Aslında olay o da değil. Burada bir yanlışlık olsa Migrosun gece çalışanları siteye ne kadar fazla giriş olduğunu ve ne kadar satış yapıldıklarını görüyorlardır. Bu trafiğin neden kaynaklı olduğunu görememeleri imkansız. Satış yapılırken 2099 yerine 799 biraz saçma oluyor. 1799 olsa anlarım ama 799 gerçekten çok saçma. Fiyatı yanlış yazılmış olsa 5 saat öyle kalmazdı. Bilerek yapılmış bir hareket. Migrosa üye çekmek için, sitede trafik sağlamak için. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, güzel de reklamını yaptılar. Benim karttan da param çekildi. Neden benim zamanımı çalan insanlara karşı thhye gitmeyecekmişim ki? Ben de gidip sonuna kadar hakkımı arayacağım. Tek zeki Migros değil kimse kusura bakmasın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playersk -- 4 Ağustos 2022; 11:18:1 > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (15. sayfa)
-
-
Sonuçta 2000 liraya satılan bir popüler ürün 799 liraya satılır, bunda bir hata filan olamaz diyorsunuz yani. Ya da banane, hata varsa da beni ilgilendirmez, hata yapmasalardı o zaman diyorsunuz.
Siz kapısı açık kalan bir dükkan görseniz gidip dükkandan istediğiniz ne varsa alıp, sonra da banane açık bırakmasaydı diyenlerden misiniz? Değilim deseniz bile bu iki durumun aslında temelde aynı olduğunu siz de biliyorsunuz. Fiyat hatası barizken ürün almakta sakınca yok, ama kapısı açık kalmış bir yerden ürün (ç)almak yanlış. Aslında aynı şey bu ikisi.
Siz de neyin ne olduğunun farkındasınız ama sizi de suçlamıyorum. Eğitim, bilim, liyakat, adalet, hoşgorü gibi kavranlar topyekün azaldığı ve değersizleştiği için durum sizinle alakalı değil aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.migros.com.tr/elektronik/cadir-otomatik-6-kisilik-260x220x145-cm-p-2444967
1490 liraya satılan ürün %50 indirimle 749 liraya satılıyor, bunda fiyat hatası mı var? Fiyat hatası yoksa bu etik ve ahlaklı bir durum mu? Siz ahlakguard ve ahlak bekçisi olduğunuz için sorayım dedim? Şimdi ben bu ürünü alırsam hırsızlık mı yapmış olurum? Bu ürünü normal zamanda 1490 liraya satıp kar edenler hırsızlık mı yapmış oluyor ticaret mi? Sayın ahlakguard bey cevap verirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 4 Ağustos 2022; 11:23:38 > -
Ürünü kaçıranlar gelmiş burda alanları suçluyor.
Kaçırmasalar kendileri gidersi ilk hakem heyetine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki farklı adresime aldım. Daha iptal bildirimi vs gelmedi. Ama bir kaç arkadaş mağaza yetkilileri ile konuşmuş. Bu fiyata zarar olacağı için iptal olacaktır stokta olsa bile demişler. Sadece şansımı deneyim dedim cidden zararına olacağı için tüketici hakları zart zurt topuna girmicem. Hatalar yapılır sadece gönül almak için ufak da olsa bir meblağ indirim kuponu vs tanımlayabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatı kaç saat düzeltme 799 olarak kalsın stok bitmesin sonra yanlışlıkla oldu yemezler Migros
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros ekstra uzerinden alanlardan var mi iptal olan arkadaslar ?
Ben varim,saat tam 10 da iptal mesajı gelmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olay bence fiyatı yanlış yazmak değil, büyük ihtimalle fiyat 2099 kalacaktı falat o fiyat atıyorum 3200 tl’den %60 indirimle 2099 olarak indirimliymiş gibi yazılacaktı fakat fiyatın sahte indirimden etkilenmemesini atladılar diye düşünüyorum.
Ben Migros'a gittim.Müdürlerine sordular ve ürünü teslim edemeyeceklerini,ürünlerin paralarının iade olacağını söylediler.Ben ücretini ödedim dememe rağmen,kasada farklı fiyat çıkar dediler.
Tüketici hakem heyeti başvuru yapabilirsiniz dedi.Migros iptal ettiği an başvurumu yapacağım.
Hem migrosa kadar gittim,hemde gecenin bir köründe kalkıp ürünü aldım.
Ürün etiketinde ne fiyat yazıyorsa o fiyattan müşteriye satmak zorundalar.Yok biz yanlış girmişiz yok şöyle olmuş bu onların sorunu.
Tüketici,kimsenin oyuncağı değil.
-
iptal mesajı yok,ulaşan veya geri dönen yok.Ama migros'a karşı güvenimi yitirdim açıkçası..
-
bu ürünü amazon satsa idi suanda patates kizartsmasi eşliginde kutu acilis sslerine bakardik firma var firma var. Boyle geldi boyle gidecek yapacak birsey yok.
Kesinlikle.. Amazon bunları da hizaya getirecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HB satsaydı yanında patatesi de bedava gönderirdi...
-
amazon migros fiyatlarına otomatik eşitliyor aslında ama bunda yapmadılar nedense
-
yavv sarı sitede bile bi ilanı tamamlamadan elli kere soruyor.. tamam mı, kontrol ettin mi, bak bu ön izleme, emin misin?
bitmiyor, bi de onay süreci başlıoyr..sen hala değiştirebilesin diye ekstra ekstra zaman vs..
şimdi bu koskoca migros falan tamam program var, sistem var ama o sisteme veriyi giren kim? yine insan... yan sistem hatası demek bu kadar kolay mı?
hiç mi kontrol sistemleri, ön onay, nihai onay süreçleri yok?
yani bi kişi bi tuşa bastım, gitti....aayyyyyy yanlış bastım yavv tüh falan mı diyorlar?
bu biraz gecekondu işi, amatör işi sıva yapmaya benziyor, çal sıvayı tamam.. eline hiç makas almamış kişinin saç tıraşı yaptığında ortaya çıkan ürüne benziyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X