Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de düzelme yok. Daha önce iphone 6 kullanırken 4g desteği var gözüküyordu 30 gb vermişliği var bu cihazda ise maksimum 1 gb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar.kablosuz şarj alan oldumu.xiaominin n11 ve aliexpreste iki farklı modeli var.birisi siyah biriyse beyaz. Siyahta max 10w yaziyor ve üzerinde mi isareti var. Beyazda ise arkasinda.bunlarin ikiside orjinalmi ve hangisi daha iyi.hic alan oldjmu.alnayi dusunuyorumfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• Arkadaslar 'çok yakından' fotoğraf çekerken kamera yazılara odaklanamıyor bulanık çıkıyor. Normal midir bu yoksa bir ayarı falan var mı?
  • tilki1234 T kullanıcısına yanıt
    ben aldım beyaz olanı sorunsuz calısıyor ikiside orjinal beyaz olanın ustu biraz farklı telefon kaymasın diye yumusak bir meteryalle kaplamıslar kılıf varkende sarj oluyor ama telefonutam ortalamk gerekiyor.
  • Ben baya baya trust marka 60 TL lik bir kablosuz şarj kullanıyorum. Hızlı şarj yok normal şarj ediyor ama gece yatarken kullandığım için sorun olmuyor

• Ürünü kullanmıyorum ama çok kaliteli bir markadır almak isteyenler 11 kasımda 13 dolar civarında satın alabilir. Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• Global Beta için 8.11.2 çıkmış.

• Türk telekoma detaylı şekilde uzun bir şikayet maili attım ancak gelen cevap yine cihazınızın teknik servisi ile görüşün oldu

Taahhütüm biter bitmez ayrılmayı düşünüyorum ben bunların sorun çözme gibi bir çabası yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 8 Kasım 2018; 16:18:14 >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Ben dün btk ya şikayet olarak yazdım. Bakalım sonuç ne olacak.

• Mi mix 3 ün kamera yazılımı betaya geldi Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• bende soyle birdurum var sesi kendi kendine kapanıyor telefonun ama sessiz modda degil baska olan varmı yada cozumunu bilen
  • Merhabalar arkadaşlar,bu modeli almayı düşünüyorum da şarjı kötü mü acaba incelemelerdeki gibi. ? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba ? 4g ve wifi ile ?

• cepciniz83 kullanıcısına yanıt
    Slm,

Ekran süresi 5 saate yakin,

Ben normal kullanimda 2 gun sarj suresini rahat alıyorum.. lte sürekli açık, wi-fi surekli acik..

• quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

Merhabalar arkadaşlar,bu modeli almayı düşünüyorum da şarjı kötü mü acaba incelemelerdeki gibi. ? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba ? 4g ve wifi ile ?
    Merhaba ben Mıuı 10 kararlı sürüm / Android 9'da 7 saat civarı alıyorum. Bu arada ön kameraya önem veriyorsanız tatmin etmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Slm,

Ekran süresi 5 saate yakin,

Ben normal kullanimda 2 gun sarj suresini rahat alıyorum.. lte sürekli açık, wi-fi surekli acik..
    5 saat az değil mi? Bende de sürekli wifi veya mobil veri açık oluyor, güç tasarrufuna almıyorum asla, parlaklık da %50 civarı sürekli 7 saat civarı alıyorum
  • Teşekkürler arkadaşlar fena değilmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

5 saat az değil mi? Bende de sürekli wifi veya mobil veri açık oluyor, güç tasarrufuna almıyorum asla, parlaklık da %50 civarı sürekli 7 saat civarı alıyorum

Alıntıları Göster
    7 saat civarı ekran ile birinci günün sonunda Bataryanız bitmiş olur.. Ama ben 5 saat ekran süresi ve beklemelerle 2 günü rahat geciriyorum... mesela bugun 2. günüm batarya %43 de... Ekran sürem 3,5 saatte.. yani ben ekran + bekleme süresi ile 2 günü tamamlıyorum..
  • Bekleme süresine göre çok normal 5 saat gün içerisinde yoğun kullanırsam bende de 6-7 saat civarı veriyor süre

• Son güncellemeden sonra bende bayaa düşüş oldu maalesef akşamı zor görüyorum

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.