Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mydonose13 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.205
Cevap
617
Favori
1.223.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direkt çalışması lazım. Mouse u bilgisayara bağlayıp denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap icin tesekkurler. Mouse u pc ye taktim calisiyor. Mi box usb girisine takinca calismiyor. Acaba biyerden ayarlardan aktif etmek mi gerekiyor bilemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmantoska C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi ya 5ghz destekli modem yada usb ethernet adaptör problemini çözer. Ben bu ürünü kullanıyorum iş görüyor hemde uygun.
    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

• Bende dlink modem vardi wifisi devamli kopuyodu miboxun.asus modem taktim sikinti bitti

• www.hepsiburada.com
    S-Link SL-U60 Usb 2.0 To LAN Çevirici Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-u60-usb-2-0-to-lan-cevirici-p-BS41152

Ben bunu almıştım ancak bozuk çıktı veya ben yapamadım. Cihazı bağladığımda Xiaomi de wifi kısmı işareti olan çeyrek daire yayı simgesi değişmesi lazım ve çift taraflı ok a dönmesi lazım değilmi, bende hiç bir şey olmuyor bunu bağladığımda, wifi a bağlı kalmaya devam ediyor.

Sizce bozuk mu device yoksa ben mi başaramadım ?

tam linki nedir memnun kaldığınız ethernet-usb cihazının acaba ?

Kablonet kullanıyorum. Infinity401'e geçtim.
  • Arkadaşlar cihaza kodi yi yükledim kanal çıkmıyor buna kanal listesini falan nasıl yüklüyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Arkadaşlar cihaza kodi yi yükledim kanal çıkmıyor buna kanal listesini falan nasıl yüklüyoruz ?

Edit: Ulusal kanallar ve Beinsports için Turkvod eklentisini yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 7 Mart 2019; 11:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

https://eksisozluk.com/entry/78580135

Edit: Ulusal kanallar ve Beinsports için Turkvod eklentisini yükleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Teşekkürler dostum

Alıntıları Göster
    Rica ederim.
  • Fiyatlar uçmuş yine, 550, 600 tl den aşşağı yok mi box s, şaka gibi

• 4 K yayın veren ip tv varmı bilgisi olan
    TRY 26.08 6%OFF | USB Ethernet with 3 Port USB HUB 2.0 RJ45 Lan Network Card USB to Ethernet Adapter for Mac iOS Android PC RTL8152 USB 2.0 HUB
    aliexpress.com
    US $4.99 25% OFF|USB Ethernet with 3 Port USB HUB 2.0 RJ45 Lan Network Card USB to Ethernet Adapter for Mac iOS Android PC RTL8152 USB 2.0 HUB-in Network Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/cPykf2A9

Link bu hocam. Ben direk bağladım çalıştı. Wifi yi de kapattım sonradan.

• Merhaba yaklaşık 13 aydır netspeed 75mb hızında internet kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım desem yeridir ancak 15 gün önce netflix üyeliği yaptırdık uhd paketini aldık ertesi gün baktım HD yayın bile zor oynatılıyor Speedtest test ettim internet mükemmel hemen netflix aradım fast.com üzerinden bir test yapırdı hızım 15 Mb çıktı aynı cihaz ile hemen abimlere gidip bu kez superonline ile denedim zaten abimin aldığı hız 25mb fast.com da 24 mb çıktı 4k olarak izledim tabi netflix sorun iss dedi bencede haklı olarak bu olayı daha önce duymuştum ama açıkcası netflixle işim olmadığından çokta önemsemedim ve hemen netspeed aradım güzelce derdimi detaylı olarak anlattım sanırım pek anlamadı arıza kaydı bıraktım sağolsun ertesi sabah ben işteyken tt arkadaş gelip hattı detaylı incelemiş beni aradı ve hattımda sorun olmadığını 75 mb olduğunu bu hızdan yukarı alamazsınız dediler benim sorunum o değil ki dedim arkadaşa derdimi anlattım tabi hız kısıtlaması yapılıyor demedi belki tembihlediler yada gerçekten bilgisi yok bilemiyorum bir sorun yok dedi kestirdi attı ve bu güne geldik tabi sorun devam ediyor messengerdan hem Speedtest hemde fast.com test edip yolladım Sorumu detaylı ve açıklayıcı anlattım IT ekipleri inceleyecek bir sorun varsa çözümlenir dediler tabi ki bir sorun var hız kısıtlaması yapıyorsunuz sorun bu başka açıklaması yok eğer çözülmez ise şimdi xioami mi box s için vpn önerisi olan kullandığı vpn ye ortak arayan yada ücretsiz vpn tavsiyesi olan varmıdır..

• jrbuji J kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevap vermem uzun sürdü kusura bakmayın xioami mi box s mi abimin superonline ile denedim kesinlikle iss kaynaklı bir sorunmuş sadece HD izlemek uhd için vpn kullanmaktan başka çarem kalmadı tt ve onun altyapısını kullanan iss malesef vpn kullanıp uhd yapıcağız
  • Ben bu cihazı aldığıma pişman oldum. Cihazı sadece Youtube ve Netflix için kullanıyorum. Netflix'te sorun yok ama YouTube beni çileden çıkardı. Sorun uygulamada mı yoksa cihazda mı çözemedim. Arayüz bazen çok takılıyor. Sinir ediyor insanı. YouTube'da videoyu ileri veya geri sardırdığım zaman birşeyler oluyor ve cihaz kendine reset atıyor. Ve ekranda görseldeki animasyon sürekli oynayıp duruyor. Ama cihaz açılmıyor. İllaki fişini çekip tekrar takmam gerekiyor. Resmen paramı çöpe atmış gibi hissediyorum. • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Youtube bir de Puffin browser üzerinden izlemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

4 K yayın veren ip tv varmı bilgisi olan
    4k iptv cok zor ben rastlamadim . markette okko diye program var rus programi ama filmler ingilizce oalrak izlenebiliyor 1 hafta deneme suresi veriyor mail adrese.netflix gibi maili degistirip izliyorum arada ben. filmler 4k
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Çok uzun videoda veya çok atlama yapınca böyle oluyor donanım mi yetmiyor yazılımsal mi göreceğiz. Umarım bu sorunları çözen güncelleme gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Ben bu cihazı aldığıma pişman oldum. Cihazı sadece Youtube ve Netflix için kullanıyorum. Netflix'te sorun yok ama YouTube beni çileden çıkardı. Sorun uygulamada mı yoksa cihazda mı çözemedim. Arayüz bazen çok takılıyor. Sinir ediyor insanı. YouTube'da videoyu ileri veya geri sardırdığım zaman birşeyler oluyor ve cihaz kendine reset atıyor. Ve ekranda görseldeki animasyon sürekli oynayıp duruyor. Ama cihaz açılmıyor. İllaki fişini çekip tekrar takmam gerekiyor. Resmen paramı çöpe atmış gibi hissediyorum.
    Aynı sorun bende de var, Youtube'da ileri sararken bu sorunu yaşamayayım diye dua ediyorum. 10-15 video'da bir mutlaka aynısını yaşatıyor bana. Youtube TV değil de normal Youtube APK ile kurdum onda da kumanda ile bişi yapamıyoruz mecbur tekrar Youtube TV kullanmaya başladım. Donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyorum, zira evdeki 4 yıl önce aldığım LG TV'de de aynı Youtube TV programı var ve onda hiç böyle bir sorun yaşamadım. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun. Ben eski bir Youtube TV APK'sı indirip kurmayı deneyeceğim. Sorun düzelirse sizle paylaşırım APK'yı burdan, herkes faydalanır.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.