Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zoomlu gibi değil mi on kamerada görüntü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, hatta dijital de olsa zoom yapma seçeneği yok, iki parmak hareketi ile bile yapmıyor. Miui sürümünüz nedir bu arada?

• *Ubeyd* kullanıcısına yanıt
    10.3.3 son sürüm sanırım bu sürüm ?

• Evet bende de aynısı. Ama ön kamerada herhangi bir yakınlaşma seçeneği yok, normal açıyla çekiyor.

• *Ubeyd* kullanıcısına yanıt
    Enterasan teşekkürler cevap için .

• n11 de var 5d her yeri kaplayan kullanmadım ama almayı düşünüyorum . Siz farklı bir ürün aldınız mı ?
  • Bu cıhaz ıcın farklı işletim sistemi kullanım oranı olan bir link var mı ?

Miui
    Lineage Os
    Pixel Os

vs..vs gibi
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum da romlar hakkında bilgi istiyorsanız ingilizce telegram grubu var orada baya muhabbet dönüyor. XDA Xiaomi Mi Mix 2S
    Global English Polaris Group
    Telegram
    XDA Xiaomi Mi Mix 2S
    https://t.me/xda_mi_mix_2s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekran koruyucu ve kılıf tavsiyeleri alabilir miyim acaba ? N11 de 5d her yeri kaplayan koruyucu gördüm mesela sensörlere falan etkisi olur mu ?

• Mix2s muiu 10.3.3.0 global kararlı sürüm kullanıyorum. Yakınlık senserü doğru düzgün çalışmıyor. Telefonu kulağıma yaklaştırınca ekran ışığı açık kalıyor. Bazen kapanıyor ama kulaktan çekince bu sefer ışığı yanmıyor.. Ama genelde ışık hiç sönmüyor kulağa yaklaşınca. Siz de de böyle bir sıkıntı var mı arkadaşlar. Servise vereceğim yoksa.
  • sensorun oldugu kısmı temız tutmak gerekıyormuş, ozellıkle kullanılan kılıf vs o kısmı kapatmaması gerekıyormuş.

aşağıdaki kısmı sık sık temizleyin deniyor

Hoparlörün solunda ve hoparlörün sağında iki delik(Bu delikleri nasıl görebiliyoruz bende bilmiyorum ) vardır. Çok küçük bir kağıtla ikisini de temizledim.
    Artık yakınlık sensörü ile her şey yolunda demiş elemanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Haziran 2019; 16:44:27 >

• @ender
    Teşekkürler bilgi için. Temizliyeyim bakalım dediğiniz gibi

Edit: evet şimdi denedim, kılıftan kaynaklanıyormuş. Daha evvel de bu kılıfı kullanıyordum böyle bir sorun yoktu. Kılıfı çıkarttım denedim. Sensör çalıştı. Enteresan. Yeni kılıf al demek istiyor bana sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 26 Haziran 2019; 16:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Bunu kurdum şimdi sıkıntı yapmadıhttps://mega.nz/#!0wMlCKjS!MF4UQJatz1TqmvoTBh5-cijrfbXQG7H90jNC1jSrRwg
    Ön kamera için gcam programı iyi demissiniz ama link çalışmıyor sanırım ? Bu programı nereden temin edebiliriz ? Ayrıca root falan gerekiyor mu gcam için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Haziran 2019; 17:34:37 >
  • Yok root gerekmiyor. Şimdi drive a upload ediyorum linki birazdan eklerim.

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum teşekkür ederim .

• Google Docs
    gcam.apk
    http://bit.ly/2XwYEmm

Teşekkürler :)

• Rica ederim. Bende sanırım notlarımı mi buluta eşitlemiyor böyle bir yazı var. Ayarlardan kendim direk notları eşitle diyorum ama yazı gitmiyor. Böyle sıkıntı yaşayan varmı?

Evernote kullanıyordum ios da , Android'e geçince direk evernote a gecmistim ama bir bakayım deneyeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Haziran 2019; 22:12:57 >
    Bende de aynı sizdeki gibi diyor . Yedekleme yapıyor mu yapmıyor mu anlamadım .

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.