Kapısı açık dükkandan bir şeyler alırsan, çalmak oluyor. 799 TL yazılmış, parasını verip aldık. Çalmakla alakası ne? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (17. sayfa)
-
-
Dikkat edin THH lehinize karar verir de Migros itiraz edip olayı mahkemeye taşırsa ve mahkeme de Migros haklı derse durduk yere masrafa girebilirsiniz. Bir şansımı deneyeyim diyerek THH başvurusu yapıp ondan sonra şansınız ters tepmesin.
-
Avrupa'da 70 euroya satılan ürünü 2000-3000 liraya satalar vicdanlı, THH'ye gidenler vicdansız oluyor öyle mi?
Not: Evde airfryer'ım var, bu fırsatı da geç gördüm zaten alamadım.
Not 2: Yanlış girilen fiyatlar konusunda genelde satıcının tarafında olurum ve bugüne kadar yanlış fiyatlı hiçbir ürün satın almadım. Fakat bu airfryer konusunda tedarikçiler ve satıcılar fiyatları çok abarttılar. İlk zamanlar 3000 liraya bile satıldı bu cihaz
-
işi haram helal uyanıklık tarafına çekenlere anlam veremiyorum ... migros koskoca koç grubuna ait kurumsal bir firma isterse o fritözü bir miktar stok ayrıp 100 tl ye de satar kimse karışamaz ... yanlış fiyat olma ihtimalini hiç düşünmedim neticede bu firmanın profesyonel bilgi işlem elemanları var ve bu tür durumlara en kısa zamanda müdahale edebilirlerdi diye düşünüyorum ...
-
Migros gibi online alışverişin öncüsü bir firmanın fiyat hatasını saatlerce fark etmemesi mümkün değil. THH'ne başvurmak lazım.
-
Iptal ettiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2200 liraya %62 indirim yaparsanız 798 lira yapar. Heralde ilanı yazarken bununla ilgili karışıklık sonrası bir hata yaptılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherqes -- 4 Ağustos 2022; 12:4:11 > -
Bu tür durumlar için e-ticaret firmaları yapılacak fiyat hatalarını öngörerek satış sözleşmelerine gerekli maddeleri ekliyorlar. E-ticaret çalışanı olarak thh’den bir şey çıksa dahi olay mahkemeye gider. Mahkeme piyasa fiyatının açıklanamayacak şekilde altında satıldığı için migros’u haklı bulur.
Avrupa insan hakları mahkemesine nasıl başvurabiliriz arkadaşlar bilen var mı
-
O kadar beceriksizler ki iptali bile doğru düzgün yapamıyorlar. Haaa acı vermekten zevk alıyor da olabilirler..
İptal edeceksen bi seferde komple et benim sipariş yarın teslimli kesin yarın sabah sms gelir ya da ararlar. Ne zaman insan evladı gibi sistem oturtacak bizim ülkemizde firmalar bilemedim.
-
sen bu zekayla ve mantıkla buralarda sürünme oldumu kendine yazık ediyorsun ... seninle tartışmak bile vakit kaybı ... şunu en başta bir sor , bu fiyattan acaba migros bilerekmi satışa çıkardı yoksa gerçekten yanlışlıkmı oldu diye sonra gel burada ahlak dersi ver ...
-
Geçenlerde Amazon 1800 liralık ürünü yanlış fiyatlamayla 80 TL'ye sattı ve alım yapan herkese gönderim sağlandı 800 liraya sattıkları ürünü gönderemeyecek kapasitede olduğunu sanmıyorum. Migros eğer göndermiyorsa altında kötü niyet ararım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lephermessiah -- 4 Ağustos 2022; 12:13:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce gördüm ama Migros'un siparişleri iptal etme huyunu bildiğim için başım ağrımasın diye hiç bulaşmadım.
Uğraşacaklara kolay gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet digeride iptal oldu hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilen biri var mı 800 lira değer mi? Oyuncak gibi duruyor. wifi eklentisi olmasa 1000 den fazla etmezdi sanki.
-
hahshshsh
Migros, anadolu gruba ait değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
thh tüketicinin lehine karar veriyor, firma da karar hatalı diye tüketici mahkemesine götürüyor kararı. böyle çok davaya bilirkişi olarak rapor yazdım ben. thh hakem heyetinin bilgisi ayıplı ürün incelemesi açısından çok yetersiz. bazı durumlarda dışardan özel bilirkişi atanıyor. böyle durumlarda heyet daha doğru karar veriyor. benim ayıplı giyim ürünümle ilgili inceleme yapan heyette pazaryeri zabıta amiri vardı mesela :))
-
broşürlerde 2100 tl olarak yayınlanmış bir ürünü kendi isteğiyle 800 tl yapmadığı çok belli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X