Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysf03

Kişiler menüsünde birşey dikkatinizi çekti mi. Sağ taraftaki harflerden o dan sonrakilere basınca hep o çıkıyor

Hocam dediğiniz yeri test ettim bende öyle bir sıkıntı yok. Hangi harfe basarsam onunla ilgili isimler çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Global rom dağıtılmaya başlandı sanırım.

Edit: Bu zaten kullandığım rom muş niye bidaha indirdi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas_dnz -- 2 Kasım 2017; 13:23:54 >

• barlas_dnz B kullanıcısına yanıt
    Max 2 için yarın geliyor.
    http://c.mi.com/thread-477079-1-0.html
  • Max 2 Tips And Tricks (Özellikler Videosu) Videosu

• Bana güncelleme geldi hadi hayırlı olsun

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• Telefonu guncelledim. Avea yazısı türk telekoma döndü . Ufak tefek muzdarip oldugum sıkıntılar yok . Çok iyi olmuş .

Edit: Bellek optimizasyonu çok iyi olmuş . Bölünür ekran çok iyi çalışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barad-dûr -- 2 Kasım 2017; 15:15:35 >
  • Benden başka kişiye güncelleme gelmedi mi yahu ?

• Mimax 2'yi anneme aldım 64 gb 1200 tl ye.. Kendime de almayı düşünüyorum fakat M6 ile arasında kaldım. Mi Max 2'nin şarjı çok daha fazla gidiyor ve daha ucuz.

Sizce Mi Max 2 mi Mi6 mı?

Bir de Mi max 2 verilere göre daha ağır duruyor ama 2 sini de elime aldığımda Mi 6'nın çok daha ağır oldugunu hissettim. Acaba ben mi yanlıs hissettim ?
  • Bambaşka telefonlar. Mi6 çok güze tek elle kullanmak için çok müsait. İşlemcisi ekranı kamerasi falan da daha güzel ama Max in ekranına alışınca 5.15 çok küçük geldi benim gözüme. Birde alt ve üst boşluklar o ekrana göre fazla bence.

6.44 de yolda yürürken falan kullanması zor oluyor. Ama multimedia olsun internet olsun oyun olsun büyük ekranda çok daha güzel. Arada da 800 lira fiyat farkı var.

• Barad-dûr kullanıcısına yanıt
    Sana torpil geçti xiaomi

• arkadaşlar mi max 2 satmayı düşünen var sabana mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaragol19941994 -- 2 Kasım 2017; 16:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Sana torpil geçti xiaomi

Olabilir hocam zaten arayüzden şikayetçi idim . Önceki mesajlarda sitemim vardı . Onu mu gördüler acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bir satış grubu kurduk. Sadece cep telefonu alım/satımı üzerine. Şişirilmiş fiyatlara yer vermemeyi düşünüyoruz. Sıfır fiyatlara yakın fiyatlardaki ilanlara izin verilmeyecek ve ne alıcı ne de satıcı mağdur edilecektir. Benle birlikte 3 yöneticiyiz ve yöneticilerden birisi de forumumuzda yakından tanıdığınız Zahter Öz hocam. Hepinizi grubumuza bekleriz.

https://www.facebook.com/groups/131032304225072/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

Telefonu guncelledim. Avea yazısı türk telekoma döndü . Ufak tefek muzdarip oldugum sıkıntılar yok . Çok iyi olmuş .

Edit: Bellek optimizasyonu çok iyi olmuş . Bölünür ekran çok iyi çalışıyor .

Ben hic calistiramadim cift ekrani. Sormustum ama cevap alamadim. Ben buzz launcher kullniyorum. Bu guncelleme baslatici guncellemesimi yoksa isletim sistemi guncellemesi mi?

• Güncelleme gelmedi bana yarın gelecek herhalde.
  • arkadaşlar merhaba

bugün gittigidiyor üzerinden delta garantili mi max 2 aldım. Avea ve Turkcell hattım var, telefona takıyorum PIN kodlarını iki hat içinde istiyor giriyorum AVEA çalışıyor ama Turkcell hat çekmiyor görünüyor. Acil çağrı yazıyor ekranda. Kartların yerini değişiriyorum 1 ile 2 nin yine avea çalışıyor turkcell çalışmıyor. Ama turkcell hattım iphone ve LG de telefonda normal çalışıyor. Telefonda hata var desem Avea hat 2 slotta da çalışıyor.

Edevlet üzerinden imeileri kontrol ettim kayıtlı bir problem yok. Telefon global version zaten. Problem ne olabilir acaba?

• Arkadaşlar benim yaşadığım yerde Somnet diye bir operatör var hızından gayet memnundum Xiaomi ye geçtikten sonra internet bağlantısı olarak sıkıntı yaşadım. H+ ile memnundum ama neden se download hızı 30 kb/s ye kadar düşüyor. Ardından iki cihaz ile odamda test yaptım arada çok uçurum farklar var. Htc 10 ile Mi Max 2 yi kıyasladım. İkiside 4g olarak bağlandı Htc full çekiyordu Mi Max 2 ise 2 çubuk. Sanırım bu bahsi geçen Band 20 olayı beni mağdur etmiş durumda.

Buyrun sonuçlar, yüksek hız çıkan Htc 10

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Arkadaşlar benim yaşadığım yerde Somnet diye bir operatör var hızından gayet memnundum Xiaomi ye geçtikten sonra internet bağlantısı olarak sıkıntı yaşadım. H+ ile memnundum ama neden se download hızı 30 kb/s ye kadar düşüyor. Ardından iki cihaz ile odamda test yaptım arada çok uçurum farklar var. Htc 10 ile Mi Max 2 yi kıyasladım. İkiside 4g olarak bağlandı Htc full çekiyordu Mi Max 2 ise 2 çubuk. Sanırım bu bahsi geçen Band 20 olayı beni mağdur etmiş durumda.

Buyrun sonuçlar, yüksek hız çıkan Htc 10

Hocam 4g sorunu yaşadığınız operatör hangisi ?

• Barad-dûr kullanıcısına yanıt
    bizlere de yakın zamanda gelir umarım :)

Miui 8'de ekran döndürme açıkken herhangi bir uygulamanın ekranı çevirmesi sonrasında durum çubuğunda siyah bir şerit oluşuyor ve telefonu yeniden başlatmadıkça veya bildirimler & geçiş ekran düzenini değiştirmedikçe ilgili şerit çubuktan gitmiyordu. 9'da bunu düzeltmişler mi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.