< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (25. sayfa)
-
-
En önemlisi benim kartımdan Migros firması parayı çekmiş yani param onların hesabına geçmiş ve ardından parayı iade etmişler. Yani provizyonda bekletselerdi amazon gibi ya da migros hemen gibi sipariş iptalinde direkt olarak bakiyeniz artıyor ancak bunlar parayı çekip iptal etmişler ve ellerinde olan malı yollamıyorlar. Buradan kurtuluşuları yok. Benim paramı gasp etmeye kimsenin hakkı yok. 3 ay sonrada olsa 5 ay sonrada olsa o fritözü alacağım ve hak nasıl alınır buradaki kapitalistseverlere ve migrosguardlara göstereceğim. Kimse yasalardan büyük değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 4 Ağustos 2022; 17:7:35 > -
10.000 üzeri sipariş olduğu söyleniyor tane başı en az 1000tl zararı olduğunu düşünürsek yaklaşık 10 milyon lira zarar eder gönderirse. Bence bu açıdan da bakmak lazım benimki de iptal edildi ama itiraz etmem heralde. 50-100 kişi olsak ederdim Migros’tan zengin değilim ama miktar çok büyük yazıktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer bu ellerine 799 liradan ulaşanlar doğruysa ortalık fena karışır. Bize neden yollamadınız o zaman. Elinde 100 tane varsa stok bitti deyip satışa kapatıcaksın o zaman. Olmadı şimdi bu. Bak durduk yere beni dellendircekler. Gitmeyecektim THH ye Zorla kaşınıyorlar. Gerçek mi bu 2-3 tane alıp letgo da satışa vs koyanlar. Şaka mı yapıyorsunuz?
-
Ikinci paylaştığınız ürün gece letgo üzerinde satıştaydı zaten. Siz bu resimleri kanıt olarak koymuşsunuz da siparişin yanında gelen faturasında fiyat yazıyor onu neden paylaşmşıyor arkadaşınız? Kısacası bu resimler hiçbir şey ifade etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün zaten yurtdışında her şey dahil 50 Euro'ya satılıyor.
-
Başvuru yapmayacaktım. Ancak teslim edilen kişiler olduğunu öğrenene kadar. Ben şahsen başvurumu yaptım.
-
Katılıyorum madem alan arkadaş burda resim paylaşacak kadar cesaretli fatura da görmek isteriz. 799 lira yazan!
-
Migros İptal fırçası atmış banada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uğraşmayı düşünmüyordum ama fatura paylaşan olursa ben de veririm hakem heyetine
-
Fatura görmeden her fotoğrafa inanmayın.
-
Kim teslim almış?
Fotoğrafta fiş-fatura vs paylaşmak çok mu zor? :)
-
Hakem heyeti kesinlikle satıcıyı haklı görür ! Daha haklı olduğum 4 başvurum var hepsinde aleyhimde karar verildi. İlçedeki hakem heyetini defalarca cimere şikayet ettim fakat birşey çıkmıyor...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlarla yapılan ikili uzak mesafe anlaşması aşagıda.Neye istinaden şikayet edeceksiniz?Hadi ettiniz madde 33 devreye sokulayacak mı sanıyorsunuz?
Boş işler,uğraşmayın derim...
MADDE 29:
Sözleşme konusu ürün/ürünlerin stokta bulunmadığı hallerde SATICI’nın SİPARİŞ VEREN/ALICI’yı durumdan haberdar etmesi ve SİPARİŞ VEREN/ALICI’nın ödemiş olduğu toplam bedelin ve onu borç altına sokan her türlü belgenin en geç 14 gün içinde SİPARİŞ VEREN/ALICI’ya iade edilmesi şartıyla SATICI’nın sözleşme konusu ürün/ürünleri teslim etmeme hakkı bulunmaktadır.
MADDE 33:
Belirtilen ürün fiyatları siparişin oluşturulduğu andaki bedellerdir. SATICI teknik nedenlerden kaynaklanan fiyat, ürün ve her türlü güncelleme hatalarından sorumlu değildir. Fiyat ve ÜRÜN bilgilerinde hata oluştuğu takdirde SATICI/SATICILAR hatayı gidermek üzere teslimat yapabilecektir. Bu halde siparişi iptal ederek, sipariş tutarını ALICI hesabına iade edebilir.
-
mesajımın içeriği şikayetle boşuna uğraşmayın zaten. Eve getirip teslim etseler bile geri alabilirler !! hakem heyeti kararları daha haklı bir konuda bile satıcı lehine sonuçlanma olasılığı yüksek.
-
''SATICI’nın SİPARİŞ VEREN/ALICI’yı durumdan haberdar etmesi'' okuduğunu anlamıyorsun buraya gelmişsin neye istinaden şikayet edeceksiniz diye soruyorsun.. Ayriyetten teknik bir hata saatlerce sürmez. Banka kartlarından yapılan alışverişler provizyona düşmüyor. Bundan dolayı para şu an onların elinde. Ben adamların paramı işletip işletmeyeceğini kullanıp kullanmadığını nereden bileceğim? Migros açıklama yapma gereği neden duymuyor? Müşterisini arayıp ya da en azından mesaj atarak neden özür dileme gereğinde bulunmuyor? Ticaret ahlakı çok ayrı bir şey ve görünen o ki migros bu ahlaktan yoksun gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 4 Ağustos 2022; 18:4:33 > -
"siparişiniz iptal edilmiştir" diye herkese migros tarafından mesaj geliyor.
Neden bu kadar agresifsiniz?Benimde siparişim iptal oldu,tercih sizin.
-
Ürün sabah ilk teslimatta geldi. Sanırım, mağaza çalışanlarının fiyat hatasından haberi yoktu, öğlen mağazaya gidip iade ettim. Gönülsüz satılan malı evime sokmak istemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes bu iki maddeyi paylaşıp duruyor da normlar hiyerarşisi diye bir şey var açın bakın. Ülkede kanunlar varken Migros kafasına göre sözleşme hazırlayıp müşteriye kabul ettiremez. Migros isterse sözleşmeye canımız istediğinde siparişi iptal etme hakkımız saklıdır diye madde eklesin siz de o sözleşmeyi kabul ederek sipariş verin yine de canı istediği için siparişinizi iptal edemez. Örneğin sözleşmedeki 29. madde ile ilgili bakarsak kanunda "malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaşması olarak kabul edilmez" diyor o yüzden Migros 2 hafta içinde paranı geri verdim işte daha ne istiyorsun sus konuşma diyemez. Bunu gidip THH başvurusu yapın diye demiyorum zaten bunu geçen sayfalarda da dedim ama haklı olduğunuzu düşündüğünüz bir durumda da hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Bazı satıcılara kanuna aldırış etmeden sözleşmeye kafalarına göre sözde kendini güvenceye alan maddeler ekliyorlar. Bunlara da pabuç bırakmamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X