Medeniyet Böyle Bir Şey mi? Kartını Okutmadan Turnikeden Geçen Oğlunu Kartı Okutması İçin Geri Gönderen Anne https://onedio.com/haber/medeniyet-boyle-bir-sey-mi-kartini-okutmadan-turnikeden-gecen-oglunu-karti-okutmasi-icin-geri-gonderen-anne-1008977karakterli bir millet değiliz dostum. yağmacıyız. |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İade olur demiştim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim millet neye el atsa kurutur yeminlen. Anonymous grubu gibiyiz varsa çökertilecek sayfa hemen yollayalım bizim türk alış-veriş çılgınlarını.
-
Merhaba, benim de siparişim iptal edildi. THH ye başvuran ve hazır metin paylaşabilecek olan var mı rica etsem?
-
Yaziklar olsun Migros
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar çat diye iptal etti siparişleri ne bir özür ne bir telafi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde iptal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aziz milletimiz en küçük hatayı affetmez,kandırıldık diyenleri affeder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herhalde migrosun developer ekibi burda başka açıklaması yok bir insan alakası olmayan bi konu hakkında bariz hatalı firmayı neden böyle savunur akıl fikir yürütemiyorum birde gelip milllete hakaretler ediyolar. Yok medeniyetsizsiniz yok yağmacısıız beyler kendinize gelin iki yıldız amazonda böyle indirimli bir sürü ürün aldım bunda da görünce aldım benim gibi alan çoğu kişi zaten amazon gibidir diye aldı. Sabaha kadar indirim oranıyla sayfada kalıyor düzeltme stok bilgisi zaten yok sabah dağıtıma çıkacak eleman sşahsi numarasından arayıp ürün yok iptal ediyorum diyip pat diye iptal ediyor burda gelip biz yağmacı biz medeniyetsiz oluyor kendinize gelin burda en az hatalı alıcıdır sizler nesiniz çözemedim vallahi çözemedim milleti niye tilt ediyorsunuz??_
-
Migros Sipariş iptali için haber mi veriyorlar bana para iadesi veya mesaj gelmedi
Benim de iptal olmadı daha ama hiçkimseye yollamayacaklar arkadaşlar mağaza görevlileri de müşteri temsilcisi de aynı şeyi söylüyor. Boşuna ümitlenmeye gerek yok yani daha iptal olmadı diye. 10k+ sipariş var ve sanırım manuel iptal ediyorlar o yüzden yavaş yavaş iptal oluyor.
-
Amazon'da 1344 TL'ye satılıyor şu an. Bizim aldığımız fiyat düşük olabilir ama 79 TL'ye ya da 10 TL'ye de almadık sonuçta. O yüzden gönderebilirdi yani.
amazon
Xiaomi Smart Air Fryer 3.5L Fritözhttps://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Hei%C3%9Fluftfritteuse-optionaler-Timerfunktion-sp%C3%BClmaschinenfest/dp/B09B4316HZ/ref=pd_lpo_1?pd_rd_i=B09B4316HZ&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khang -- 4 Ağustos 2022; 15:59:12 > -
"+ 590,85 TL İthalat ücreti depozitosu"
-
Nerede 1344. Yok öyle bişi
Bu tip durumlarda ben gönderen firmayı tebrik ederim ama göndermeyene de neden göndermedin demem açıkçası.
-
Yahu nasıl Amazon gibidir diye aldın ki? Amazonla bir mi tutuyorsun harbiden..hayır haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz bu şekilde yaparak... ayrıca bu sistemlerin başında gece nöbetçi yok ki,olayın diğer tarafında,zaten bunu yapan işinden olmuştur muhtemelen, sanmıyorum migrosun bırakacağını..bende gece gördüm fırsatı,ancak fiyat hatası diyip almadım..hayır adamlar gönderse iyiydi ama göndermedi iptal etti..bitti..gitti..kaldı ki,binlerce satılmıştır nereye nasıl gönderiyor..ilçede ısrar ediyorsanız gidin THH ye bakalım ne diyecekler..eskiden THH bile daha sağ duyuluydu,ama suistimaller artınca onlarda haklı olarak farklı kararlar alıyorlar artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 4 Ağustos 2022; 16:9:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımın teyzesine iptal olmadan siparişi teslim edilmiş. Fiyat yanlışsa kardeşim niye o zaman bazı kişilere gitti bu ürün ?
-
amazon da migrostan alıp stoklarını doldurmuş.
-
Ayrıca eskiden bu milletin termos gırmızı çizgisiydi, ölümüne termosçuydular,kan çıkardı hatta termos için..şimdi bunun yanına bide fritözcüler eklendi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X