkadaşlar,
    Bu cihazı sadece netflix 1080p ve 4k yayınlarını tvde izlemek için almayı düşünüyorum. Ancak bazı şikayetler okudum netflixte ki hataları ile ilgili...
    Cihazın kronik bir sorunu varmıdır? Netflix için önerirmisiniz? Tşkr ederim.

• dostum bu cihaz netflix ve youtube için üretilmiş sanki, sadece ethernet bağlantı kablosunu tak araya o kadar, 10 mbs internette bile akıyor.
  • unplogyourself kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam wifi ile 11-12 mbps hızlarda YouTube ve Netflix te hiç sıkıntı yok yağ gibi akıyor.

• Arkadaslar 15 gune kadar, mi box icin uretilen UGREEN usb 2.0, 3 usb+ethernet hub 8 ad. Elimde olacak, dusunenler p.m den ulasabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 1 Nisan 2019; 12:21:26 >
  • Merhaba, forumdaki arkadaşların tavsiyeleri ile bende xiaomi mi box S 4k satın aldım. Kurdum, kullandım, cihaz gerçekten çok başarılı, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Bir konuda daha yardımlarınıza ihtiyacım var, evde artık kumanda kargaşası yaşıyorum. Elimde 4 kumanda oldu. (TV, Uydu, Mi box, ses sistemi :( ). HDMI CEC ayarları ile Sony marka TVmin kumandası ile mi box açıkken menü işlemlerini sorunsuz yapabiliyorum. Ancak açma- kapatmada sorun yaşıyorum. Tv kumandası ile kapatma tuşuna bastığımda tüm sistemler (mi box dahil) kapanıyor. Ancak aynı tuşla açtığımda sistemde sadece mi box açılmıyor. Mutlaka mi box kumandası ile açmam gerekiyor. Açtıktan sonra tv kumandası yine aktif oluyor. Böyle olunca tv açmak ve hdmi kaynak geçişleri için bir kumanda, mi box açmak için bir kumanda, uydu için bir kumanda taşıyorum. Allahtan ses sistemi yayındaki ayarlar için kumanda istemiyor.

Konuyu uzattım kusura bakmayın ama sormak istediğim, mi box s te, tv kumandası ile hem açma hem kapatma yapamaz mıyım ? Yapılamayacaksa, mi box kumandasında bir tuşa tv kaynak seçme ekleyebilirim ? Buda olmayacaksa tv kumandası hiç kapatma yapmasın, mi box hep açık kalsın, tv kumandasını menulerde kullanayım istiyorum.. mümkünmüdür? Bazı eski yorumlarda okuduğum kadarı ile eski android sürümünde power tuşuyla ne yapılması istendiği seçilebiliyormuş sanırım.. artık yok. Bu ayarı nasıl yapabilirim?

HDMI değişikliği, CEC ayarları dahil bir çok şeyi denedim ama mi box açılmıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acradres -- 3 Nisan 2019; 9:51:54 >

• cihazı ilk açtığımda donma problemi yaşıyorum.sonra kapatıp açtığımda düzeliyor ve bu her zaman oluyor.daha önce böyle sorunla karşılaşan var mı?
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    Bende ve çoğu arkadaşta vardı bu sorun.

orhanyor arkadaşın mesajı ile çözdük:

quote:

Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum kasma sorununu çözdüm. Ne zaman uykuya geçse açtığımdan inanılmaz kasıyordu tek çare Reset atmaktı araştırdım çözümü çok basitmiş. Ayarlara girin HDMI CEC i bulun o başlık altındaki 3 özelliğide açın.
    Bende cihaz resmen uçuşa geçti 3 gün oldu günde 4-5 kere açar kapatırız daha bir kere kasma olmadı yağ gibi akıyor Kodi YouTube vs.. valla içime çok dert olmuştu yazık verdiğim paraya demeye başlamıştım...

