%62'ye ne oldu o zaman? yani 1799 değil de 799 yazdı diye iddia edenler için sordum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 4 Ağustos 2022; 14:22:15 > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (21. sayfa)
-
-
Reklam yaptığı fiyata ekstra farklı bir indirim yapılmaz diye bir kaide yok ki!
Insertte 2099 der, stok durumuna göre bir indirim daha yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen kanka. Kaç TL veriyor Migros? Parası iyiyse ben de maaşlı troll olabilirim.
1800'e satacak ama inserte 2100 TL, yok böyle fiyat yazacak dimi 🥴🥴🥴
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 4 Ağustos 2022; 14:29:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzak bir yerlerde değilse şansını dene bence. Çok da fazla umutlanmadan 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sistemsel hata oldi mu
pattisler yandu mu
e-ticaret öldi mu
emdi yürek yirtılur
sistemsel olarak meydana gelen hatalar sistemsel olarak devam ettikçe endüstri devrimi zor..
-
Thh başvurdum kimin haklı olduğu ortaya çıkar
Benim siparişim iptal olmadı henüz. Migros Extra'dan kredi kartıyla online ödemiştim.
-
Uzun zamandır bu tarz konuları göremiyorduk vallahi özlemişiz
Bu sefer hatayı (gerçi hata mı o da belli değil) kullanan arkadaşlardan yanayım. Alet zaten yurt dışında o fiyatlara satılıyormuş. Burada bize iki katına satan Migros umarım babalara gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 4 Ağustos 2022; 14:45:32 > -
Daha önce başıma gelen bir örnek vereyim o halde. Mediamarkt sitesinden piyasası 3000 lira olan bir kulaklığı 350 tlye almıştım ve siparişim iptal edildi.
THH başvurdum ve lehime sonuç çıktı. Yaklaşık 2 ay sürdü bu süreç ve sonunda 350 liraya o kulaklığı aldım.
Yani öyle boş keseden sallamıyorum senin gibi garezimde yok. Fırsatı kaçırdığın için bu kadar üzülme kendine dert etme kanser olursun :D Ben o ürünü çatır çatır alırım içinede seni atar pişiririm
-
hocam başvuru bilgilerini paylaşma şansın var mı?
-
Thh için örnek bi yazı varmı. Yalandan hatalı fiyat girip reklam yapıyolar millette gelmiş burda migrosu savunuyor.
Fritöz mağdurları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İptal oldu bile 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istersen cimere yaz bişi olmaz. böyle zincirleşmiş bir mağazayı sen sade vatandaş olarak dize getiremezsin boşuna uğraşma.
hata varsa vardır, cezası neyse çeker o firma ama sen o ürünü o fiyata maalesef alamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 4 Ağustos 2022; 14:58:13 > -
THH için örnek yazı varsa vicdansız ve günahkar bir şekilde haram vs. gözardı ederek başvurmak istiyorum. Teşekkürler.
-
İptal mesajım benim de geldi. Nasıl bi hafiflemeyse artık 🙂 kendimi iyi hissediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X