Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti işi çok karışık xiaomi nin . Anladığım kadarıyla asıl yetkili bayisi GENPA firması . KVK var evofone kendi garantisi ayrı GENPA ise ayrı diye konuşuluyor farklı yerlerde . Umarım işimiz düşmez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarulez

dediğiniz gibi bir durum olmuşsa cihazı almamak mantıklı olmuş. kulagıma küpe olsun.

ben cihazı sıfır gibi teslim ettim hiç kılıfsız kullanmadım. eğer bu şekilde ezik, göçük gelirse para iadesi yoluna giderim. telefonun şu anki fiyatı 3 bin tl, ben 3600 lerde falan almıştım. başka telefon begenemediğim için yine mix 2s alırım, 600 lira da bana kalır artık :)

dilerim düzgün bir şekilde gelir de ugrasmak zorunda kalmam tabi.

bir de siz kvk ya mı vermiştiniz? ben kvk'ya verdim ancak Mİ yüksek seviye işlem merkezine gönderildi gibi bir ibare var. ben kvk garantili almıştım ancak internette kvk cihazları evo'ya yolluyor diye söylentiler var. kimisi bu yüksek seviye merkezinin evo, kimisininse başka bir kvk bayisi oldugu görüşünde. kvk garantili cihaza sırf bu yuzden 200 lira fazla verdiğimiz halde kendi bakmayı evo'ya yolluyorsa o da ayrı bir skandal tabi.
    Ankara KVK'ya teslim ettim, bizzat oradaki bayan "KVK olarak bizde Mi teknik servisine yönlendiriyoruz, bizim bünyemizde Xiaomi teknisyeni yok ne yazık ki" dedi. Bu arada benimde sorgu ekranımda sizinle aynı ibare yer alıyor.

Benim cihaz servis sürecindeyken merakımdan evoyu aradım sorguladım oradan da olumsuz yanıt aldım yani evoda ilgilenmiyor. Korkum istanbul'da merdiven altı bişey çıkması.

• Cihazınızı cepport tan aldıysanız onlarada yazın başka forumda çok konusu dönmüştü cihazı kvk diye satıyorlar ama evo bakıyor bu şekilde iletin en azından tamir olacaksada daha düzgün yaparlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Bittibitiyor firmasından almıştım ben evofone bandrollü . İçinden de genpa anlaşmalı servislerin listesi var mesela . GENPA ile KVK ayrı servisler değil mi ?

• İkisi ayrı evet. Genpa kendisimi yapıyor onlarda mı farklı yere yolluyor bilmiyorum ama

• sensor sorunu olan arkadaslar,ahize kizminda incecik bir bir cizgi var,sensor olan yer orasi,orayi guzelce temizleyin sorun kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

sensor sorunu olan arkadaslar,ahize kizminda incecik bir bir cizgi var,sensor olan yer orasi,orayi guzelce temizleyin sorun kalmaz
    tam neresi. yerını gorsel olarak gostersenız cok ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 20 Haziran 2019; 23:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

tam neresi. yerını gorsel olarak gostersenız cok ıyı olur

Alıntıları Göster
    Adam bombayı bıraktı kaçtı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

Adam bombayı bıraktı kaçtı :)

Alıntıları Göster
    aynn
  • quote:

sensor sorunu olan arkadaslar,ahize kizminda incecik bir bir cizgi var,sensor olan yer orasi,orayi guzelce temizleyin sorun kalmaz
    Tam yerini fotoğraf ile gösterme şansınız var mı acaba ?

• yahu yok öyle silmeyle çalışması falan arkadaşlar o çok ekstrem durumlarda söz konusu, orası toz içindeyse falan. zaten telefonun çerçevesi yok ekranı temiz tuttugunuzda sensörü de temiz tutmuş oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarulez

yahu yok öyle silmeyle çalışması falan arkadaşlar o çok ekstrem durumlarda söz konusu, orası toz içindeyse falan. zaten telefonun çerçevesi yok ekranı temiz tuttugunuzda sensörü de temiz tutmuş oluyorsunuz.
    İnanılmaz toz yün topluyor o bölge gerçekten ne zaman cebimden çıkarsam ahizenin etrafında toz kırıntıları pamuksu şeyler vs oluyor. Bozulması normal bu şekilde.
  • Arkadaş temizlenecek yer ile ilgili cevap vermeyecek sanırım,
    bu arada bu hafta güncelleme alacak mı ? kaç haftadır almıyor
  • Arkadaslar global rom kullanıyorum MIUI 10 geldiginden beri kamera ve batarya performansım acayip düştü. Fotoğraflarda detay yok mesela saçları falan bir bütünmüş gibi çekiyor. Portre modu zaten kötü sulu boyadan farksız. Arkadaslarım fotoları senden çekelim hep derdi. Artık çekmeye utanıyorum Garanti bozulmasın diye kilit açıp farklı romlar denemedim. Artık pek umrumda degil farklı romlar ile iyi sonuç alan arkadaslar varsa bilgi paylaşımı yapabilir mi? Veya miui9 sürümlerine dönme şansımız var mı? Çünkü benim kamerada donanımsal bir sorun olacagını düşünmüyorum çok titiz kullandım bir kere bile yere düşmedi veya darbe almadı telefon.
  • quote:

Arkadaş temizlenecek yer ile ilgili cevap vermeyecek sanırım,
    10.3.3 ne zaman gelmişti ?

• quote:

Arkadaş temizlenecek yer ile ilgili cevap vermeyecek sanırım,
    son cevaplari oku !!! aciklamasi yaziyor !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

son cevaplari oku !!! aciklamasi yaziyor !!!

Alıntıları Göster
    sonlara baktım ama nerenın temızlenecegı ıle ılgılı bır acıklama yok , gorsel olarak ıstenmişti orda kaldı zaten
  • Arkadaşlar merhaba bu on kamerada olsun arka kamerada olsun X1 x2 şeklinde görülen zoom olayı illa oluyor mu on kamera ile çekim yaparken sanki burnumun dibindeymis gibi zoom acıkmış gibi çekiyor. Bakindim ama zoomu X1 de ve daha da dusurulemiyor . Sizde de böyle mi acaba ?

• Ok google komutu neden Türkçe dilde çalışmıyor? Açma şansımız var mı bir şekilde dili İngilizce yapınca çalışıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

Arkadaşlar merhaba bu on kamerada olsun arka kamerada olsun X1 x2 şeklinde görülen zoom olayı illa oluyor mu on kamera ile çekim yaparken sanki burnumun dibindeymis gibi zoom acıkmış gibi çekiyor. Bakindim ama zoomu X1 de ve daha da dusurulemiyor . Sizde de böyle mi acaba ?
    Ön kamerada x1 x2 seçeneği yok bende, arka kamerada görünüyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Ubeyd* -- 23 Haziran 2019; 12:18:3 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.