Edit: işinize yaradıysa uplayın ilk sayfaya yerleşsin bende çözümü Reddit te gördüm herkes aynı problemden şikayetçiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acradres

Merhaba, forumdaki arkadaşların tavsiyeleri ile bende xiaomi mi box S 4k satın aldım. Kurdum, kullandım, cihaz gerçekten çok başarılı, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Bir konuda daha yardımlarınıza ihtiyacım var, evde artık kumanda kargaşası yaşıyorum. Elimde 4 kumanda oldu. (TV, Uydu, Mi box, ses sistemi :( ). HDMI CEC ayarları ile Sony marka TVmin kumandası ile mi box açıkken menü işlemlerini sorunsuz yapabiliyorum. Ancak açma- kapatmada sorun yaşıyorum. Tv kumandası ile kapatma tuşuna bastığımda tüm sistemler (mi box dahil) kapanıyor. Ancak aynı tuşla açtığımda sistemde sadece mi box açılmıyor. Mutlaka mi box kumandası ile açmam gerekiyor. Açtıktan sonra tv kumandası yine aktif oluyor. Böyle olunca tv açmak ve hdmi kaynak geçişleri için bir kumanda, mi box açmak için bir kumanda, uydu için bir kumanda taşıyorum. Allahtan ses sistemi yayındaki ayarlar için kumanda istemiyor.

Konuyu uzattım kusura bakmayın ama sormak istediğim, mi box s te, tv kumandası ile hem açma hem kapatma yapamaz mıyım ? Yapılamayacaksa, mi box kumandasında bir tuşa tv kaynak seçme ekleyebilirim ? Buda olmayacaksa tv kumandası hiç kapatma yapmasın, mi box hep açık kalsın, tv kumandasını menulerde kullanayım istiyorum.. mümkünmüdür? Bazı eski yorumlarda okuduğum kadarı ile eski android sürümünde power tuşuyla ne yapılması istendiği seçilebiliyormuş sanırım.. artık yok. Bu ayarı nasıl yapabilirim?

HDMI değişikliği, CEC ayarları dahil bir çok şeyi denedim ama mi box açılmıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
    Arkadaşlar ben şöyle bir çözüm buldum, belki aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur.

- Tvden HDMI CEC aktif yaptım fakat HDMI otomatik kapatmayı iptal ettim.
    - Mi box HDMI CEC kısmında sadece CEC kontrolü aktif ettim, diğer ikisini iptal ettim.
    - Yine Mi Box ekran koruyucu kısmından uyku seçeneğini sürekli açık olarak ayarladım.

Böylece tv sistemi kapattığımda mi box kapanmıyor. Tv kumandası ile de mi box ı istediğim gibi kontrol ediyorum.

Kötü olan tarafı mi boxın sürekli açık olması. Yine de bir kumandadan daha kurtulmuş oldum, memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Bende ve çoğu arkadaşta vardı bu sorun.

orhanyor arkadaşın mesajı ile çözdük:

quote:

Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum kasma sorununu çözdüm. Ne zaman uykuya geçse açtığımdan inanılmaz kasıyordu tek çare Reset atmaktı araştırdım çözümü çok basitmiş. Ayarlara girin HDMI CEC i bulun o başlık altındaki 3 özelliğide açın.
    Bende cihaz resmen uçuşa geçti 3 gün oldu günde 4-5 kere açar kapatırız daha bir kere kasma olmadı yağ gibi akıyor Kodi YouTube vs.. valla içime çok dert olmuştu yazık verdiğim paraya demeye başlamıştım...

Edit: işinize yaradıysa uplayın ilk sayfaya yerleşsin bende çözümü Reddit te gördüm herkes aynı problemden şikayetçiydi.
    teşekkür ederim arkadaşın paylaştığı iyi olmuş,eve gidince denicem bunu.

• Merhabalar,
    MI BOX S ariyorum. elinde satilik olan varsa lutfen iletiseme gecebilir mi, sifir olmasi tercih sebebidir. tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.