Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alestavira028 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.205
Cevap
617
Favori
1.223.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wwtr

Netflix ve Youtube için kesinlikle öneririm. Aynı zamanda Digiturk üyeliğiniz varsa DigiturkPlay ve/veya BeinConnect için de şu an için sorunsuz.

IPTV kullanmıyorum, o konuda yorumda bulunamam.

Kasma kasılma Netflix'te mümkün değil çünkü cihaz neredeyse Netflix için üretilmiş. Tek dikkat etmeniz gereken konu, cihazı kapatma tuşu ile kapatmayın, bırakın kendisi bekleme konumuna alsın. 400 TL iyi fiyat(MiBox4 versiyonu için.)
    Digiturk play i nasıl kurdunuz ?
  • mb2007 M kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir apk sitesinden apk'sını indirin sonra bu APK'yı USB'ye atın. Es Dosya Yöneticisi ile APK'yı USB'den kurabilirsiniz.
  • Hariçten kurulan apk lar ana ekranda gözükmüyor. Bunun bir yolu var mı ? Örneğin chrome, popcorn, digiturk play gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb2007

Hariçten kurulan apk lar ana ekranda gözükmüyor. Bunun bir yolu var mı ? Örneğin chrome, popcorn, digiturk play gibi.
    play.google.com
    App Tray for TV (Launcher) - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.xamous.tvapptray&hl=tr

bu uygulama ana ekrana eklemiyor ama
    kendi eklenip tıkladığınızda uygulamalar adirekt erişmenizi sağlayıp işi biraz kolaylastırıyor hocam

• Arkadaşlar Tv sony nx700 40 inç 2010 da almıştım.. Hdmi1 arc girişine mi box bağladığımda görüntü alamıyorum.. Apple tv 3 bağlarsam hdmi1 den görüntü alıyorum..
    Hdmi2,3,4 bağlasam mi box dan görüntü alıyorum fakat optic çıkışını aparatla 5.1 DD technics ses receiver ına bağlarsam DD 5.1 ses alamıyorum.. hdmi girişli ses receiverı istiyor .5.1 sesi hdmi üzerinden passthrouh olarak iletiyor.
    bu işlem için linkini verdiğim aparat işe yararmı ? kullanan yada bilgisi olan var mı?
    urun.n11.com
    Hdmı To Hdmı+audio Optik 4k Ve 2k Metal Hdmı Ses Ayırıcı - n11.com
    https://urun.n11.com/projeksiyon-kablolari/hdmi-to-hdmiaudio-optik-4k-ve-2k-metal-hdmi-ses-ayirici-P318698685

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 21 Mart 2019; 19:31:54 >

• Canlı TV izlemek için tavsiye edeceğiniz bir uygulama varmı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Güvenilir bir apk sitesinden apk'sını indirin sonra bu APK'yı USB'ye atın. Es Dosya Yöneticisi ile APK'yı USB'den kurabilirsiniz.
    Merhaba, ben de bu üründen almak istiyorum yalnız özellikle istediğim 3 uygulama var: (English Club TV, Linkedin Learning, Udemy). Mesajınızdan APK ile kurulabileceklerini öğrenmiş oldum, lakin:

Bunların, android tv için geliştirilmemiş uygulamalar olması dolayısıyla yatay/dikey, butonların çalışması konularında başarıyla çalışıp çalışmayacağına bakabilecek bir forumdaş var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsandal -- 22 Mart 2019; 10:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsandal

Merhaba, ben de bu üründen almak istiyorum yalnız özellikle istediğim 3 uygulama var: (English Club TV, Linkedin Learning, Udemy). Mesajınızdan APK ile kurulabileceklerini öğrenmiş oldum, lakin:

Bunların, android tv için geliştirilmemiş uygulamalar olması dolayısıyla yatay/dikey, butonların çalışması konularında başarıyla çalışıp çalışmayacağına bakabilecek bir forumdaş var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Set oriantation apk indirip düz görünen uygulamaları yan olarak çalıştırabilirsin.

• Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum kasma sorununu çözdüm. Ne zaman uykuya geçse açtığımdan inanılmaz kasıyordu tek çare Reset atmaktı araştırdım çözümü çok basitmiş. Ayarlara girin HDMI CEC i bulun o başlık altındaki 3 özelliğide açın.
    Bende cihaz resmen uçuşa geçti 3 gün oldu günde 4-5 kere açar kapatırız daha bir kere kasma olmadı yağ gibi akıyor Kodi YouTube vs.. valla içime çok dert olmuştu yazık verdiğim paraya demeye başlamıştım...

Edit: işinize yaradıysa uplayın ilk sayfaya yerleşsin bende çözümü Reddit te gördüm herkes aynı problemden şikayetçiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 24 Mart 2019; 22:57:44 >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

• Üstadım çok teşekkürler.Cihaz 10 numara oldu şimdi

• rica ederim arkadaslar valla sektirmeden her ama her acilista kullanilamayacak derecede kasiyordu. hem boylece mi box u acinca artik TV de otomatik aciliyor kapatincada TV de kapaniyor ve HDMI girisini aciyor TV kumandasinin yerini unuttum..
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Sizinle birebir aynı durumdaydım şimdi rahat ettim. Umarım yeni güncelleme ile daha da sıkıntısız bir hale gelir.

• Netflixte 4k gozukuyormu bi resim alabilirmiyiz arkadaslar

• Samsung 46f8000 ile test yapan var mıdır ? xiaomi mi s'i TV'e HDMI 3 ARC a bağlayıp, TV den optik çıkış ile pionerr receiver a ses aktarabilir miyim ?
  • samsung 46f8000 hdm 3 (arc) a bağlandı. TV den receieer a optik çıkış var. Sterio sesler çalışıyor ama 5.1. ve DTS çalışmıyor. Başka yapaak birşey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb2007

samsung 46f8000 hdm 3 (arc) a bağlandı. TV den receieer a optik çıkış var. Sterio sesler çalışıyor ama 5.1. ve DTS çalışmıyor. Başka yapaak birşey var mı ?
    selamlar, orda mi box un yapabilecegi birsey yok malesef.. sesi tv ye veriyor ama tvniz hdmi den gelen ses kaynagini isleyip optige verirken demekki 5.1 i desteklemiyor. en guzeli hdmi girisli bir receiver almaniz sesi kendi ayiklayip goruntuyu tv ye atsin.
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    bu cihazin performansi gercekten super ben hala sasiriyorum. 5ghz baglantim var belki ondandir bilemiyorum ama kodi de 8gb lik filmleri diger odadaki media serverdan okurken saniyesinde aciyor hani sanki bilgisayarimda cift tiklamisimda o hizda aciyor app arasi gecislerde tekleme dahi yok gercekten daha ne kadar iyi olabilir ki.. youtube zaten genelde acik devamli biseyler oynuyor :) tv kanllarinda bu kadar copluk icerik varken boyle birsey sartti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

selamlar, orda mi box un yapabilecegi birsey yok malesef.. sesi tv ye veriyor ama tvniz hdmi den gelen ses kaynagini isleyip optige verirken demekki 5.1 i desteklemiyor. en guzeli hdmi girisli bir receiver almaniz sesi kendi ayiklayip goruntuyu tv ye atsin.

Alıntıları Göster
    Hakli olabilirsin belki ama tv de hepsi destekleniyor
    Dolby digital
    Dolby digital plus
    Dts
    V.b
    Birde anlamadığım normal diskten oynadığım filmlerde de 5.1 alamıyorum. Film 5.1 ama stereo veriyor

• mb2007 M kullanıcısına yanıt
    kodi kullaniyosaniz sorun olmamasi lazim.. herhalde playerin ayarlarindandir.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.