Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Beta güncelleme iyi güzel ama inanılmaz pil tüketiyor umarım gelecek güncelleme ile çözerler şu sorunu. Bir de arka plan da programları kapatma dediğim halde ısrarla kapatıyor. Telefonu uyku modundan çıkarınca uygulamayı tekrar çağırınca yeniden yüklüyor. miui optimizasyonu kapattığım halde.

Miui 9 dağıtımını durduruldu sanırım bu pil sorunu nedeniyle. Bende indirip yükleyecektim pille ilgili çok geri dönüş olmuş resmi dağıtılmasını bekleyeceğim artık.

İlginçtir bugün bir güncelleme daha aldı ve inanılmaz hızlandı alet ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    ne güncellemesi hocam? 8.5.9.0 üzerine mi, yoksa geliştirici sürümü üzerine mi?
  • didici D kullanıcısına yanıt
    geliştirici sürüm üzerine
  • miui 8e demir attık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.11.6 Pil sorunu halledilmiş ve performans anlamında ciddi ilerleme kaydedilmiş. Ayrıca şu sol tarafa sürüklediğimizde gelen ektra kısayolları içeren bilgi ekranı Tamamen Türkçeleştirilmiş.
  • Arkadaşlar cihazın pil performansı çok iyi lakin kafama takılan şeyler var.

Burada 16-17 saat ekran süresi alan arkadaşlar vardı. Ben 10 saat civarı alıyorum tam şarj ile lakin hiç WiFi kullanmadan, hem 3g mobil veri ile. Aradaki farkı bu mu oluşturuyor acaba?

Bir de pil kullanımı kısmına baktığımda hep yazılım, %70-75 arası, donanım ise %25-30 arası oluyor. Genelde hep donanım, özellikle de ekran çok pil tüketir cihazlarda, bunda farklı.

Sizde de böyle mi normal mi bu yoksa benim cihazda mı sıkıntı var acaba, öyle ise potansiyelinden daha düşük pil performansı mı alıyorum acaba?

En çok pil tüketenler de WhatsApp ve Chrome oluyor hep bu arada.

• Bu arada kesinlikle tavsiye etmiyorum şu kırılmaz camı. 1 ay olmadı hem ekran ışık şiddetini azaltıyor hem dokunmatik saçmalıyor ve en kötüsü iz yapıyor arkadaşlar. Kenarlarında girmesi mümkün olmayan yere toz girmiş sinir oldum.

Bu ekran içine bakan yüzü bu arada.

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 7 Kasım 2017; 19:4:2 >

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    aynı benim telde öyle. yalnız Chrome kullanmıyorum ben WhatsAppta sık kullanmıyorum.
    + pil %50ye indiğinde ekran süresi 7 saat üstü iken kalan %50de 4 5 saat arası oluyor.
    miui 8 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 7 Kasım 2017; 20:33:12 >
    Bide bu ürünü dene (Ürün ekranı full kaplıyor )

http://mobil.mobilcadde.com/dafoni-xiaomi-mi-max-mi-max-2-curve-tempered-glass-premium-beyaz-full-cam-ekran-koruyucu-76506

Fiyatı biraz pahalı ama değer mi kesinlikle değer, bu ürünün camını diğer telefonlarımda da kullandım ne bir açılma, kabarcık, toz sıkıntısı vermedi. Ama üründe canımı tek sıkan nokta oda ekran üstündeki kuşlara 100% uymuyor hatta orta tuş hariç diğerleri hiç tutmadı ki uygulamasını mükemmel yaptım diyebilirim.

Onunda şöyle aştım tuş ışıklarını kapattım sorunda kalmadı))

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar cihazın pil performansı çok iyi lakin kafama takılan şeyler var.

Burada 16-17 saat ekran süresi alan arkadaşlar vardı. Ben 10 saat civarı alıyorum tam şarj ile lakin hiç WiFi kullanmadan, hem 3g mobil veri ile. Aradaki farkı bu mu oluşturuyor acaba?

Bir de pil kullanımı kısmına baktığımda hep yazılım, %70-75 arası, donanım ise %25-30 arası oluyor. Genelde hep donanım, özellikle de ekran çok pil tüketir cihazlarda, bunda farklı.

Sizde de böyle mi normal mi bu yoksa benim cihazda mı sıkıntı var acaba, öyle ise potansiyelinden daha düşük pil performansı mı alıyorum acaba?

En çok pil tüketenler de WhatsApp ve Chrome oluyor hep bu arada.

Ben 12 saatten fazla ekran süresi aldığımı hatırlamıyorum, 16 saat ekran süresi alanlar sanırım ekran ışığını en kısıkta kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Bu arada kesinlikle tavsiye etmiyorum şu kırılmaz camı. 1 ay olmadı hem ekran ışık şiddetini azaltıyor hem dokunmatik saçmalıyor ve en kötüsü iz yapıyor arkadaşlar. Kenarlarında girmesi mümkün olmayan yere toz girmiş sinir oldum.

Bu ekran içine bakan yüzü bu arada.

https://m.aliexpress.com/s/item/32828852603.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bundan siparis verin. Turkiyede bu kadar kalitelisi yok. Ekrani karartmiyor daha az parmak izi tutuyor ve cok daha kaygan.

Hayirli gunler.

• 18 saat ekran süresi alabiliyorum. Ekran parlaklığı otomatikte genel de. Bu sürelere ulaşabilmek için wifi bağlantısıyla kullanmanız lazım. 4g de ise 13 saatten aşağı düşmüyor. Yalnız ufak bir hatırlatma miui kullanıyorsanız bu süreleri görmek zor zaten.
  • 80 tl bir ürüne para vereceğim ama o da tam uyumlu olmayacak ha kırarım ben onu bu 9 tl lik bir koruyucu o bile kusursuz oturuyordu öyle diyim. Note 4 modelini 1 yıl kılıfsız koruyucu olmadan kullandım bir şey olmadı buna da bir şey almayı düşünmüyorum. Zira yaptığınız masraf yeni ekran ücretini geçiyor
  • Global stabil 9 geldi sonunda :)

Yurtdışından gelmesini beklemedim açıkçası ki her daim alışveriş yapan birisiyimdir. Aynen ekranla ayni fiyatta bende bi tane daha koydum üstüne)) gözüm de alıştı artık sadece home ikonu gözüküyor))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-asistanım -- 8 Kasım 2017; 10:28:45 >
  • barlas_dnz B kullanıcısına yanıt
    Uraa))

• Eve gidince ilk işim güncellemeyi yüklemek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 8 Kasım 2017; 10:38:42 >
  • Erkani bölmek çok kullanışlıymis büyük ekranda :) youtube arka planda çalışmasida çok güzel. Ekranı kapatınca duruyor ama bunun bi çözümü var mı

• MIUI9'a geçenler deneyimlerini paylaşırsa seviniriz.
  • Bende şimdi indiriyorum 9 u...bakalım ne fark edecek,hayırlısı diyelim🙂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.