Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme ile yani Android 9 ve Miui10.0.4.0 ile yaklaşık 7 saat ekran süresi alıyorum. LTE, Bluetooth, wi-fi sürekli açık. Çok yoğun mail trafiği ve telefon görüşmesi, fırsat buldukça haber okumak ve biraz sosyal medya kullanımı ile çoğu zaman 2 gün, minimum 1,5 gün kullanabiliyorum. Ayrıca telefon son güncelleme ile yağ gibi akıyor. Her iki kameradan da yapay zeka ile birlikte son derece memnunum. Cihazı kullanmaktan da çok keyif alıyorum. Yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum. İlk Xiaomi deneyimim ve her geçen gün cihazı daha çok seviyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde Nillkin Cam filmi var. Kullanabileceginiz en iyi cam filmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk aldığımda muiui 10 romunu atmıştım buradan ve kendi sitesinden bakarak her hafta güncelleme alıyor ve bende ypaıyorum fakat anlamadığım bir nokta var bu hep böyle mi gidecek? diğer xiaomi telefonlar için son android versiyonunu kullanan miui 10 baya önc çıkmıştı mi mix 2sede sonra gelecekti. en son cuma günceleldim hala beta yazıyor 8.11.15 android versiyonu da 9. android versiyon 9 kullanan miui 10 stable rom var mı downgrade sorunları yaşamadan nasıl yükleriz?
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Sizde global beta yüklü neredeyse her hafta güncelleme gelir. Miui 10.0.4.0 stable kursanız sıkıntı olmaz oda android 9 tabanlı bunu yüklerken bl kilidinin açık olması şart mı o konuda bilgim yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 17 Kasım 2018; 15:12:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahibinden .com uzerinde kvk garantili modelleri 2.999tl ye satiliyor. Su anda 845 li telefonlar arasinda en tercih edilesi model 2s.

• Ara sıra şöyle bir bildirim geliyor. Ne olduğunu bilen var mı? Üzerine tıklayınca birşey göstermiyor. Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Bana da geliyor hocam bilen biri yardımcı olursa güzel olur

• Ben hiç rastlamadım aldıgımdan beri kararlı sürüm kullanıyorum
  • İyi akşamlar arkadaşlar bende cepporttan kvk garantili sipariş verdim bekliyorum. Türktelekom benimde hattım 4.5g de sorun yaşarmıyım.

• _black_eagle_ _ kullanıcısına yanıt
    4.5G de sıkıntı yok sadece yukarda 4g+ yazar. Sıkıntı sadece mobil uygulamada orada cihaz modeli gözükmediği için volte açılmıyor birde verdiği hediyeler düşük geliyor.

• yav bu telefonun selfie kamerası alttaymış , telefonu ters çevirmek gerekiyor vs falan. Çok sorun yaşayan oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

4.5G de sıkıntı yok sadece yukarda 4g+ yazar. Sıkıntı sadece mobil uygulamada orada cihaz modeli gözükmediği için volte açılmıyor birde verdiği hediyeler düşük geliyor.
    Teşekkürler

• _black_eagle_ _ kullanıcısına yanıt
    Bende aynı yerden aldım, kargo bekliyorum.

Bu telefon için güzel bir kılıf yok mu ? Düştüğünde köşelerden vs iyi şekilde koruyacak. Ön tarafı düşerse pek şansı yok elbet ama güzel korunaklı bir kılıf ile kullanmak istiyorum. Daha önce ki telefonlarım çok çekti benden umarım bunu sorunsuz kullanırım :)
  • kizil_elma kullanıcısına yanıt
    Sizede şimdiden hayırlı olsun.Şimdilik kendi kılıfını kullanmayı düşünüyorum öncelikle ekran koruyucu bakacağım.

• Arkadaşlar merhaba 10.0.6 güncellemesi bende bı göründü sonra kayboldu varmı indirenler

• kizil_elma kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $3.79 24% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Xiao mi mi 6 8 kılıfı için Kırmızı mi Not 5 kapak Yumuşak silikon Çerçeve + Sert Akrilik şeffaf Kapak kılıfları Xiao mi 5X KıRMıZı mi 5 artı Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/TCICPC-Xiao-mi-mi-mi-x-2-vaka-i-in-Xiao-mi-mi-mi-x-2/32848194731.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.16764c4dgfAITM

Şu linktekini kullanıyorum baya memnunum. Telefonu biraz kalınlaştırıyor ama göze batmıyor sağlam ve korunaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginesin_55

Arkadaşlar merhaba 10.0.6 güncellemesi bende bı göründü sonra kayboldu varmı indirenler
    10.0.6 bende var şu an sizin yazdığınız vakit yoktu birkaç saat önce geldi. Ama indirmeye korkuyorum miui 10 güncellemesinde çok sorun yaşadım 10.0.4 le düzelttiler. Stabil çalışan telefonu kurcalamaya gerek yok simdilik.
  • suan indiriyorum bir sorunla karsılasırsam yazarım
  • Betaya bu bölümü eklemişler Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• quote:

Orijinalden alıntı: stormak

suan indiriyorum bir sorunla karsılasırsam yazarım
    Durum nedir üstad şimdilik gözledigin artı eksileri yazabilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.