Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008_008 Kesinlikle işini fazlasıyla görür. Bende oyun ve kamera yok 78 tane uygulamam var hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSTF49 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ayar kısmını bulmuş oldum, ancak dediğim ayar yok, favori oluşturmamak daha mantıklı olur.

• Son sorum olarak büyüklük olarak baya büyük benim ellerde ufak kullanmada sıkıntı yaşar mıyım. Kumaş pantolon cebine rahat giriyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagwarAntwone

Son sorum olarak büyüklük olarak baya büyük benim ellerde ufak kullanmada sıkıntı yaşar mıyım. Kumaş pantolon cebine rahat giriyor mu

Eliniz büyük dahi olsa tek elle kullanmak çok zor. İki elle kullanımda el boyutunun pek bir önemi kalmıyor. Dar kesim pantolonlarda cebe sığmayabiliyor.

• root yapmak için bootloader kilidini açma yolları nelerdir? ayarlarda olan yöntem haricinde bir yöntem var mıdır?

ek: bir de bu bazı reklamlarda gördüğüm, iki uygulamayı aynı anda açmak nasıl oluyor?

ek2: 8.5.9.0 kararlı sürümdeyim, güncellemeleri kontrol et dediğimde "uygun güncelleme yok" diyor telefon; ancak pcye kurduğum "mi pc suite" programı
    "mi pc suite'i kullanmak için cihaza güncelleme yapmalısın
    bağlantı olmadan önce cihazınızı güncelleyin"
    anlamında hata verip telefonun pcye bağlandığını görmüyor.
    pcde win10 kurulu ve bu telefonun sürücülerini yükleyemedim hala, internette her yerde olan adb-setup-1.4.3.exe adlı program ile de denedim yine olmadı. Olmadı derken, telefonu pcye kendi data kablosuyla bağladığımda sadece şarj ediyor, sürücü olarak göstermiyor içlerini, aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir aygıt çıkıyor ve sürücü güncelleştirme yapmıyor :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didici -- 29 Ekim 2017; 21:19:55 >

• ne zaman twrp ve rom kurulumu eklenecek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didici -- 29 Ekim 2017; 21:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: didici

ne zaman twrp ve rom kurulumu eklenecek acaba?

Eğer twrp yüklü ve bl kilidi açıksa rom paketini indirip direk twrpden flaşlayabilirsiniz. Ben cihazı kullanmadığım için çok yorum yapamıycam. Developer romdaydım ve 7.10 diye bir güncelleme gelmişti ama yapmamıştım onu kullanmadığım için. Ayrıca miui8 global romdan miui9 developer roma dönüş var mı hiç bilmiyorum.

• Kurcalamaya gerek yok arkadaslar gayet problemsiz akici uzun pil omurlu bir cihaz.

Alin kullanin

• didici D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Win 10 a ekstra bir kurulum yapmadım otomatik yükledi kendisi. Cihazın içini görmeniz için telefonun bağlantı modunu bildirim menüsünden seçmeniz gerekir. Depolama aygıtı olarak seçerseniz içini görebilirsin.
  • MIUI 9 Global kararlı sürüm, Max 2 için kademeli olarak dağıtılmaya başlandı.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    bir an öncr grlse keşke.

miui 9 beta twp bootloader kilidi vs soran arkadaşlar yakında miui 9 için resmi güncelleme yayınlanacak zaten acele etmeyin

• merhaba arkadaşlar cihazda hafıza kartı bulunuyor mu acaba
    birde gezegen gsm satıyor satıcı güvenilir mi acaba ????
    teşekkür ederim cevaplarınız için iyi forumlar...
  • Yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ve çok memnunum ancak bir husus dışında: Ses ayarlarından telefonun zil sesini yükselttiğim veya kıstığım zaman telefon otomatik olarak bildirim sesini de aynı oranda yükseltiyor veya kısıyor. Önceki telefonumda (LG G2) zil sesi ve bildirim sesi ayrı ayrı değiştirilebiliyordu. Bu konuyla ilgili bir kaç program yükledim ancak çözüm olmadı. Ben zil sesi yüksek, bildirim sesi ise düşük olsun istiyorum; çok mu şey istiyorum 😊 Bu konuda benzer bir sorun yaşayıp ta çözüm bulan var mı?

• Hafıza kartı takılabiliyor ancak ayrı bir hafıza kartı yuvası yok; hafıza kartı takacaksanız, iki ayrı hat kullanamazsınız, çünkü hafıza kartı sim yuvasına takılıyor.

• teşekkür ederim cevabınız için 2 sorum olacaktı ürün migroslar'da bulunuyor'mu acaba varsa'da 128 gb hafızalı modeli varmıdır acaba

diğer sorum ise telefonun kronik sorunu varmı acaba öbür telefonum lumia 920'idi ve bir ahize sorunu vardı o dertten aşırı dert yanıyordum mecburen hoparlör ile konuşmak zorunda kalıyordum acaba alsam pişman edermi beni inşallah sorunları yoktur.
  • Miui 9 kullanan arkadaşlar şu bağlantıda daha önce paylaştığım hatalar 9'da düzelmiş mi? Test edebilecek olan var mı ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 30 Ekim 2017; 19:45:18 >
  • MSTF49 M kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımı yükledikten sonra cihaza hard reset atıp sıfırdan kullanmak stabilizasyon açısından yapılmalı mı sizce? Genelde bu tür sıfırlama işlemleri Android yükselttikten sonra yapılıyor.
  • ben başka bir launcher kullnıyorum; şimdi bu mi9 deen şeyi güncellemem bende bir fark yaratacak mı?

yani mi9 işletim sistemimi yoksa sadece başlatıcı mı?

hayırlı günler.
  • Herkesin telefonu 1den 100e 2 saat 10 dakika gibi bir süre ile mi şarj oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

Herkesin telefonu 1den 100e 2 saat 10 dakika gibi bir süre ile mi şarj oluyor ?

2 saat 10 dk veya 2 saat 15 dk gibi bir sürede doluyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.