< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (27. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 1 kişi yok mu THH ye başvuran örnek metin atabilir mi?
-
Sadece bu forumdan bile yüzlerce belkide binlerce sipariş geçildi. Bir forumdaş bile fatura ile birlikte görüntü atmadı. Anlaşılan o ki kimseye teslimat yapılmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akrabalarının, aile üyelerinin isimlerine - adlarına alanlarda var galiba ki 5-6 tane aldım diye yazanlar var. 5-10 bin adet satışı zaten 2 adet satış limiti ile yapan insanları elemenin nasıl bir yöntemi olabilir ki? 10 bin kişi de, 2000-800'den ürün başı 1200 TL fiyatlandırma zararından, 1.200 TL x 10.000 = 12.000.000 TL.
Yapmayın etmeyin arkadaşlar bana koca holdingi savundurtmak zorunda bırakmayın bir fritöz alacağınız diye bir S Serisi bedelinde zarar edilmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 4 Ağustos 2022; 21:52:17 >
-
kimin şikayet edeceğini siparişi iptal olduğunda sebebsiz iptal için hakkını arayacağını size mi soracak insanlar? Sizin bu konuda işiniz ne?
-
Hocam o zaman bi örnek metin hazırlayıp siz atın, sizin bu konuda işiniz tam olarak nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alman neden 55'e alabiliyor biliyor musunuz? Redditte meşhur bir r/place pixel art etkinliği vardı. Bizde ülkecek Elraennn ve bazı yayıncılar eşliğinde on binlerce gencimiz ile ciddi bir yer edinebilme gösterebildik bu eğlence ve grafik organizasyonunda. Bizim felsefemiz taktik - maktik yok bam bam bam, minvalindeyken Almanların böylesine troll vari bir eğlence olayında bile iş şeması: ( Bu organizasyonda başarılı olduk kalabalık bir şekilde özveri ile de sistem ve araştırma - geliştirme olmadan bam, bam, bam mottosu ile başarılı olunabilecek yer sayısı hayatta gittikçe azaldı ve azalmaya devam ediyor )
Bu iş yerlerinde de, yetişkinlerde de ne yazık ki aynı. Ergenleri oyun için bu şemayı kuran adamlar, haliyle sanayi de, fabrika da, kobi işletmeciliğinde de aynı analitik ve algoritmik süreçleri hayatından eksik etmiyor. Tabi biz sonra ne duygusuz, makine gibi insanlar diyip eleştirip o makine vari dediğimiz insanların başarılı makinelerini ilk önceliğimiz yapıyoruz alternatifleri arasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 4 Ağustos 2022; 22:8:4 >
-
Araba değil sanat eseri. Rüyada bile binemeyiz buna hocam. Belki cennette.
Benim de iptal olmadı. Para iadesi de yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarz fiyat yanlışlarında Thh leri artık satıcı lehine kararlar alabiliyor bildiğim kadarıyla. Sebebi açık değil mi? 3 -5 tane almalar , fiyatın barz yanlış olduğu ortada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında fiyat yanlış gözükmüyor.
tam tersi kampanyalı gözüküyor. eski fiyat üstünü çiz. kampanyalı yaz. sonra iptal et.
ama atıyorum direk sadece tek 2 tl yazsa bambaşka bir durumdu.
Migros 30 liralık şampuanı 6 liraya düşürse yanlışlıkla millet ikinci parti siparişi veremeden anında düzeltiyorlar fiyatı. Bakın 24 liralık bir fark için bile anında müdahale eder. Ancak burada tek bir üründe bile 1000 liralık bir yanlışlık var millet akın akın sipariş veriyor normalde 3-5 kişi ancak sipariş verebilirdi migros isteseydi ama ne yapılıyor sabaha kadar millet sipariş geçiyor ve migros buna önlem almıyor. Ben şahsen ilk 30 dk içinde fiyat düzeltilmediği için ürünlerin iptal olacağını tahmin ediyordum. Ben de bir tane aldım iptal oldu zaten beklediğim bir sonuçtu thh ye falan da gitmeyi düşünmüyorum. Ancak burada migrosun yaptığı da çok büyük bir ayıp büyük bir skandal bunu da görmezden gelmemeliyiz. Bu kadar büyük bir hareketliliği gecenin köründe farketmemesi imkansız peki ne oluyor tamamen kontrollü bir şekilde serbest bıraktılar nasılsa sabah hepsini iptal ederiz diye. Başka bir ülkede olsa belki bu sipariş verenlere siparişleri verilmeyebilirdi ama süreci böyle kötü yönettiği ve insanları mağdur ettiği için böyle firmalara kesinlikle bir ceza verilirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu zarar olarak gösterip zaten vergiden düşmeyecek mi migros ? :)
-
Ben bugün THY'ye başvuru yaptım.
Hocam yanlış yere başvurmuşsun Pegasus'a başvurman lazımdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X