aynen öyle, demek istediğim de o. Benim merak ettiğim %62 gibi bir indirimi, 799 gibi bir fiyatı nasıl yanlışlıkla belirlediler ? Yani ya fiyatı gireceksin indirim yüzdesini sistem yazacak ya da indirim yüzdesini gireceksin fiyatı sistem otomatik yazacak. Birisinden biri elle manuel girilecek bunun. 7999 luk bir ürün değil ki bu bir 9'u yanlış koymuş olsunlar. 26 yerine 62 de yazamasın. 32 yerine 62 yazdılar elleri kaydı desem, hiç mi kontrol etmiyorsun be insan evladı ? O da 1400 civarı bir fiyat yapar zaten. Zaten piyasası 2000 - 2200 civarı olan ürünü o zaman ne diye müthiş über süper kampanya sayfasına 2099'a koyarsın koyarsın. Onlar adam avlarken, keriz avlarken problem yok, sipariş verenler suçlu ? Belki de gerçekten kampanya yaptılar. Ama sınırlı stok girmeyi unuttular. Bu da diğer bir seçenek. Bilemiyoruz artık her şeyi beklerim. |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (19. sayfa)
-
-
Abart abart, iyice abart. 😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: Arkadas HucresiAvrupa insan hakları mahkemesine nasıl başvurabiliriz arkadaşlar bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros 2021'de 358.9 Milyon TL kar yapmış. Bu tarz hataları giderilebilecek kapasitedeler. Gelip burada şirketin tarafını tutmayın. Tüketicinin problemi değil bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2800 yapıp indirimle 2099'a satacaklardı, yanlışlıkla (sistemsel hata ) 800 olarak çıkı verdi sayfada
-
1 hafta falan oldu, 500 liralık Mi Band 6'yı 217 liraya sattı Trendyol. Bu indirim imkansız değil. Migros yan çiziyor.
Saatlerce stokta durdu.
Ayrıca 2000 liralık ürünü "Yok Böyle Fiyat!" yazıp 2100'e satmasına ben de ayar oldum.
Bir de akşam zaten siteyi yavaşlattılar, bir ara siparişler silindi falan. Niye stoktan kaldırılmadı bu ürün de sabah 7-8'e kadar satıldı?
Bence sağlam bir ceza yemeli üstüne ürünleri de yollamalılar.
Şirketin tarafını tutanlar zaten migros çalışanları :D. 3-5 kuruşa çalışıyorlar, patronları milyonları götürüyor ama bunlar hala savunma derdinde :D bide ahlaksız yazıyolar :D:D.
-
Amazon prime günlerinde millet neler neler aldı %50 %60 indirimle.
UA ayakkabı aldım ben de hiç aklımda yokken. Normalde 1650 lira olan ayakkabıyı 649'a aldık. Yani "muhteşem indirim" adı altında her şey olabilir. İmkansız değil, aksi durumlar ise tüketiyici kandırmaktır, ticari ahklaksızlıktır. Burada fiyat 100 lira olsaydı zaten hatalı olduğu kabul edilebilirdi. Rakipleri karşısında az satan bir model, ufak bir model ve fiyatı şişmiş bir model. Bana 800 - 900 gibi rakamlar bu alet için normal geldi indirimli hali. Olması gereken fiyatı da 1500 - 1800 arası zaten. Bu malzeme kalitesine asla fazlasını vermem. Bir sürü youtube videosu izledim, kapağı tak tuk kapanıyor, kaplaması bildiğimiz teflon vs vs vs .
-
Bana geçen ay dondurma kampanyasında da pandik attılar o başka da ,yani atıyorum 20 TL'ye yumurta aldınız. Eve geldiniz fişe baktınız 29.90 imiş. Geri gelip iptal etme şansı size vermiyorlar mi ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bittimi ne oldu yokmu link alalım bizde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç boşuna uğraşmayın aynısı Hepsiburada da oldu. Jeneratörde ürünü aldım kargolanacak dediler sonra yollamadılar . THH ne müracaat ettim para iadesi olduğunu için sorun yok dediler ürünü alamadım saçma ama böyle
-
Yeniden satışa çıkacakmış 799 TL den beklemede kalalım.
Yabancının 55 birime aldığı altı üstü bir fritözü bize 799 birimden bile vermeye imtina etmelerinemi yanalım yoksa ekonomin iflas ettiği için 2099 birime satmalarına mı kahrolalım bilemedim
İptal İçin sıra bana henüz gelmedi sanırım artık ne kadar alan olduysa! Mesaj yok siparişlerim kısmında siparişte görülmüyor.mesaj yada mail yoka ama sadece siparişi hazırlıyoruz diye aldıgımdA mail var o kadar
Sen kimsin bilirkişi mi :D E ticaret ciddi bir iştir sizin gibi düşünen insanların eline bırakırlarsa böyle olur işte. Ürün saatlerce aynı fiyattan sattı bu ne demek oluyor bile bile sattılar demektir. Reklam amaçlı olabilir yeni müşteri yaratma amaçlı olabilir sebebi beni alakadar etmez ama böyle ciddiyetsizlik olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Ağustos 2022; 13:20:54 > -
ne çok dost canlısı insan varmış ya hep bi kendine bi arkadaşına almışlar :D bu ülkedeki açlık ne zaman bitecek acaba
-
üzülerek söylemek isterim ki THH'ye gidecek arkadaşlar "hava" alıp geri dönerler.
firma fiyat girerken "hata" olmuş diyecek ve savunma kabul edilecek. yanılma hali yani.
ben de isterim herkes uygun fiyata alsın ama durum bu arkadaşlar.
-
benimki de iptal edildi az önce. şikayetvar a abanın beyler
-
Bize arab insan hakları mahkemesi bakıyor, oraya başvurcan hafız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X