Şimdi Ara

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
37
Favori
165.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yani 1799 değil de 799 yazdı diye iddia edenler için sordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 4 Ağustos 2022; 14:22:15 >
  • heamvivna kullanıcısına yanıt
    Reklam yaptığı fiyata ekstra farklı bir indirim yapılmaz diye bir kaide yok ki!

Insertte 2099 der, stok durumuna göre bir indirim daha yapar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Aynen kanka. Kaç TL veriyor Migros? Parası iyiyse ben de maaşlı troll olabilirim.

1800'e satacak ama inserte 2100 TL, yok böyle fiyat yazacak dimi 🥴🥴🥴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 4 Ağustos 2022; 14:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heamvivna kullanıcısına yanıt
    Uzak bir yerlerde değilse şansını dene bence. Çok da fazla umutlanmadan 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sistemsel hata oldi mu

pattisler yandu mu

e-ticaret öldi mu

emdi yürek yirtılur

sistemsel olarak meydana gelen hatalar sistemsel olarak devam ettikçe endüstri devrimi zor..

• Thh başvurdum kimin haklı olduğu ortaya çıkar

• Benim siparişim iptal olmadı henüz. Migros Extra'dan kredi kartıyla online ödemiştim.

• Uzun zamandır bu tarz konuları göremiyorduk vallahi özlemişiz  

Bu sefer hatayı (gerçi hata mı o da belli değil) kullanan arkadaşlardan yanayım. Alet zaten yurt dışında o fiyatlara satılıyormuş. Burada bize iki katına satan Migros umarım babalara gelir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 4 Ağustos 2022; 14:45:32 >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Daha önce başıma gelen bir örnek vereyim o halde. Mediamarkt sitesinden piyasası 3000 lira olan bir kulaklığı 350 tlye almıştım ve siparişim iptal edildi.

THH başvurdum ve lehime sonuç çıktı. Yaklaşık 2 ay sürdü bu süreç ve sonunda 350 liraya o kulaklığı aldım.

Yani öyle boş keseden sallamıyorum senin gibi garezimde yok. Fırsatı kaçırdığın için bu kadar üzülme kendine dert etme kanser olursun :D Ben o ürünü çatır çatır alırım içinede seni atar pişiririm  

• hocam başvuru bilgilerini paylaşma şansın var mı?

• Thh için örnek bi yazı varmı. Yalandan hatalı fiyat girip reklam yapıyolar millette gelmiş burda migrosu savunuyor.

• Fritöz mağdurları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

İptal oldu bile 😀

• istersen cimere yaz bişi olmaz. böyle zincirleşmiş bir mağazayı sen sade vatandaş olarak dize getiremezsin boşuna uğraşma.

hata varsa vardır, cezası neyse çeker o firma ama sen o ürünü o fiyata maalesef alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 4 Ağustos 2022; 14:58:13 >
  • THH için örnek yazı varsa vicdansız ve günahkar bir şekilde haram vs. gözardı ederek başvurmak istiyorum. Teşekkürler.

• İptal mesajım benim de geldi. Nasıl bi hafiflemeyse artık 🙂 kendimi iyi hissediyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.