Dün gece alım yaptığım sırada %62 indirim gözüküyor. Herhangi bir hata yok. Fiyat hatası nedeniyle iptal olursa THH başvurmayı düşünmüyorum. Farklı ve anlamsız bir bahane üretirlerse başvurabilirim. Önemli olan dürüstlük. |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (14. sayfa)
-
-
Evet ben de Migros çalışanıyım, diğer ahlaklı arkadaşlar gibi. Sen nerenin çalışanısın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazaya gidip fiyat sorgulaması yapan var mı
Kasada kaç cikiyo bu aletin fiyatı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çoğu kişide (ben de dahil) %62 indirim yazıyordu. Demek ki bir hata/yanlışlık yok.
Önce kendi dünya görüşünüzü ve vicdanınızı sorgulayın, sonra başkalarına akıl verirsiniz.
-
Ben tüketici hakem heyetini aradım.Siteye ait görsel resmi aldım.Migrosa gittiğimi,ürünü fiyat yüzünden teslim etmediklerimi ve ürünün tutarının kartımdan çekildiğini söyledim.
Açıkçası umutluyum.Yok fiyat buydu,şuydu..Tüketiciyi bağlamaz.Mağza sanal dahi olsa etikette ne yazıyorsa mağza o ürünü o fiyattan vermek zorunda.Kimsenin zamanımızı çalmaya hakkı yok sebepsiz yere..
-
Ben anlayamadım hocam, siz niye bu kadar agresifsiniz? Mağazaya gelen müşterilere de agresif hareketler sergiliyor musunuz?
-
O meşhur Teknosa indirim den internet üzerinden iPad mini aldım. Ekran dokunmatik arızası verdi 1-2 ay sonra iade süresi de geçti. Elimde patladı.
Herkes sizin gibi şanslı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanoğlu derler ya çiğ süt emmiş diye, her türlü ikna eder sözde kendini ama içten içe gerçekleri çok iyi bilir değil mi? :)
2 siparişimi de iptal ettiler.beklendiği gibi oldu.
-
Neden bu kadar gücünüze gitti anlam veremedim. Sanırım suçluluk psikolojisi :)
Biz insanlığımızla konuşuruz, insan gibi anlatırız ama tabi sadece insanlara.
Siz işyerinizde şimdiye kadar ne kadar götürdünüz? Hiç yakalandınız mı?
Ahahaha yahudi mi? Kim yerli ve milli sizce ondan alalım :) Bırakın bu işleri :)quote:
Orijinalden alıntı: aotnob
Bu mesaj silindi.
Yallah bim'e
Daha önce 25 bin tl lik laptopu 8 bin tl ye aldım. Hepsiburada üzerinden ve satıcı sanırım tebilon diye bir firmaydı. Arayıp hata yaptıklarını özür dilediklerini söylediler. Hiç sorun çıkarmadım ve thh ye vermedim. Hayatımda ilk defa thh ye bu ürünle gitmeyi düşünüyorum. Migrosun şu sanal mağazasa sanal satış olaylarında ki umursamaz tavrı yüzünden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Ağustos 2022; 11:8:26 > -
Yahudi ne alaka simdi Gunde 5 kere ezan okunuyor bizim ülkede de millet neler neler yapiyor birbirine.
Fiyat hatasi idi adamlar iptal etti olan bu. 1799 olacaktı yuksek ihtimal.
Bu fiyata alıyorsanız gönderilmeme ihtimali yüzde 90 zaten. beklentiye giriyorsunuz olmayınca da thh ye şikayet edelim falan filan. kendinizi küçük düşürmeyin. denediniz olmadı bitti. Migros yahudiyse sen bu yaptığın hareketle ne oluyorsun ? Yahudi firmaya kazık atınca iyi bir müslüman mı olacaksın
Bana daha iptal mesajı gelmedi ama hepsi iptal oluyor sanırım. Migros getirir diye aldım gecenin 2 sinde sorgulamadan. Daha önce jelibon ve tahıllı barları getirmişti diye. Asla satılmayacak bir fiyatta değil ki niye almayalım? 80 lira değil 800 lira para veriyorsun. Burada kaç kez piyasanın %60 altında olan ürün aldık ve geldi.
"MİGROS TİCARET (MGROS): ŞİRKET DÜN KAP'A YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE 2021'DE 358.9 MLN TL NET KÂR ELDE ETTİ "
Bi 1 milyon tl zarar etse birşey olmaz ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X