alan arkadaşlar olursa haber verirseniz çok sevinirim 2 farklı yerden sipariş geçtik boş yere gitmeyelim :) |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (12. sayfa)
-
-
Teslim etmiyorlar iptal olacak iade edilecek fiyatı yanlış girilmiş dediler soğuk suuuuu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitesinde stok eksikliği sebebiyle iptal edildi bilgisi var. Tüketici hakem heyeti ile nasıl ilerleyeceğiz bilgilendirebilecek var mk
İptal ettiler tabi ki de peki yarın öbür gün mağazaya gittim baktkm mağazada satışta o zaman ne diyecekler bakalım 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
THH yolu göründü o zaman. Hazır metni olan var mı.
nasıl yani migros 55 liraya mı almış bunu?
-
Almak istiyorsan yanında 1 tabak patates kızartması ile birlikte 1950tlye bırakırım sana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır almanyada bu ürün 55 euroya satılıyor demek istiyor. Bizim 799 a aldığımızı zarar, hatalı fiyat deyip iptal edilmesi saçmalık. 3-5 tane alan içinde isteyen istediği kadar alır diyor haklı olarak. 54 euroya elin almanı istediği kadar alabiliyor. Türk neden 799 a almasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
55 euro - 1005 TL yapıyor. Cihazın TR fiyatı 2.200 TL.
Bu durumda %100'den fazlası vergi sanırım
-
Baktımda thh falan diyen olmuş, migros her zaman kampanya yapar ve hep migros sayesinde çoğu şeyi ucuza alırım. Ben de aldım ama iptal edersede eder. Hiç birşey yapmam çünkü migros kazanıyorsa paylaşmasını da biliyor. Bim ve a101 de nerde ne zaman gördünüz en ufak bir indirim ve cassback. Thh şikayet edenlerin sonu umarım D&r gibi olur. Avukatlık ücretli Masrafını ödediğinizle kalırsınız. Size destek veren kurumlara bunu yapmayın. Büyük mağazalar olmasa hadi gidin siz şu kendini satıcı sananlardan alışveriş yapın. Arçelikten mobil klima aldım 3 bine, üretimini fazla sesten dolayı durduğundan ötürü arçelik satmayınca elinde bulunan satıcılar fiyatı 25 bine çekti. Siz bunlara layıksınız aslında.
mağazadan alamıyorsunuz alabilen varsa bravo
Kesin migros calisani yoksa migrosun sahibi olsam bu kadar savunmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi Migros’a geldim,tüm airfry siparişleri sistemde iptal edildi gözüküyor diyorlar,ama benim siparişim hazırlanma aşamasında gözüküyor,ürünü teslim etmediler,müşteri hizmetleride telefonu açmıyor..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Tiglat Pileser Merhaba D&r olayını çok merak ettim anlatırmısınız? Veya ilgili bir konu varsa linkini atarmısınız?
-
+1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 4 Ağustos 2022; 10:22:32 >
İptal geldi az önce :)
Bende extradan almıştım ..bu sabah 10:30 -12: mağaza teslimat
Ama olumsuz sonuç olacak diye 7 km ötede mağazaya gitmek istemiyorum şimdi.
Edit:
Baktim Sipariş iptale düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deprofundisclamavi -- 4 Ağustos 2022; 10:24:20 >
açılın tecrübe konuşuyor:
singer dikiş makinesi alacağız.. a101 mi, mediamarkt mi, bosch bayideki model mi derken migrosları da zorladım.. 2273 diye bir model var.. mediamarkt'te 1700 tl...
neyse migrosun birinde iyi niyetli bir çalışan stok sorgulamasında başka bir semtte 380 tl'ye buldu.. Allah Allah.. hiç sesimi çıkarmıyorum... hemen basıp gideceğim 30 km mesafede... dur dedi iyi niyetli çalışan.. bir arayalım, soralım... dedim ki fiyat hatalıdır.. yok dedi bak stoklarında görünüyor..ama reyonda değil.. eski ürün..satıştan kalkmış..ama ekstra indirimli fiyat bu.. almak istiyorsan arayalım...tamam dedim..
aradı kendi cebinden orada birini.. karşıdaki de evet var depoda dedi.. tamam gidelim alalım.. dur dedi iyi niyetli.. oranın müdürlerinden birini tanıyorum.. adam tatilde ama dur bir cepten rahatsız edelim.. aradı, sordu, hatta benimle konuşturdu..
neymiş... o ürün iki kere satılmış, iade süresi içinde 2defa iade görmüş.. iğne kırıyor diye iade etmiş alanlar.. migros, servise göndermiş.. sorun giderilmiş.. üçüncü kişiden de iğne kırıyor diye dönmüş... o yüzden fiyat epey inmiş..almak isteyene bu fiyattan yine de satarlarmış..sorun değilmiş..biz bilirmişiz.. almadık ne yapalım.. belki de adamlar iğne değiştirmeden kot mot dikmeye çalıştılar..uygun iğne kullanılması lazım..ama işte gerek var mı..neyse..böyleyken böyle..bir tecrübe..
mağaza bazlı satışlarda böyle bir durum olabilir belki..dikkat etmek ilazım..
-
Iptal mesajı bana da geldi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X