Şimdi Ara

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
37
Favori
165.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

evde 1 dene patatesin yok makıne alıon

• Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Migrosun tek verecegi kasımda satilan iphonelar ona da geceden kamp kurarsanız
    ben Antalya 5m e 500m mesafede oturuyorum kasımda sabah 9da gittim 10da açılacaktı bi baktım kuyruk var ve isimler önceden yazılmış 5 kişinin müdürle bir münakaşa ettim sonra dedi diskli ps5 istiyorsan yazayım adını ben de sordum 9000tlydi alınır mi herkes al 12bin tl demişti aldık şimdi olmuş 16bin bulursan o da 😯
    Kasim icin kamp kuracağım 500mden de olmuyor bu iş 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • White Water kullanıcısına yanıt
    @b0Ni yemez içmez burda zaten o alamadıysa kimse umutlanmasin
    kasımda migros iphone satışına rövanşa bekliyorum (b)oni 😀

• İptals Loading...
    Anadolu Grubu yedirmez adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 4 Ağustos 2022; 9:26:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağaza teslim olanın iptal mesajı geldi.Eve teslim hala duruyor

• Mağazadan aradılar, sanalda yanlışlıkla listelenmiş extra üzerinden satılması gereken bir üründü dediler, mağazada yok zaten bu ürün dediler iptal ettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlara hayırlı olsun alabildilerse..migros gönderirse güzel olur fakat...fiyat hatası olduğu bu kadar açıkken vermezlerse thh'ye giderim demek hirsizliktan farkı yok..hatta hirsizliktan bile daha aşağılık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de iptal olmuş eve teslimdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mağaza teslim siparişlerde duruyor. Bakalım ne zaman iptal olacak :))

• Adamlar ne güzel tatile gidemeyen bizlere heyecan yaşattı umut verdi. :)

• Ekstradan almistim ben de iptal olursa buradan yazarim

• Hala sepete ekle seçeneği var. Maceraya atılmadım ama.

• letgo da jelatinli şekilde satanlar var teslim almışlar bir şekilde. iptal edilenler neden iptal ediliyor o zaman anlamış değilim.

• Sipariş alındı da bekliyor. Bugün 12.30 da gidip alicam şubeden. Heyecanla bekliyorum :D

• voodoo child kullanıcısına yanıt

ahahaha kraldan çok kralcılar gelmiş ve ahlak dersine başlamış. Peki piyasada aylardır 1900-2000 TL bandında satılan ürünü %61 indirimli diye vatandaşa 2090 TL'ye satmaya çalışan Migros mu daha aşağılık yoksa Avrupa'nın en büyük teknoloji marketlerinde şu an heyecan verici olmayan ve sürekli uygulanan bir indirimle 50-55 euro'ya satılan bir ürünü 799 TL'ye almak isteyen Türk vatandaşları mı daha aşağılık? Yoksa sizin gibi insanları aşağılıklıkla suçlayıp ahlak dersi vermeye çalışan ama bir gram ne ahlak ne de hukuk bilgisi olmayanlar mı daha daha aşağılık?

https://www.akakce.com/fritoz/en-ucuz-xiaomi-mi-smart-air-fryer-3-5-lt-fiyati,1389050178.html

https://www.epey.com/fritoz/xiaomi-smart-air-fryer.html

https://www.cimri.com/fritozler/en-ucuz-xiaomi-mi-smart-air-fryer-35-lt-fritoz-fiyatlari,982686373

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !!

https://www.saturn.de/de/product/_xiaomi-bhr4849eu-mi-smart-heissluftfritteuse-1500-watt-weiss-2752496.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 4 Ağustos 2022; 9:54:16 >

• Ben şuan mağazaya gidiyorum teslim almaya ürünü,antalya lara mağazası teslim saati 09:30-11:30

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.