Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

Herkesin telefonu 1den 100e 2 saat 10 dakika gibi bir süre ile mi şarj oluyor ?

2 saat 10 dk veya 2 saat 15 dk gibi bir sürede doluyor.

Teşekkürler hocam 👍 Bir de miui 9 ne zaman yayinlaniyor Türkiye için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barad-dûr -- 30 Ekim 2017; 22:14:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar whatsapp dan mesaj geldiginde bildirimlerde 1 yeni mesaj 2 yeni mesaj gibisinden yazi cikiyor ama icerigi gorunmuyor. normalde cogu mesaji bildirimlerden okurdum cok pratik oluyordu. saniim miui de bir ayari falan var. epey kurcaladim ama cozemedim. var midir bi yolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killknight kullanıcısına yanıt
    maalesef ben de olmadı, demekki eski telefonun sürücüleri duruyor onları bir silip deneyeyim, teşekkür ederim.
  • Miui 9 global stabil 8.5.9 to 9.0.1 link

http://bigota.d.miui.com/V9.0.1.0.NDDMIEI/miui-blockota-oxygen_global-V8.5.9.0.NDDMIED-V9.0.1.0.NDDMIEI-76f63d8718-7.1.zip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moloss kullanıcısına yanıt
    emin değilim ama sanırım:

kilit ekranı için:
    "ayarlar/kilit ekranı&parmak izi/gelişmiş ayarlar/cihaz kilitliyken/bildirim içeriğinin tamamını göster" seçeneğini seç

normal:
    "ayarlar/bildirimler&durum çubuğu/uygulama bildirimleri/whatsup/kayan bildirimler"i kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsme...

Miui 9 global stabil 8.5.9 to 9.0.1 link

http://bigota.d.miui.com/V9.0.1.0.NDDMIEI/miui-blockota-oxygen_global-V8.5.9.0.NDDMIED-V9.0.1.0.NDDMIEI-76f63d8718-7.1.zip

Hocam tam olarak nedir bu link ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Herkesin telefonu 1den 100e 2 saat 10 dakika gibi bir süre ile mi şarj oluyor ?

2 saat 10 dk veya 2 saat 15 dk gibi bir sürede doluyor.

Teşekkürler hocam 👍 Bir de miui 9 ne zaman yayinlaniyor Türkiye için ?

2 Kasım diye tahmin ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moloss

dostlar whatsapp dan mesaj geldiginde bildirimlerde 1 yeni mesaj 2 yeni mesaj gibisinden yazi cikiyor ama icerigi gorunmuyor. normalde cogu mesaji bildirimlerden okurdum cok pratik oluyordu. saniim miui de bir ayari falan var. epey kurcaladim ama cozemedim. var midir bi yolu.

İki parmakla aşağı doğru çekmeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsme...

Miui 9 global stabil 8.5.9 to 9.0.1 link

Hocam global stabil henüz yayınlanmadı, China stabil sürüm var şuan.

• didici D kullanıcısına yanıt
    malesef hocam ise yaramiyor.

• 2 parmakla cektigimde tepki vermiyor hic inmiyor bile

• quote:

2 parmakla cektigimde tepki vermiyor hic inmiyor bile

Bildirim çubuğunu aşağı çekip WhatsApp bildirimini 2 parmakla aşağı çekin.

• cok sagolun boyleymis dogrusu. denedim gosterdi.

• quote:

cok sagolun boyleymis dogrusu. denedim gosterdi.

Pek kullanışlı değil ama hiç yoktan iyidir.

• Barad-dûr kullanıcısına yanıt
    Bu link update paketi eğer telefonunuzda 8.5.9 kurulu ise miui 9 global stabile güncellemek için fakat bugün denedim.Beta tester kullanıcı hesabı istiyormuş.
  • Telefonun kronik hiçbir sorunu yok, boyutu gözünüzü korkutmuyorsa alın, pişman olmazsınız. Migros'ta satılıp sayılmadığını bilmiyorum. Ben GittiGidiyor dan aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilimanjaro34

Yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ve çok memnunum ancak bir husus dışında: Ses ayarlarından telefonun zil sesini yükselttiğim veya kıstığım zaman telefon otomatik olarak bildirim sesini de aynı oranda yükseltiyor veya kısıyor. Önceki telefonumda (LG G2) zil sesi ve bildirim sesi ayrı ayrı değiştirilebiliyordu. Bu konuyla ilgili bir kaç program yükledim ancak çözüm olmadı. Ben zil sesi yüksek, bildirim sesi ise düşük olsun istiyorum; çok mu şey istiyorum 😊 Bu konuda benzer bir sorun yaşayıp ta çözüm bulan var mı?

Bu meseleyi çözen var mı?

• Video izlerken ekranın yanlarından bakan oldu mu. Veya biraz üstten. İlginç bir şekilde soldan baktığımızda ekran kararıyor. Üstten de aynı şekilde. Sağdan bakınca net. Ekranı çeviriyorum yine sol taraf aynı bozuk karanlık. Eski fotoğraf makinasındaki negatif görüntü gibi. Bazı sitelerde de aynı şekilde. Başka telefonlarda bu kadar anormallik göremedim. Sıkıntı benim telefonda mı yoksa

• İyi forumlar, Mi5S kullanıyorum, uzun yıllardır bi ukte var içimde phablet kullanamadığım için, ekranın kallavi olması ve pilin de geniş olması cazip geldi ama ne yalan söyleyeyim çipset açısından biraz downgrade olacak gibi hissediyorum neticede mi5s eski sancak gemisi sayılır. Kriterlerim arasında pil ve ekranın büyük olması vardı zaten 3D veya yeni nesil oyun neredeyse oynamam hiç atari gibi bi beklentim yok telefondan. Ne diyorsunuz arkadaşlar doğru tercih olur mu ? Nereden almak, nelere dikkat etmek lazım sorunlu seri var mı ? Teşekkürler şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf03

Video izlerken ekranın yanlarından bakan oldu mu. Veya biraz üstten. İlginç bir şekilde soldan baktığımızda ekran kararıyor. Üstten de aynı şekilde. Sağdan bakınca net. Ekranı çeviriyorum yine sol taraf aynı bozuk karanlık. Eski fotoğraf makinasındaki negatif görüntü gibi. Bazı sitelerde de aynı şekilde. Başka telefonlarda bu kadar anormallik göremedim. Sıkıntı benim telefonda mı yoksa

Hayır hocam hepsinde aynı.Malesef panelin görüş açısı dar özellikle koyu tonlarda biraz yan açıdan baksan bayağı bir kararma oluyor. Bende ilk fark ettiğimde biraz şaşırmıştım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.