Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın pil kullanımı nasıl, mi 8 yerine almaya değer mi ? tahminim 200-400 arası daha ucuz olacak mi 8

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Cihazın pil kullanımı nasıl, mi 8 yerine almaya değer mi ? tahminim 200-400 arası daha ucuz olacak mi 8
    Pili bilmiyorum ama donanım olarak çok benzer telefonlar. Belki amoled ekrandan dolayı biraz daha iyi olabilir mi8 in pil kullanımı ama fazla bir fark olacagını düşünmüyorum. Mi8 konusunda da görmüştüm sizi sanırım 2 si arasında kaldınız ben gibi. Ben bu akşam mix 2s sipariş geçmeyi düşünüyorum. Mi8' in üstün oldugu birkaç husus var ama tasarım konusunda bana göre çok daha şık bir telefon mix 2s.
  • Bende aynı şekilde mi8 ve mi mix 2s arasında kaldım, kararımı mix 2s tarafında kullandım. Mi 8 deki çentik beni rahatsız etti açıkcası, ben bana bildirim gelince üst barda gelen bildirimin simgesini görmek isterim, pil yüzdesini görmek isterim, xiaomi markasını bilmeyenlerin çakma iphone demesi beni rahatsız eder. Özgün tasarım ve daha kullanıcı dostu olmasından dolayı mix 2s i tercih ettim, zaten mi mix kullanmıştım ve sattığıma pişman olduğum bir telefon oldu kendisi.

Tabii birde kullandığım Note FE den kalan bir alışkanlık olan kablosuz şarj, inanılmaz rahatlık, özellikle araçta.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende iki cihaz arasında kaldım sanırım bende mi mix 2s tercih edeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Aynen bende iki cihaz arasında kaldım sanırım bende mi mix 2s tercih edeceğim
    Ben az önce siyah renk sipariş ettim hocam cepport'un sattığı kvk garantili olandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Ben az önce siyah renk sipariş ettim hocam cepport'un sattığı kvk garantili olandan.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun şimdiden. İlk izlenimleri bekliyoruz.
  • tilki1234 T kullanıcısına yanıt
    bende dün akşam verdim kargoya verilmemiş. öğleden sonra arayıp sordum. akşam 6da kargo bilgileri girilir dendi. sizin telefonu verdiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunyamin tosun

galiba mix 2s ile mi 8 arasında kalanlar mix i seçiyorlar galiba memnunmar mı acaba :d
    Bu birazda sizin ne istediğinizle alakalı. Mix2sin kablosuz şarj,seramik kasa,çentiksiz tasarım ve band desteği daha iyi.mi 8inde ön kamerası önde bulunan yüztanıma infrared sensörü artıları var.ikiside güzel cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Bende aynı şekilde mi8 ve mi mix 2s arasında kaldım, kararımı mix 2s tarafında kullandım. Mi 8 deki çentik beni rahatsız etti açıkcası, ben bana bildirim gelince üst barda gelen bildirimin simgesini görmek isterim, pil yüzdesini görmek isterim, xiaomi markasını bilmeyenlerin çakma iphone demesi beni rahatsız eder. Özgün tasarım ve daha kullanıcı dostu olmasından dolayı mix 2s i tercih ettim, zaten mi mix kullanmıştım ve sattığıma pişman olduğum bir telefon oldu kendisi.

Tabii birde kullandığım Note FE den kalan bir alışkanlık olan kablosuz şarj, inanılmaz rahatlık, özellikle araçta.
    Bendede araçta şarj olayı var.nasıl hızlı şarj oluyormu hocam. Bende note 4 vardı aliexpresten kablosuz şarj kiti almiştım. 700ma miydi neydi çok ağır şar ediyor alette ısındığı için sarjı cabuk bitiyordu. Bunda durum nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: juba09

bende dün akşam verdim kargoya verilmemiş. öğleden sonra arayıp sordum. akşam 6da kargo bilgileri girilir dendi. sizin telefonu verdiler mi?
    Hayırlı olsun hocam sizinde. Çok hevesliydim bugün gelir diye aradım sizin bugün kargoya verilecek dediler. Dün sorduğumda bugün kargolanır demiştinuz dedim.stok cart curt dediler iyi dedim.bugün kargolanmış inş öğlene elimizde olur.sabırsız davranıp sabah yurtiçi kargodan bile alabilirim dur bakalım

• Sayımız artıyor bu arada deneyimlerimizi burdan yazarsak çok iyi olur

• Araniza bende katildim..2900 tl kayitsiz 64 gb olani aldim pasaport kaydi yapicam bir kac gune.. ilk izlenim muthis hizli cihaz ..global rom yuklu..

• quote:

Orijinalden alıntı: tilki1234

Bendede araçta şarj olayı var.nasıl hızlı şarj oluyormu hocam. Bende note 4 vardı aliexpresten kablosuz şarj kiti almiştım. 700ma miydi neydi çok ağır şar ediyor alette ısındığı için sarjı cabuk bitiyordu. Bunda durum nasıl

Alıntıları Göster
    Bende ki kablosuz şarj cihazı aynı zamanda araç telefon tutacağı, sarj hızı biraz yavaş ama çok rahat, sürekli kablo tak çıkar sıkıntı oluyordu. Aslında şarj hızı biraz da kullandığınız şarj adaptörü ile ilgili, kaliteli ve yüksek amper çıkışına sahip bir adaptör seçerseniz sorun yaşanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Araniza bende katildim..2900 tl kayitsiz 64 gb olani aldim pasaport kaydi yapicam bir kac gune.. ilk izlenim muthis hizli cihaz ..global rom yuklu..
    Hayırlı olsun sizede.kılıf ve cam filmi önerosi olan varmı. Ben cam filmi çıkmıyor diye linkteki filmisipariş ettim.yarın gelir oda

urun.n11.com
    Xiaomi Mi Mix 2s Nano Kırılmaz Cam Esnek Film Yumuşak Ekran Koruy - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-mix-2s-nano-kirilmaz-cam-esnek-film-yumusak-ekran-koruy-P257241698

• quote:

Araniza bende katildim..2900 tl kayitsiz 64 gb olani aldim pasaport kaydi yapicam bir kac gune.. ilk izlenim muthis hizli cihaz ..global rom yuklu..
    Hayırlı olsun hocam, mi mix'i sattınız mı? Benim cihaz da yolda.

• tilki1234 T kullanıcısına yanıt
    Cam filmi sorun evet..bende ederim belki..

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Tesekurler..mix duruyor eşim kullaniyor..sanada hayırlı olsun simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 11 Temmuz 2018; 23:32:41 >
  • quote:

Hayırlı olsun,

• ender E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Arkadaşlar uzun süredir mi 8 bekliyordum fakat çentikli ekran yapısı bana hoş gelmedi özelikleri konusunda bişi diyemem güzel özellikleri var telefonun.
    Gel gelelim 3 gündür ciddi şekil de Mi Mix 2s e bakıyorum ve cihaz tasarım olarak çok hoşuma gitti.
    Mi Mix 2s ile Mi 8 arasındaki farklar neler? Mi Mix 2s alsam üzermi? Son olarak ise KVK garantili olarak 3289 liraya satıyor cepport bu fiyata almaya değermi?
    Fikir belirtirseniz çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.